Cafea cu aroma de femei-3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Unde ati fugit suratelor?

Am iesit la o tigare si ati disparut toate?
Adunarea!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu sunt pe-aci. matei doarme de la 19.30. oare va dormi toata noaptea? ca parca vad ca se trezeste cand mi-o veni mie somnul.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

I'm back!!!!... da' se pare ca sunt cam singurica!
Ioana ce baftoasa esti ca doarme Matei cu o singura trezire pe noapte! Al meu stii ca nu e nici pe departe asa...
Aida da' ce-avea husbantu' de nu vroia "bomboane"? Tinea "regim"? Dup-aia cred ca se batea cu pumnii in cap zicandu-si: "Ce-am pierdut eu atata timp!!! Mai bine "deschideam" cutia mai devreme!!!" !

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am revenit.Furam la plimbare si mama ce frig s-a facut afara dar puiuta mea nu a avut nici o problema ca este frig afara.

Vad ca v-ati dat la discutii despre generatia asta care ne ajunge din urma.Si sora mea a fost mai precoce decat mine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Pai aia e , ca eu stateam la el in vacante si cand plecam acasa , el nu stia ce fac eu ... studentie ... , Bucuresti ...
Ce prost , cand ma uit inapoi. Bai , dar niciodata nu pot sa discut cu el chestia asta.

Candva mi-a spus ca a fost un prost , dar nu am mai putut deschide discutia altadata.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, dragelor,
sarut mana de intinerire
dar datele mele, offfffffffffffffffff
Maru: DN 17 Feb 1970
Andrei: DN 21 Noiembrie 1995

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Pai aia e , ca eu stateam la el in vacante si cand plecam acasa , el nu stia ce fac eu ... studentie ... , Bucuresti ...
Ce prost , cand ma uit inapoi. Bai , dar niciodata nu pot sa discut cu el chestia asta.

Candva mi-a spus ca a fost un prost , dar nu am mai putut deschide discutia altadata.

nov2006

Io abia asteptam!!!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Fetili, ma bag in patutz ca urla un somn in mine de numa! Pupacesc gashca bautoare de cafea !

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

w , de 3 ore nu ai mai dat pe aici.
E ceva problema?
Mi se ridica paru'n cap ca nu pot sa te ajut.

nov2006

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor!
Ci vediamo domani.

Acum de voie.

nov2006

Mergi la inceput