Ce filme bune ati mai vazut ?(5)
Raspunsuri - Pagina 22
loryi1974 spune:
Eu am vazut zilele trecute "The Shawshank Redemption".E un film extraordinar,mi-a placut teribil.
delsim spune:
Eu am vazut "The green mile". E de toate:amuzant pe alocuri, socant pe alocuri, dureros, trist... super film, e mai vechi, dar acuma sunt la capitolul vazut/revazut filme.
Ninia81 spune:
Eu am vazut recent: The Devil Wears Prada. Este extraordinar.Este o lectie de viata extraordinara...si veti vedea ca va veti regasi majoritatea in acest film. Merita sa il vedeti!
http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png
Deianira spune:
Penelope - produs de Reese Witherspoon, e pur si simplu o poveste!
Si Hard candycu tipa din Juno, Ellen Page, joaca excelent, pe mine m-a castigat cu rolul asta.
Mia. spune:
Am vazut a nu stiu cita oara "feist of love", pt romantici il recomand! Eu pling la sfirsit de cite ori il vad...
Mindy spune:
Fireproof
il recomand sa il vedeti cu sotul/partenerul s-ar putea sa va schimbe in bine sau mai bine viata de cuplu :)
http://www.christiancinema.com/catalog/product_info.php?products_id=2154
Mona_B spune:
Eu am vazut recent The Orphanage al lui Guillermo del Toro, care a regizat si El laberinto del Fauno, unele din cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimii ani.
No Country for Old Men- la inceput am cascat, dar m-a tinut in suspans ulterior, si in final am fost extrem de impresionata de calitatea scenariului, jocul actorilor, in special Javier Bardem, care a trecut pe lista mea de favorites alaturi de Jack Nicholson, Marlon Brando Daniel Day Lewis Benicio del Toro si Kevin Spacey.
nana_sim spune:
Nu merge cautarea pe forum si nu stiu daca a fost recomandat pana acum, deci vedeti "Modigliani" cu Andy Garcia. Ninsoarea albastra o am si acum in minte
pearl84 spune:
Ultimele doua filme faine..."Negutatorul din Venetia" cu Al Pacino..stiu ca ii mai vechi, dar numai acum am apucat sa il vad...si "The assasination of Jesse James"
Pearl
camelia_daniela spune:
Am vazut zilele trecute www.imdb.com/title/tt0800240/" target="_blank">Deception - dragut, mi-a captat atentia pana la sfarsit , nu am putut adormi!
Cam aceeasi tema - idee are si www.imdb.com/title/tt0398017/" target="_blank">Derailed
Nu sunt suuper filme, dar pe mine m-au tinut "treaza"...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.