Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 30
nicol_conte spune:
Nu prea mai tin eu bine minte cum a fost la prima sarcina, dar parca nu a fost chiar asa,doar ca nu puteam sa mai pap carne(care pt mine e cea mai buna leguma), dar acum nu-mi vine sa mai bag numik in gura
Nicol,
de Alexia,in asteptare de
bb2
7+
nicol_conte spune:
Si nu stiu daca e doar in mintea mea, dar mi-as dori sa fie un pic diferita sarcina asta de prima, poate-poate o fi baietel, ca tati tare mult isi doreste....si eu , recunosc,.....Sa speram ca DOAMNE-DOAMNE a tinut cont de dorinta noastra si a pus acolo dupa sufletul nostru..
Nicol,
bb2
7+
nicol_conte spune:
......si daca n-o fi sa fie baietel, atunci sanatoasa sa fie,ca asta e cel mai important.
Nicol,
bb2
7+
sovietica spune:
Nicol, baga mare la mesaje ca mai ai putin si vei merge in rand cu noi. Nu te supara pe noi, de multe ori ratam mesajele din urma.
Te

sovi
7+
Kya spune:
Raluca la mine parca s-au mai dus din greturi, asa ca sunt sigura ca daca te gandesti mai bine, incep sa dispara si la tine ... La mine functioneaza autosugestia foarte bine! Hai ca-ti tin pumnii si tie!
Tu si vomiti, sau doar ai senzatie de voma?
Gandeste-te ca totusi suntem norocoase, pentru ca citeam pe forum despre cineva care voma atat de mult, incat avea rani sangerande pe esofag din cauza asta...
Sotul meu cand ma aude cu greturi, ma intreaba daca iar nu-mi da pace "scarba aia mica", si pe urma imi pupa burta ca sa o imbuneze... 

A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Sovi stai linistita,nici vorba sa ma supar pe voi, ce motiv as avea?
Nicol,
bb2
7+
nicol_conte spune:
Din contra, eu chiar m-am indragostit de voi,si nu a trecut decat o zi de cand sunt aici cu voi.

Nicol,
bb2
7+
nicol_conte spune:
Hai k mai bat campii un pic cu mesajul asta, ca daca am socotit bine asta e al 15-lea, si ar trebui sa 'intru in direct cu voi' dupa ce se modereaza si astea.
Abia astept

Nicol,
bb2
7+
Kya spune:
Dragelor, primim si noi un capitol nou?
Eu m-as incumeta sa-l deschid, dar nu am parola de la user-ul comun.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Intrasem sa va spun ca am deschis capitol nou
Kya
!!Daca citeam inainte..ti-as fi trimis parola sa-l deschizi tu!!Iarta-ma!![]()
Edit:De suparare am uitat sa pun linkul:capitolul 12
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos