Iasule, mandra cetate (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Imi dai voie sa fiu de acord cu tine?

sa inteleg ca... nu sunt singura cu asemenea pareri (poate exagerate dupa cum mi-a zis cineva la un moment dat...)?
Mihaela, nu trebuie sa iti dau eu voie... dar ma bucur (desi cu parere de rau!) ca mai crede cineva asa despre dr Chiselita.
Eu una nu cred ca m-as duce sa dau atatia bani doar ca sa pot zice dupa aceea: "am fost la dr C". Nu ma avantajeaza nicaieri, cu absolut nimic asta. Cred ca mai sunt medici buni in Iasi. Repet: la Chiselita conteaza mult numele. In fine, sper sa nu-mi ridic acum pe toata lumea in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by addiana
wc turcesc au cam toate gradinitele de stat...ei le considera mai igienice pe astea(s-au mai usor de curatat pentru ei!!!!)... asa nu stau cu funduletul toti copiii pe acelasi colac, nu s-au gandit ca e mai greu pentru copilasi!

cum, toate?! (scuze, eu am ramas in urma cu discutia)
eu cand mergeam la gradi imi amintesc perfect - aveam wc-uri normale, dar putin mai mici.
si ce sali de baie frumoase am vazut intr-un parc de distractii de "afara" - pt copii, roz pt fetite si albastru pt baieti, cu chiuvete mici, ma rog, o senzatie de "tara piticilor"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

pt ca m-am nimerit pe aici si suntem la pagina 20, am deschis capitol nou:
(59)
Sper sa nu va fie cu suparare!

Mergi la inceput