Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor cartea o gasiti in My folders in mailul nostru comun!Este foarte interesanta!Eu mi-am downloadat-o si deja o savurez!

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Zozela,

spune-mi si mie, te rog frumos, cum intru pe mail-ul nostru comun. Am trimis un PM la randunici ca sa mi se dea parola, e bine asa? Inca n-am primit nimic, poate ca n-am facut cum trebuie.

Mersi mult si astept indrumarile tale!

Laly 12+

Mergi la inceput

Laly ti-am trimis PM!

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mersi mult, scumpa Zozela,

am primit mesajul.

Te pup !

Laly 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna fetelor si bine v-am gasit, pe voi si pe burticile voaste. Va urmaresc de mult aici pe forum,recunosc ca nu am reusit sa citesc chiar toate capitolele de la mamici de martie-aprilie, dar in sfarsit, m-am hotarat,am lasat lenea la o parte si ma apuc si eu de scris, pai nu?

Eu sunt o mamica de ALEXIA,care exact in ziua in care implinea Alexutza 2 anisori(24 august), a facut un test de sarcina care spre bucuria noastra a iesit pozitiv (mai facusem unul cu 4 zile inainte la serviciu in graba si iesise negativ).Asa ca, cum se spune pe la voi sunt in asteptare de bb2.

Am fost la primul control,si fiind prea mic bb m-a chemat doctora abia pe 19, sa raman 1/2 zi internata pt toate analizele si eco, si tot ce trebuie sa facem.Sper sa fie totul ok. Acum ,ca am facut cunostinta cu voi, sa va dau si datele mele:

DN 25.10.1978
UM 21.07.2007
DPN 26.04.2008

Sa aveti grija de voi si de burticile voastre

+8

Mergi la inceput

Pentru nimic-Laly!
Fetelor am mai gasit ceva interesant in plimbarile mele pe forum.Poate ca unora dintre noi-le este de folos!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei, bine v-am gasit! Un mic moment de respiro...
Mi-am luat o parte din analizele de sange, reiese ca am citomegalovirus igg pozitiv, asa am avut si la Vlad, deci e ceva cronic, nu?? ce parere aveti? si de asemenea la rubella mi-a iesit ca n-am avut, parca...abia astept maine sa ma duc sa mi le citeasca nenea dr. si sa fac ecoooo. Numar orele pana atunci! Sa-mi tineti pumnii!
Va pup si intru mai tarziu sa vad ce faceti!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna randunicilor!
Olgutza felicitari!!!! sa iti traiasca Ioana, sa fie sanatoasa si voioasa... ce ma bucur... vreau si eu sa stiu!

ma duc sa mai citesc ce ati mai scris si revin!
pup!

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Va rog sa-mi explicati si mie cums e intra in mailul comun????
Sa nu ma certati, dar nu stiu si nici nu am rabdare sa caut , ca ma descurcam eu eu, cum-necum.
Si parola mi-o trimiteti si mie pe PM???
va foarte multumesc la toate si va

IRINA
+9

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Scuze Olgutza ca nu te-am felicitat pentru printesa ta, dar sunt cam ametita si ma doare si capul.
Sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa cuminte si desteapata!!!!!

IRINA
+9

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput