Casnicute sexy(135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
multam de cafelutza...zau daca n-as bea vreo 3 ca sa-mi revin asa toflita-s dimineata
Doina, multumesc de floricele dar nu le merit...fetele-s niste dragutze de-aia am apelat la ele si mai ales Dory
georgi, bafta la dentist si pe la dr sa rezilvi repejor
stefania, bine ai revenit
alina, asteptam vesteaaaa bunaaaa
ioana, super misto bancurile, multumim
miha, deci continui sa ne oftici
m-a Liana
danelutza, gata pregatirile de co?
cami, abia astept sa ne arati cum a iesit casuta...spor la treaba
olgaaaa...da un semn
Biiii...mie dor de un dans cu tine
danelor, mmiha, simo, mirela,
eu nu-sh ce-am dar as manca incontinuu bag dulce, bag sarat...apoi iar de la capat...parca zici ca asta-i singura mea preocupare ma duc la cratitele mele
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica floricelele sunt pentru voi toate!!!!si de acolo si de aici caci imi dati speranta, forta de a merge mai departe.Cateodata simt ca nu mai pot...dar vorbesc cu voi si ma incarc.Daca as putea as da flori adevarate, nu virtuale...ce as face eu fara voi????m-as pierde undeva in tristete....caci ...na ca ma apuca plansul...merg sa mai dau niste rufe afara , sa iau o gura de aer sa imi revin!!!!si la toate feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Bianca unde esti???
Lianaaaaaaaaaaaaaaa!
Alinutaaaaaaaaaaa!!!!veste ceva???hai zii!!!!
Angeeeeeeeeeeeeeeeee!
Daneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Simooooooooooooo!!!!
Cred ca m-am dilit!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Stefania,bine ai revenit! Te-am intrebat si la subiectul celalalt ..ce-ai rezolvat cu eco?E totul in regula?

Dar pe cuscra Bianca cine a suparat-o?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

multumesc miha ti-am trimis pm sper ca ma intelegi...
oricum mi-a spus ca totul e in ordine si ca e in norma!

multumesc mult!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

eu aproape termin fasolea iahnie cu costita si carnaciori cred ca am innebunit cu fasolea asta inainte mancam o data pe an si acum mi-e pofta mereu de ea
si diseara fac o mancarica arabeasca un fel de lipie cu carne tocata de vita pe ea...au deschis fetele un sub la bucatarie si cum eu sunt maaare amatoare de mancare arabeasca, hop si eu invat retete si le pun in practica.
abia astept sa dea retete de dulciuri ca alea-s delicioase
copilul mare azi a facut singurel temele si ruxi a mai furat si ea una alta de pe la el de prin rechizite si incerca sa taie rochitza ei cu foarfeca ...noroc ca aia nu taia decat hartie ca era din plastic...ca altfel croitoreasa o facea mama
va pup, ma duc sa-i bag la nani sa-mi iau portia de liniste

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, sint racita bocna, ma dor toate oasele

Monica am terminat bagajul, aproape, dar acum trebuie sa dau jos vreo trei kg, c-am trecut peste 40

Miki ma bucur pentru fratele tau, ti-am spus ca o sa fie bine. Aia n-a fost sa fie, si mai bine ca n-a fost .
Aaa, uitam sa-ti spun, de ce-ai lasat virusi pe bancuta unde te intilnesti cu Monica ? Ca sa-i gasesc eu ? Vezi ca eu plec de acasa, poti veni la mine, e cald si frumos afara, cite o tira de vinticel, dar merge, ma si mir unde am putut raci.

Mmiha te vaz, te vaz, te vazui si aseara, pe mess

Doina putere multa si -ici de la mine, nu mai plinge. N-am mai rezolvat cu pliculetul, dar am scris contul bancii si am sa trimit din Iasi, cu numele de Addario Daniela

Cami anul trecut am fost in tara, tot in perioada asta, pe vremea cind s-au produs marile schimbari de la casnicute , la schimbarile astea m-am referit

Alina bafta cu apartamentul, spune-ne ai vesti bune, ca au trecut aproape trei ore de cind ai trimis mesajul.

Stefania bine-ai revenit. Am uitat sa te rog sa iei cu tine in Italia si vremea de la Iasi, ca sa aiba loc asta de la mine

Georgi ti-ai rezolvat problema cu dintucii ?

Liano dar un zimbet ca nu mai esti stirba, nu ne bagi si noua ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Moni ai baiat mare. Pup croitoreasa

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, plang ca ma doare spatele...se simte batraneteasi cand am zile din alea urate...ma rupe...
Miky de ce te ascunzi?
Liana , chiar nu bagi un zambet?sa vada si ochiul meu cu au iesit dinti, de baba e curioasa!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Discutie la masa ( je si soatza)

Eu ii spun in germana ca ma doare putin burta.
El ( in romana) : bei palinca
Eu ( in germana) : poftim?
El: (in romana): urasc burte
Eu: zmbesc
El: nu me enervezi
Eu ( in germana) : ce-ti veni? de cand vorbesti romaneste? unde ai invatat?
El: ti-o iei
Eu: rad in hohote
El: ci mai facii Ionutze ( fratele meu Ionut)
Eu ( germana) : e bine are o prietena, se plac. Aaa se numeste Calina
El: Calina masina hahahahaha
Eu: ma uit lung la el, nu-mi vine sa cred de unde atatea cuvinte dintr-o data
El: ai teama. hahahha ti-o iei
Tot el: esti frumoase. ce facii burte tau? palinca? e vrig?
Eu: nu mai pot de ras
El ( in germana) acum nu mai vorbesti romaneste. ti-e frica? inteleg tot hahahaa
Eu ( romaneste) : nu-ntelegi nimic. ma enervezi doar. lasa-ma-n pace
El ( romaneste) : te las te las iubire mei

Chiar ca mi-o iau

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

... bau, sint racita bocna, ma dor toate oasele

Miki ma bucur pentru fratele tau, ti-am spus ca o sa fie bine. Aia n-a fost sa fie, si mai bine ca n-a fost .
Aaa, uitam sa-ti spun, de ce-ai lasat virusi pe bancuta unde te intilnesti cu Monica ? Ca sa-i gasesc eu ? Vezi ca eu plec de acasa, poti veni la mine, e cald si frumos afara, cite o tira de vinticel, dar merge, ma si mir unde am putut raci.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

N-am stiut ca mergi si tu in parc. Multa sanatate.
Ce sa fac la tine? Sa stau cu vecinii tai? Iti doresc sedere placuta acasa

Miki

Mergi la inceput

Danelutzo las'o pe miki daca tot e vorba de vecini... mai bine se duce la Cami n-auzisi ce vecini are
ups...daca intelege colegu acu' romana...ne-am ars...tre' sa-i gasim un nume de cod grasu e luat, mustatza e luat zii tu miki
super fain miki...eu cred ca omu' nu mai stie ce si cum sa-ti faca pe plac
danelutza, nu poti lua la mana cele 3 kg care le scoti?
doina sa te simti mai bine
eu fac lipiile arabesti acum...asa ca fug sa nu se arda...revin printre picaturi
pe toate

monica

Mergi la inceput