Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by danonique

N-am mai scris de ceva timp dar vad ca voi sunteti f active.Eu sunt cam suparata.Am fost la medic bebele e bine dar mie mi s-a deschis colul.Trebuie sa stau in pat si sa iau ceva asemanator cu nospa de la noi.Mi s-a interzis sa fac drumuri lungi cu masina si trebuie sa merg sapt viitoare acasa la nunta surorii mele.Nici sa dansez nu am voie.Sunt disperata.Ma invinovatesc ca nu am fost mai atenta.La prima sarcina nu am avut nici o problema si cred ca de asta am fost mai neglijenta.Va pup.

danonique 22+

imi pare rau ca ai probleme. ai facut efort mai mare sau din ce cauza s-a deschis colul? si ce simptome ai avut? ca si pe mine ma doare rau burtica si in vagin si imi e teama sa nu se intample ceva rau.

Mari 19+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Felicitari Miri, pt bebe !

Multumesc celor care si-au mai facut griji pt mine (Gina M ).

Am vazut ca ati dezbatut pb "vorbitului la burta"; si mie mi se pare cam ciudat - mai ales ca burta nu-i chiar asa de mare.
Eu mizez pe faptul ca atunci cand o voi tine in brate, o sa mi trezeasca si ceva sentimente materne... SPER!!!
Mai degraba sotul se converseaza cu ea, o mangaie, vrea sa-i puna muzica; seara in special, incepe ritualul.

Insa n-are norocul s-o simta "in direct"; azi noapte s-a cam zbatut (bebelina); cu greu s-a linistit (dupa multe mangaieri si dupa ce-am pus burta pe o pernita).

Aveti grija de voi si mai subtire cu trebaluiala prin casa!

Roxana 23+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana ma bucur ca a inceput sa danseze bebelina

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu nu m-am uitat decat vineri la walkie-talkie (stam la casa si e absolut necesar!!) si la saltea din nuca de cocos. N-am nevoie, teoretic, dar am zis totusi sa arunc un ochi prin targ, sa stiu macar despre ce e vorba. In reeeest... nimic. Liniste totala.

Nu imi mangai burta... rar stau cu mana pe ea. Am 2 prietene care, pe vremea cand erau insarcinate, erau atat de pline de "dulcegarii" incat mie mi se parea absurd, aiurea si nu le recunosteam. Mi-am zis atunci ca eu nu sunt insarcinata si nu simt ce simt ele si ca o sa-mi revin. Aiurea! Asa sunt si acum. Nu vorbesc decat rar despre copil, despre ce simt, despre bobarnacele pe care mi le da (eu asa am senzatia, ca sunt bobarnace)... cu alte persoane. Si de obicei numai la cerere. Adica ma intreaba ei. Mama mea m-a intrebat miercuri sau joi daca a miscat si am ramas oarecum surprinsa ca ea nu stie, pentru ca copilul misca constant de vreo saptamana. Dar, de fapt, nu ii spusesem, deci n-avea de unde sa stie. Nu as putea sa ii spun copilului "gogosica" sau "gogosel" si nu am deschis subiectul asta pana acum pe forum pentru ca am vazut ca voi sunteti foarte indragostite de copiii vostri si nu prea inteleg de ce.

Si nici macar in intimitate nu vorbesc cu el... I-am reprosat sotului meu ca nu pupa burta si nu vorbeste cu el, dar nici eu n-o fac. Bine, fara pupat, ca n-as avea cum, dar macar cu vorbitul. Si l-am intrebat atunci daca nu o face pentru ca i se pare ridicol. Mi-a spus ca nu. Si acum il inteleg. Nici mie nu mi se pare ridicol, dar nici eu nu o fac.

Ultima echografie a fost pe 7 august si ne-am ales cu niste poze. Poate dupa morfo de saptamana viitoare - cand poate stim si sexul - si venim acasa cu niste poze mai multe si niste filmulete, o sa mi se trezeasca altfel de instincte. Maybe... ;) Pentru ca acum sunt fooooarte detasata, parca nu eu sunt cea insarcinata, ci altcineva.

Azi am intrat in 20 saptamani, adica am inceput luna a sasea din 10!!

