Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aaaa il stiam dar na ca am uitat
Sunt marfa astea si eu trebuie sa iau.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Pussi uau ce ieftine sunt lucrurile pe acolo pe lavoi...8 ron, 25 ron... La noi saculetele sub 50-60 ron nu cred ca gasesti...

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany vrei sa continui:
- prosoape gluga duble: 28 ROn
- prosoape finet : 3 RON
- costumas cu tot cu caciulita : 8 RON
- body cu pantaloni si maneca lunga : 18 Ron
- salopetele de scos afara diin catifea : 35 Ron
- paturici : 20 ron

O sa va arat pozele!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna, burtici,

Cami, si eu stiu ca nu conteaza varsta ecografica, ci cea stabilita la inceputul sarcinii, pentru ca acum e normal sa fie diferente, doar nu toti copiii se nasc cu aceeasi greutate. A propos, cand am nascut-o pe Jasmina, era cu mine in salon o femeie carea a nascut, exact la termen, o fetita de 2kg. A treia nascuse mult inainte de termen un baietel de 1,6 kg. Iat Jasmina avea 3,770kg, ca noi chiar radeam ca amandoi impreuna nu-s cat ea ;-) S-a intamplat sa fie plecata la toaleta mamica fetitei si noi aveam grija si de copilul celeilalte, in caz de... Si tocmai atunci a inceput sa planga bblina, am vrut s-o iau in brate, dar era asa de ciudat!!! Eu fiind obisnuita cu o cu totul alta greutate, mi-era frica sa nu-i fac un rau!

Flory, daca este modelul de pe bebelusul este ala vechi, si eu il vreau pe cel nou... mai vedem, poate se gaseste totusi pe undeva! Multumesc oricum!
Este bun din mai multe motive: pe de o parte, recomandarile citite de mine; Bucata dintre picioruse, unde sta cu funduletul, este lata, ca la un wrap sau esarfa din aia, ea trebuie sa ajunga pana la genunchi; de ex. la baby björn, un model foarte popular si trendy, petru care optasem initial, este criticat faptul ca este foarte ingusta bucutica aia, ceea ce este foarte rau pentru soldurile copilului, si asa fragile (multi copii au la inceput, dupa nastere, probleme cu soldurile, care se corecteaza de obicei - daca nu-i ceva complicat, prin infasatul intre picioare cat mai lat, asta fiind pozizia ortopedica corecta); bebelusii nu au voie sa stea in fund, adica greutatea sa ramana pe fundulet si sa fie purtata de spate, fiind rau pentru spate; la acest model nu este nimic intre bb si mama/tata, sau cine il poarta, el se sprijina direct de corpul tau, deci tu ii dai sprijin si ii porti greutatea; este sprijinit foarte bine de centura aia din spate (trebuie sa te uiti la linkul meu, asta de le bebelusulmeu nu-i acelasi model); se poate purta pana la o greutate mai mare a lui bb (20kg); bine, pana la 20 nu vreau, dar la jasmina am avut unul pana la 8 parca, iar ea la nici 5 luni avea 8kg, insa de venit nu i-a mai venit marsupiul de pe la 3,5 luni, fiind grasuta -nul mai puteam inchide... In sfarsit, pentru mine pare a fi o varianta foarte buna, oricum mai ieftina decat babx björn-ul, si poate il capat inca mai ieftin din Romania, sa vedem :-))
Am si o esarfa de purtat, nu-i chiar wrap ca nu-i elastic, uite asta
http://www.didymos.de/ , numai ca alte culori - poate va pun niste poze cu Jasmina in el...
si mi-ar place mult si asta http://www.didymos.de/shop-php/tuecher/slings/anzeigen.php?Sort=laenge_cm
dar Aswin vrea un marsupiu, si pe amandoua nu le voi lua...

Mai citesc si revin mai tarziu, da?

AH, Jasmina:
http://family.webshots.com/photo/1102052322050347258fsKROL

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pussi

dany vrei sa continui:
- prosoape gluga duble: 28 ROn
- prosoape finet : 3 RON
- costumas cu tot cu caciulita : 8 RON
- body cu pantaloni si maneca lunga : 18 Ron
- salopetele de scos afara diin catifea : 35 Ron
- paturici : 20 ron

O sa va arat pozele!

BURTICA ROZ

Uau ce bine de tine....mai ales ca ai 2 printzese deodataSi prosoapele cu gluga aici nu gasesti mai putin de 40 ron....Stiu ca m-am uitat de curiozitate dar ince nu cumpar mai astept putin...dupa eco de 32 sapt..Pana acum am luat doar 2-3 costumese...asa de pofta care mi-ati facut-o voi....

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Ancuta, ai grija cu contractiile astea! Du-te la doctor, poate nu sunt periculoase, dar mai bine sa stii, nu?

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by adinag

Ancuta, ai grija cu contractiile astea! Du-te la doctor, poate nu sunt periculoase, dar mai bine sa stii, nu?

Adina 25+

Adina multumesc ptr grija,dr stie si mi-a zis sa stau la pat si sa iau no-spa,daca nu trec cu no-spa sa fug la spital....pana acum au trecut.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by adinag

Adina 25+

Adina multumesc ptr grija,dr stie si mi-a zis sa stau la pat si sa iau no-spa,daca nu trec cu no-spa sa fug la spital....pana acum au trecut.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

si mie tot asa mi-a zis!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufulet74

Eu o sa vorbesc cu cei cu marsupiile si ma duc sa le vad, dar o sa va rog sa imi spuneti care sunt criteriile dupa care trebuie sa ma orientez ca sa zic ca marsupiul e bun...

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Flory, daca te duci sa le vezi, uite aici unlink cum arata eticheta de la produsul asta: trebuie neaparat la fundulet sa fie o eticheta cusuta, maro, cu Marsupi Plus. Am pus poze la album. Prefer culoarea albastru in exterior si dungat in interior, pe pagina aia au, poate si la fabrica.

Ar fi minunat daca se poate, ca de altfel stiu ca-mi va sta cappul numai la marsupiul asta :-)))

uite pozele:
http://community.webshots.com/album/560631813mvEhix
Si cred ca noua ne-ar trebui marimea L, ca sunt pe marimi, si altfel e prea mare Aswin pentru marsupiu...

Sunt tare curioasa! Multumesc mult, si sper ca nu te uiti numai pentru mine!

Adina 25+

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo
vad ca de noi nu ia fost dor la nimeni azi....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput