Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai devreme am fost sa cumpar paine. Bineinteles ca m-am oprit la un magazin si i-am mai luat si eu 2 costumase lui Matei de la Licurici. Din acelea intregi cu capse. Sunt ieftine si calitattive. Mie imi plac foarte mult hainutele made in Romania. Ma refer la calitate, ca nu prea au imaginatie la design.
Faza misto a fost ca atunci cand am ajuns in fata blocului mi-am dat seama ca nu luasem paine . Noroc ca e magazinul aproape. Chiar am inceput sa uit de la mana pana la gura.

Roxxy 27+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Si mai am o intrebare... Zicea cineva ca si-a masurat burtica. Cum se masoara: stand intinsa sau in picioare? Si exact pe unde? Pe unde e mai mare ?

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Va pup, trebuie sa ma pregatesc de vizita la doc.
Sa imi tineti pumnii!!!
Pupici

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu o masor stand in picioare si in jurul buricului ca acolo este mai mare.
Ieri aveam 117 cm....Doamne am un metru de burta

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna ftelor,

eu azi nu ma simt deloc grozav,ptr. ca azi noapte printul meu a binevoit sa se miste continuu parca, sa nu mai zic ca aveam momente in care simteam ca am burta ca bolovanul si parca vroia sa iasa...foarte ciudat, cred ca mai mult de frica nu am reusit sa dorm, sunt |)] ....am niste cearcane acum.......
asa as vrea sa plec si de la unca, dar cand ma gandesc ca mai am 2 ore, nu-mi prea vine sa plec...
oricum sunt bucuroasa ca sambata am facut curatenie in toata casa (toata ziulica), am avut 2 cupluri la cina seara (destul de obositor dar foarte fericita de compania placuta,mai ales ca a gatit si spalat vasele sotul), iar duminica seara am fost la un restaurant superb unde cred ca voi face si botezul acolo: http://www.hotelfrancesca.ro/restaurant.php ), cel mai incantata sunt de faptul ca are si cateva camere (unde ii pot caza pe cei care vin din afara orasului) iar bucataria este italiana (meniul nu contine multe chestii cu maioneze la aperitiv, ceea ce eu urasc ) si oricum e micut si intim, exact ce cautam....

Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Am o veste buna ptr. cine are probleme cu picioarele umflate, Dr. meu tocmai m-a anuntat ca exista o solutie ptr. picioare in Italia si sigur exista si in Romania, e ADEVARAT eu am gasit-o, se numeste VIATROMB FORTE:
http://www.pharma-business.ro/content/view/215/47/

Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Laura, stai linistita, greutatea se calculeaza in functie de ceilalti parametri - cap, femur, abdomen, si daca astia sunt in grafic si greutatea e tot in grafic! Nici mie nu imi spune tot timpul greutatea, dar imi spune daca e mai mica sau mai mare bebelina, daca a crescut, ceea ce e important.
Asteptam vesti diseara!
Eu ma masor stand in picoare sub buric, la mine acolo e cea mai mare! Si asa ma masoara si moasa de la dr. de familie, cand merg la control. Acum am 120cm! Oare la cat oi ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by RGE

PUSSI sa le poarte sanatoase!!!..dar cat mai aproape de termen nu mai devreme!!..3 pupici ca voi sunteti multe
..promit cand am analizele sa vi le spun pe toate ..am aruncat bonul din pacate...

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

si noi va pupacim

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pussi hai ca ai facut ceva cumparaturi...tot ai iesit din casa

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

dappppppppp! am iesit! ... tu chiar stai doar la pat? si in casa?

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eeeeeeeeeee mai ies si eu dar de fiecare data ma intorc acasa cu burta pietroi si cu contractii de toat frumusetea.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput