Gravidutze si mamici de CLUJ-13
Raspunsuri - Pagina 27
RAMONELLA spune:
MELI te-au ajutat cursurile de la Neo Gym???Dar respiratiile????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
32+
Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
OanaAlina spune:
mare dreptate ai meli, asa de mici mi se par hainutele....
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
antoni spune:
Ramonella-scuze, am uitat sa-ti raspund. eu spun ca te ajuta respiratiile mult. cel putin pe mine m-au ajutat. cursurile..nu stiu,sunt de fapt generalitati care ti se spunacolo, pe care le stii in mare.eu m-am bucurat pt respiratii sincer.
Meli
CristinaGoji spune:
oana - eu i-am luat lui Vladut inainte sa-l nasc haine pentru 56 cm, doar ca Vladut s-a nascut de 58 cm si, respectiv toate hainitele luate inainte i-au fost mici
Asa ca s-a dus bietul tati al nostru singur la magazin sa cumpere zestre la bebe
, ca nu aveam cu ce-l imbraca la externare ![]()
meli - nu a fost planificata a doua sarcina, am ramas insarcinata intamplator, adica de regula ne protejam cu prezervativul, dar de fiecare data ma durea tare, asa ca in prima zi de dupa ciclu am folosit metoda act sexual intrerupt, si cred ca de acolo ni se trage.
Dintre toate mamicile de sept-oct 2006 eu eram cea mai hotarata sa nu mai fac niciodata inca un copil, si uite ca sunt prima care sunt insarcinata
Asa ca am invatat o lectie - never say never
Acum sunt ingrijorata de cum va fi, dar totodata bucuroasa ca s-a intamplat asa, pentru ca nu m-as fi hotarat de buna voie si nesilita de nimeni sa mai am un copil. Si ar fi fost pacat sa creasca singur Vladut.
Mami
9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
antoni spune:
oana-crede-ma ca va disparea in ele.dar tot asa de repede va si creste.numai vezi ca iar ii trebuie mai mari. hihihi, ce dulci sunt, ai sa vezi.
Meli
CristinaGoji spune:
Ramonella - pe mine m-au ajutat lectiile de respiratie, mai ales cand a trebuit sa imping. Si chiar daca am nascut deja o data, o sa ma mai duc iarasi la cursuri, sa-mi reimprospatez memoria (nu ca nu ar fi ea proaspata
, dar just in case)
Mami
Poze
aproape major
barza
OanaAlina spune:
cristina, te-a ajutat Dumnezeu sa te hotarasti! cred ca e mai bine in doi!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
ALEX29 spune:
MELI mersi tare mult o sa sun pt programare
noi mergem la AQUINA duminica dupa 5 e super si nu e aglomerat ,am fost odata si cu NICO(nrl)in cursul saptam si a fost ok
du te ca o sa ti placa 
CRISTINA acum 2 luni abonamentul la NEOGYM era 180 ron pe luna ,acum nu stiu cat mai este
iti las un telef unde potzi sa suni 0740230202 sau 0728883081
sfatul meu e sa alegi exercitiile PILATES pt respiratie sunt super
NICO pe unde esti???
TIADRIS ANDREEA 36 DE SAPT
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
CristinaGoji spune:
Oana si Meli - asa m-am gandit si eu, ca daca asa a hotarat Dumnezeu, sa nu ma opun vointei Lui. Va multumesc pentru ganduri bune 
Mami
Poze
aproape major
barza