Iasule, mandra cetate (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Insa este un baietel Stefan care se joaca cu el mereu... si ieri i-ar fi spus ca e prietenul lui...

Carmen, e Stefan al meu!!!! Ce ma bucur!!! Ca stiu ca nu e decat un Stefan in grupa. Deci suntem Colege. Yuhuuu!!!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns referitor la drumetie. O sa mergem pana la urma la Radauti, dar ne intoarcem repede. Cum spuneam, am o petrecere duminica. Eu as fi vrut acolo sa mergem mai pe taina, sa avem timp sa stam, ca, exceptand ca sunt la soacra, tare mai imi place. Zona, oamenii, Radautiul...
Multumesc si pt felicitarile de "masina noua". Dau o bere, sa o ud. Sau ar merge un vin bun. (Eu asa as bea un Martini, dar zic pas, ca alaptez. Gabi, cum era Campari ala, ca nu am mai incercat?)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Oana, atunci n evedem dupa-masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by kriss79

quote:
Originally posted by alina71

, am rugamintea sa-mi spuneti daca exista in Iasi magazinul
Bricostore . va multumesc anticipat ...

alina71
a fi om e lucru mare...

Inca nu!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Cristina, inca o data multumesc pentru raspuns.

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Dau o cafea, o cola, o cioco, un capuccino, ce vreti voi, numai sa va treziti!
E vorba ca maine iar va fi urat afara
Totusi, va doresc week-end placut!

ps - la targul de la Providenta ati ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Aime: multumesc frumos pt. intentie dar oricum trebuie sa-i luam saculet asa ca nu te mai deranjam. Chiar daca nu-l accepta acum, o sa "lucrez" la asta si mai devreme sau mai tarziu o sa doarma in saculet. Trebuie sa doarma in saculet, de data aceasta nu e cum vrea ea.
Ral: multumesc pt. , cred ca in curand o fac pe a doua

un sfarsit de saptamana placut tuturor, chiar daca o sa ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony-k spune:

fetelor am si eu nevoie de o informatie caut un medic oftalmolog bun am auzit de dr.Chisalita stiti ceva?unde il pot gasi?are cabinet particular, sau daca stiti voi altcineva
multumesc

emilia 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Darria, succese sa reusiti, sa stii ca pe la varsta Andreei nici Vlad nu statea invelit, dar dintr-o data, intr-o buna zi, a stat si de atunci vrea invelit, ca se mai dezveleste...na, asta e, ii tinem caloriferul la el in camera si il controlam cat de des putem. Daca nu gasesti si vrei, propunerea ramane valabila, vi-l ofer cu drag, doar ca e bleu

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

A mea invelita........ doar in vise de aceea spun ca e obligatoriu saculetul. Nu am preferinte la culori, chiar daca e fetita o mai imbrac si baieteste Daca nu gasim in is iau de pe net, oferte sunt multe numai ca prefer sa vad inainte. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mony-k

fetelor am si eu nevoie de o informatie caut un medic oftalmolog bun am auzit de dr.Chisalita stiti ceva?unde il pot gasi?are cabinet particular, sau daca stiti voi altcineva
multumesc

dr Chiselita are cabinet particular in Tatarasi, vis-a-vis de Liceul Al.I. Cuza - intrare profesori cred ca e aia, un pic mai incolo de Piata Chirila. Cabinetului ii zice Oftaprof.
Mai exact: str STEJAR nr54
Telefon: 0232/250423
In luna mai, o consultatie la Chiselita costa 1 milion de lei. In august era 1.2 milioane. Cred ca saptamana viitoare sau la inceput de octombrie ajung iar pe acolo, asa ca iti pot zice atunci tariful actual.
Consultatia se face pe baza de programare (prin telefon e cel mai simplu). De obicei se intra la ora stabilita. Dar se mai poate intampla sa se intarzie, mai ales daca e aglomerat. Depinde si de noroc. Stiu ca sambata pana pe la 12-14 este acolo sigur. Si parca miercuri sau joi se mai duce acolo. In rest, poate fi gasit la Spitalul Spiridon.

Ca o parere personala: nu stiu daca e chiar asa bun cum se zice. Tare mi-e ca numai numele conteaza si de aceea lumea se ingramadeste acolo. Are aparatura moderna, dar mi se pare a fi prea expeditiv la consultatii. Repet: e doar o parere personala si sper sa ma insel eu.

Mergi la inceput