Cafea cu aroma de femei-4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am citit cite putin din urma.
Am vazut ca Ioanei ii arde de incuscreala... pai tin la tine, nu stiu daca ti-as putea face asa ceva... daca o semana cu mine, vai de fii-tu.
Lulu am vazut ca inventaria tigla... a mea e in reparatie, devin responsabila. Adina imartea cu fetilici, mie mi-a dat una la purtator dar am vazut ca le ura acum pe Maru si pe W.
Principe nu te supara... am lipsit motivat. Seara cafeaua imi face rau.
W nu-mi fac de cap... va las voua placerea, mosteneste bebitzu si asa tare dubioase, daca le mai si alterez...
Aida tinem pumnii.
Ioana vrei sa zici ca n-o strigai pe W ca sa-i ceri de baut...stiu eu ca voiai cevca dulcic... sotul lipsa..
Aida... daca mai povestesti de retete d-astea... sa nu te trezesti cu mine la usa.
Iulico... obosita ... obosita... dar si de DC.
Adica cam chiulisi in we asta. Iar te pregatesti de deplasari?
Pup toate fetili dulce.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Iepuru e de la socrela din ograda. Ala de camp are carnea prea tare si prea sarata , nu prea pe gustul meu.

Veniti la usa? Pai ce mai asteptati? Da spuneti intai ca sa pun 2 in cuptor si sa pun masa afara.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Aida,pun totul peste clatita fierbinte,o rulez si o pap.
Bre,Ioana,as fi dat de beut daca incapea pe 'furtunu' de net,care ma lasa balta.Auzi ce zic gurile rele,ca vrei ceva de dulce!Ori 'mititica' ta are niscai 'pohte'?Deschide subiect,vezi ce pica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Vad ca sunteti letargice rau de tot,asa ca ma'c sa-mi fac dushu' si ghearele.Revin mai incolo daca am la cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Acum am venit si eu de la socrii si nu m-am putut abtine sa nu dau pe aici sa vad ce a-ti ma vorbit.V-ati dat pe mancare,deserturi,...si gandaci....

Eu am fost ieri la masaj cica si sunt vanata toata dar important este ca am rezistat cu stoicism la maltratare.Vacuum-ul este devina,trage carnea de pe tine si nu altceva dar ce sa ii faci...baba sufera pentru frumusete.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iuliana spune-ne si noua cati centimetrii a tras?
Sau cum vezi diferenta ... ca ma intereseaza si pe mine.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

buna seara aromatelor

ce faceti ? ce barfitzi la ora asta?

belutza

Mergi la inceput

Buna seara... Lume noua.

Abia acum mi-a trecut durerea de cap. Vad ca azi a fost activitate restrinsa.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Sa va fac cunostiinta Aida ea e Belutza ... o veche cafengioaica, constanteanca de-a mea... cred ca inca nu v--ati cunoscut, nu?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

o fi fost ina...

eu pe la un prieten //

inca astept leptopu :)))))))

voi ce mai barfiti >> noutati ceva ?? :)

belutza

Mergi la inceput