Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 31
virgo spune:
Ginger , am cautat la Carpat , dar pentru un Dusseldorf - Timisoara - Iasi ma ajungea cam la 400 de eurici . Asa ca mai bine zbor cu Taromul de data asta .
Ce mistoooooooo cu locurile in fata ! Ia sa vedeti ce burta trantesc eu la Bruxelles , sa se uite tot aeroportu' ca gaina-n lemne ! Imi iau MP3-ul sa nu ma plictisesc , trag o mancare adevarata la Bucuresti si ma imbarc la Iesi plina ca o orca . Sper sa decoleze Antonovul ...
Ba eu vorbesc cu bebe , sa stiti , mai ales cand da in mine ca-ntr-un sac de box si-i promit solemn sa dau si eu asa , mai incolo , fara pic de mila 

.
laura_dimitris spune:
Irinuka, atunci cand am avut problema cu risc crescut de trisomie 21,... medicul mi-a spus ca sa fac triplutest sau amniocenteza... ce vreau eu si cand l-am intrebat care dintre ele si daca mi le face in spital sau la cabinet... mi-a raspuns ca nu stie, sa le fac unde vreau eu ca el este in concediu. Si atat. Probabil ca s-a suparat ca mi-am facut de capul meu respectiva analiza.... Oricum, ma bucur ca am ajuns din nou la badiu de care am fost foarte multumita la sarcina anterioara dar se ajunge cam greu la el....
Nemary, ai grija de tine, stai in pat si fa ce-ti spune medicul !!!!
Ginette, prefer sa vorbesc cu ei ca sunt de la seful de compartiment pana la directorul general sunt tare draguti!!!! Si cred ca le va convine programul... avem o fata care este in 3 luni si care a anuntat ca nu mai vine deloc la serviciu.... Nu le convine sa ma piarda si pe mine... Daca imi voi face treaba pana la 14.30... nu vad de ce sa se agate de 2 ore !! Care ore, oricum le stau cu voi pe net....![]()
Laura
18+
si Dimitrakis 25.04.2003
creata2008 spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Chair, voi aveti pe cineva care ma ajuta contra cost si daca da care mai sunt preturile...?!
Da, Laura. Eu am pe cineva de aproximativ un an si sunt foarte multumita. Ii dau 500-600 mii pe zi, de obicei vine vinerea, si imi face curat in toata casa. Nu gateste, nu spala, uneori mai calca niste camasi ale sotului meu, spala geamuri (si am geamuri la greu!!!!!), spala cele 3 bai la sange (sunt maniaca cu asta!), da cu aspiratorul, spala gresia, parchetul, faianta, vasele (daca sunt). Iar pe sotul ei il chemam la unele lucrari in curte. Este o femeie pe la vreo 40-50 ani, cam asa, simpla, dar cu mult bun simt si de o corectitudine rara.
ginnette spune:
Laura,
Atunci, se schimba "atitudinea" ![]()
Roxana
23+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
irinouka spune:
creata, m-as inscrie si eu pt femeia care te ajuta pe tine! nu imi trebuie mare lucru si nu mai des de o data pe saptamana iar casuta e, cum am mai zis, mica. daca e de acord sa mai ia o "clienta", pliz lasa-mi un PM cu datele ei de contact. pup si mersi!
laura_d, ma bucur ca ai ajuns la doctorul pe care ti-l doreai. faza pe care-ai povestit-o a fost chiar aiurea, mi se pare normal sa schimbi doctorul in clipa in care nu-ti mai convine ceva, cat de mic. am o prietena care-mi zicea ca, atunci cand va ramane insarcinata, o sa caute un medic care sa se ocupe de ea si sa se comporte ca si cum ar fi si el insarcinat. :-))) bine, pana acolo cred ca nu ajunge nimeni dar e bine sa ne dorim sa fim tratate cat mai cu bun simt si corect si profi.
irina
21+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
miri_mik spune:
apropos de femei de servici... ce dreaci am... c aveni una noua azi dimineata, trimisa d eo agentie...mama ei de parlita... cum am iesit pe usa, cum a fusharit tot:( mor de ciuda:( ma culc si va pove cand ma trezesc
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
kossir spune:
offfffffff, fatuca de servici. Probleme maaari.
Mi-au adus si mie una, permanenta. Ce dracu sa fac cu ea? Cica daca plec la servici, (care cinstit vorbind, nu mai vine odata ca m-am saturat de acesti pereti), ce face copilu, cel mare zic, si apoi aici sunt doar 3 luni concediu, sau doua
, dupa nastere zic si cica sa ramana cu copilu.
Pai e o vacuta, (scuze de limbaj). Nu stie sa faca nica, cu copilu se poarta parca ar fi extraterestru, cum sa-l las eu pe ala micu cu ea? La trei luni
? Da cica o sa invete, ai rabdare. Eu mai am ceva, da nu foarte mult, mai ales ca acu ne lovim una de alta prin casa si nu prea avem ce face. Noroc ca aici sunt ieftine, analfabete si nu cer prea multa atentie. Da cred ca o zbor curand, desi nu are pe nimeni si-mi pare rau de ea, da mofturi are cat cuprinde.
Hai ca ma golii putin, desi daca as putea as umple 3 pagini cu frustrarile mele, dar va iert ca sunteti insarcinate
.
Va pup si scuze pt subiectul care n-are legatura cu ce avem noi aici.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ;
18+,
docdecap spune:
salut fetele!!
hop si eu la condicuta, n-am chef de treaba deloc, mai sunt si suparata
am tot incercat sa-mi fac programare pt eco morfo trim 2 sapt. trecuta si ma ducea una cu vorba, am reusit azi sa dau de asistenta, si mai aveau locuri sapt viitoare, cand mai am putin si fac 25 de saptamani! M-a inghesuit vinerea asta, nu stiu cat timp o sa aiba pentru mine. ca sa fie zuza sigura, mi-am mai facut acum programare si in alta parte, daca sunt multumita vineri o anulez pe cealalta, daca nu, ma duc. of-of, ce ma mai supar pe mine!!!
dar la mancare stau bine, dimineata il intreb pe husband: si ce mananca balenutza (io adica) la micul dejun? el raspunde: peste! ei bine acasa nu am, dar azi la pranz mi-am luat de la alimentara o casoleta de sprot sarat, nu va spun ca rontai la pestisorii aia ca la semninte, bine ca nu deranjeaza pe nimeni mirosul... daca-i fata balenutza (sexy, nu d-aia simpla), pai sa manance peste!!
anca.diana pupam fata frumoasa, e bine ca stai cu ochiul vigilent p-aici!
Miri, nu te lasa cu femeile astea, sari pe ele!! asteptam sa te trezesti sa ne mai povestesti!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
docdecap spune:
se incumeta cineva sa ne faca un capitol nou?
am gasit instructiuni pe prima pagina a mamicilor noiembrie-decembrie, dar acum nu ma simt in dispozitie experimentala..
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irinouka spune:
m-am uitat si io pe instructiuni da' nu am parola de la contul comun al zuzelor...
irina
21+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/