Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 5
ina78 spune:
Sint bine. Am in schimb o perioada f. ciudata. Sint f. nervoasa si nu am intotdeauna motiv. Azi dimineata m-am luat de grsu` meu cam fara motiv si era harnicutz - aspira.
Sint f. nervoasa.
Si nu am mai baut cafea.
MA cam doare capul, insa cred ca de la curent.
Voi ce faceti?
W cum ai petrecut ieri? Ne-ai oprit si noua ceva bun? Poftim.
Azi vreau sa fac o pizza - in casa. Ieri am mincat una in oras si mi-am amintit de cea facuta in casa ... buuunnna. SA vad daca mi-o iesi. Voi ce faceti? Am de citit din urma iar pagini intregi. Aveti un spor seara...
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
ioana am mai auzit chestia asta cu mirosurile dupa nastere.
Cam naspa situatia. Cred ca ti-e destul de greu.
ina nervii o sa-ti treaca dupa luna a 3-a (sper)
Pana atunci poti doar sa te consolezi.
Va
ca pisica mea a pus stapanire pe net.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ioanaradu spune:
da.nashpa cu mirosurile. ![]()
pai eu in sarcina am fost fooaaaarte calma, unde in general sunt fooaaaarte tzafnoasa. se mirau la serviciu ca nu mai urlam in stanga si-n dreapta, chiar daca aveam motive ... sute. ma mai apuca uneori si-atunci ziceau ca "saraca ... asa sunt gravidele ... mai sensibile". eu cred ca eram mai calma pt ca in subconstientul meu stiam ca nu-i face bine lui bb agitatia. si sa stiti ca matei este f zambitor, de-a dreptul hlizit chiar si relativ calm.
azi ... il scot pe matei afara, plecam in jumatate de ora, ca trebuie sa ne intoarcem pana pe la 15.30, ca atunci papa.
fetele ... sa va spun un secret: noi ne-am apucat de "studiat" proiecte de casa, preturi de constructie ca ne-am hotarat!! plecam din bucuresti, si asta cat mai repede, si ne facem casa!! o sa va pun poze cam la ce ne-am hotarat, asta daca nu va plictisesc!
va pup ... ma apuc sa imbrac piticul!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
fetele ... sa va spun un secret: noi ne-am apucat de "studiat" proiecte de casa, preturi de constructie ca ne-am hotarat!! plecam din bucuresti, si asta cat mai repede, si ne facem casa!! o sa va pun poze cam la ce ne-am hotarat, asta daca nu va plictisesc!
va pup ... ma apuc sa imbrac piticul!mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Sureeeeer! Felicitari!
Asteptam poze.

nov2006
ina78 spune:
Super ideea Ioana... undeva la casa, nu in inima orasului, cu gradina si loc de joaca...
Si noi venim cu pisic, catel si familion in vizita la gratar. Da???
Ce bine suna. Mi-ar placea si mie, dar bugetul nu ne-ar permite. ![]()
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Fetele,iubitele,nu ma bagati nicaieri ca n-a fost vina mea.N-a vrut sa intre pc deloc pe dc,iar mai incolo netul n-a mai mers nicicum.Va pup pt. urari si vi le intorc inmiit.

wonderful spune:
Mei,toate sunteti clampa dupa sarbatoarea de ieri?Parca va vad maina poimaine intr-o adunare,spunand:"Hi,I'm Adina/Principe/Ina/etc."Si 'amicii' de pahar:"Hi,Adina et comp.!"
Beti cafea cu sare,ori va dezmeticiti ori
.Va lasa omu' o zi si gata,va si faceti de cap!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Hello , dragelor !
Unde sunteti?
nov2006
Unde sa fie?Cred ca sub mese!Parca ele mai stiu?Inteleg sa ma fi imbatat io!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mei,toate sunteti clampa dupa sarbatoarea de ieri?Parca va vad maina poimaine intr-o adunare,spunand:"Hi,I'm Adina/Principe/Ina/etc."Si 'amicii' de pahar:"Hi,Adina et comp.!"
Beti cafea cu sare,ori va dezmeticiti ori.Va lasa omu' o zi si gata,va si faceti de cap!

nov2006