Creata
20+ (21+ dupa UM)

quote:
Originally posted by irinouka

ca sa nu ma mai simt ca o viitoare mama denaturata, m-am apucat sa bantui netul dupa carucioare si mobila pt bebe, dupa principiul "pofta vine mancand". :-) am renuntat destul de rapid pt ca toate chestiile care mi s-au parut dragute s-au dovedit si cele mai scumpe. le nimeresc intr-un mare fel: cel mai scump port-bebe, cel mai sucmp carut, cel mai scump pat etc. o sa mai icnerc, promit.

si eu ma bazez pe diverse care vor pica de prin familie chiar daca pe-acolo s-a cam dat cu fetite in ultima vreme. era si momentul sa apara al meu sa le bage putin mintile-n cap cand or mai creste.

acum, chestia cu frana, ca sa fiu suta-n mie sincera, nu e numai la capitolul hainute. cam cum ai spus tu, monica, inca mi se pare ca bebe e ceva...departe. adica da, stiu ca nu mai e in cosmos, stiu in ce etapa de dezvoltare e, stiu ca am trecut de jumatate dar...vorba ta, inca nu il VAD. evit si sa imi imaginez lucruri legate de el, parca in permanenta mi-as spune "stai sa mai asteptam", "nu inca" etc. iar cand lumea ma intreaba cum o sa il cheme sunt incurcata pt ca, desi ne-am decis, inca nu fac legatura intre acel nume si piticania care creste in mine. simt ca va trebuie sa il vad, sa il simt, sa il ating inainte sa pot spune "el e baietelul meu si il cheama rares".

si mai am o problema, asta cu facut conversatie. peste tot citesc ca e bine sa ii vorbesc, sa interactionez cu el. imi vine greu, inca. ce sa ii spun? cum sa ii spun? orice cuvinte imi ies pe gura imi suna nefiresc. ma simt cenzurata de propria mea persoana. ca si cum simt in permanenta o parte din mine privindu-ma din exterior si spunandu-mi: "te-ai ticnit de tot, vorbesti cu burta ta!".

sunt convinsa ca totul e o chestiune de timp si de hormoni. dar asa ma simt acum. nu tocmai ZEN, recunosc.

pup

irina 21+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata zuzici,
De doua zile nu reusesc sa intru pe forum, ieri am intrat, dar n-am reusit sa scriu nimic.
Deci va salut pe toate azi, cred ca am avut si nunti, cununii, nu mai stiu exact, "Casa de piatra" ,fetelor sa fiti fericite si sa aveti o viata frumoasa si copii sanatosi.
Fetelor in dimineata asta am dureri foarte puternice, in partea de jos a burticii. Au inceput in partea dreapta, parca ar fi fost dureri de apendicita ( apendicita e in stanga, sau in dreapta), iar acum sunt peste tot, dar jos de tot. Si sunt ascutite, ma sperie tare. Ce sa fac? Nu vreau sa ajung iara la urgenta, dar nici n-as merge acu la doctor pentru nimica toata. Cred ca o sa stau in pat linistita, desi am un drum de facut, aproape de casa. Ce ziceti?
Va pup si sa aveti o zi si o saptamana linistita.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

multumesc tuturor burticilor pentru urarile de La multi ani!

in alta ordine de idei, tocmai am avut iar niste dureri de burtica in partea stanga de mi-au dat lacrimile. oare cat or sa mai tina?

Mari 19+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Carmen Mari nu vreau sa va sperii, dar cred ca-i cazul sa mergeti la dr (Mari, mai ales ca durerile tale nu au cedat la no-spa). Mai bine sa va duceti si sa fie o nimica toata, decat sa fie ceva grav si voi sa stati acasa! Multa sanatate

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Laura, daca nu ma linistesc pana dupa amiaza, o sa merg la urgenta, pt.ca doctora mea este in concediu si nu indraznesc sa o deranjez. ma gandesc sa nu se supere.

Mari 19+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Laura merci de raspuns, am sunat acuma la dr si era ocupat, ami sun peste 10 minute, sper sa ma mai linisteasca, sau sa ma cheme la el, nu stiu ce sa zic

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Kossir - ia un antispastic , bea multa apa si stai in pat,daca nu-ti trece in cateva ore du-te pana la medic pentru siguranta.Tin sa-ti zic ca si eu am dureri puternice cateodata in partea dreapta,chiar de la incheietura piciorului dar sunt de la ligamentele ce se intind.

Eu acum m-am intors de la vizita ginecologica.Analizele de sange,urina si tamponul vaginal sunt bune.Bebeii mei sunt Ok , unul e cu capu-n jos si celalalt e transversal deasupra buricului.Colul e tare si inchis deci e bine dupa contractiile care le-am avut de saptamana trecuta dar mi-a zis :REPAOS ABSOLUT ! fara plimbarici si curatenie ,fara sa ridic greutati,fara,fara,fara sa fac nimic...Trebuie sa iau acid folic, vitamine ,fier.Aaaa, si mi-a zis ca am luat cam mult in greutate ...de la 53 kg la 61 in 5 luni...si zice ca e mult deci sa nu mai mananc paine, pot pasta dar foarte putin,in rest fructe, carne , peste si multe legume.
uff...mie mi se pare ca mananc putin...dar probabil se pune ca stau toata ziua in pat...

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput