Inotam impotriva curentului in Bucuresti-cand,unde

Inotam impotriva curentului in Bucuresti-cand,unde | Autor: Qamar

Link direct la acest mesaj

Pentru ca si deoarece m-am mutat din raza de actiune a vrunui Internet normal si pentru ca si deoarece intru pe net pe un modem zapp care mere cand vrea el, summonez aici doamnele (si domnii?) care inotau impotriva curentului la subectul cu acelasi titlu de la generale;

asadar si prin urmare, facem intalnire in Bucuresti luna aceasta; haideti sa stabilim aici cand si mai ales unde, sa propunem, sa analizam, sa votam si sa stabilim ceva concret;

Luana, va intorserati de la mari albastre?cum fu?i-a placut Horei? ca Bia a facut mare scandal la Bulgari: no papa, no apa mare..nimic dom'le, noroc ca i-au placut nisipul si plimbarile cu trasura

daca tin minte bine, pe lista ar fi Luana si Hora, Akella si Dariutza, Diana, cine vrea sa adere, sa tzipe tare aici si trimitem Foaia de adeziune cu stampila si parafaAm un feeling ca le-ar tenta si pe Denizel si pe BBlisa cu mamitica ei cu tot

Eu pot veni incepand cu martea viitoare (ca luni ne vine bonaaaaaa!), cel mai apropiat parc imi e acum Herastraul, dar daca ajung pana acolo, pot veni oriunde deci locatia mi-e aprox perpendiculara -ca oricum a ramas sotul fara carnet 3 luni pt overspeeding si trebuie sa conduc eu- astept(am) si alte propuneri!

pupix, ma'c sa mai dau o tura de polish pe scara

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause