Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 25
lulu_boches spune:
quote:Draga, Aida, ti-am raspuns aici la ceea ce m-ai intrebat la "In 1 ...".Imi pare rau ptr fiica ta, care e o pisicuta superba.
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by lulu_boches
Aida- ma bucur ca povestea mea seamana cu a ta.Fiica ta ce virsta are?
Adino - de la rusi vine ploaia?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
Sper din tot sufletul ca nu seamana.
Uite de ce.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Fetele, trebuie sa va spun un a buna.De 5 zile m-am lasat de smokait.Pina aici nimic rau,doar ca acum stau linga mine cu o farfurie cu gogosi(cu gaura), si o farfurie cu struguri.Frumos nu?Cind o veni sotul meu acasa, cred ca o se sperie ca o sa gaseasca una de 2/2.
principe spune:
fetili,
un paharel de vin ros?
tot ziceti ca-i frig si ploua.
eu ma rasfat sunt singurica,fara copchil fara barbat.
am fost la un magazin de delicateturi am luat tot ce pofteste rinza mea .acum stau si maninc mus de anchoa(asa se scrie?) si beau un vin buuuuuun.
va astept.lasa-ti kg .nu va mai ginditi la ele ca viata este scurta .
stefania,ai disparut fara sa dai raportul ,de data asta nu te sanctionam ,urmatoarea data , pedeapsa...o cafea fierbinte sa-ti faca besici pi limba.
te pup,bine ca esti bine.
monica mami de print
wonderful spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Wonderfullo, o spus Adina ca se cafeleste cu mine.Ce zici?
Ce sa mai zic?
Asa e ea,o frivola.Bucura-te acuma,cat mai poti,ca mai tarziu te triseaza si pe tine.Io cred ca de asta calatoreste asa de mult,fuge de victimele ei care o cauta s-o 
wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
fetili,
un paharel de vin ros?
tot ziceti ca-i frig si ploua.
eu ma rasfat sunt singurica,fara copchil fara barbat.
am fost la un magazin de delicateturi am luat tot ce pofteste rinza mea .acum stau si maninc mus de anchoa(asa se scrie?) si beau un vin buuuuuun.
va astept.lasa-ti kg .nu va mai ginditi la ele ca viata este scurta .
stefania,ai disparut fara sa dai raportul ,de data asta nu te sanctionam ,urmatoarea data , pedeapsa...o cafea fierbinte sa-ti faca besici pi limba.
te pup,bine ca esti bine.
monica mami de print
Vezi cat bagi in ranza.Sa nu patesti ca si cu gogosile,slabatura ce esti!
La 9.50 va las putin ca sa vad 'Anatomia lui Gray'.Si-asa mi-e ciuda c-am pierdut 2 ep. din cauza voastra ca m-ati tinut de vorba si din cauza mea ca-s sclerozata si mi-am amintit de serial miercuri seara.
fannna2003 spune:
hai ca fug si eu...am o zi f incarcata maine...poate intru cand ma-ntorc
o seara faina si ...si nu numai!
wonderful spune:
Toate ati plecat la Printesa,la mancat si beut?Nesatulelor!Sa nu va aud maine'Vai,am mai pus 30 kg pe mine,ca va bat de va ...usuc,pana ajungeti toate la 55kg!
ina78 spune:
Eu nu mai maninc la ora asta... am mincat insa toata ziulica, dar am scutire, nu?
eu - Ina
- puiutul meu
maru spune:
Na, ca atunci cand ajung si eu sa va 'vad" sunteti toate ocupate, unele zboara, altele se baga in pat devreme....
of, fetelor, sper ca sunteti bine...
Doamne'ajuta!
lulu_boches spune:
Ce ii cu linistea asta?Ii linistea dinaintea furtunii?Ati plecat la
?
wonderful spune:
Gata,s-a terminat'Gray's Anatomy' si m-am intors acasa,adica aici,dar vad ca-s singura.