Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, problema cea mai ciudata stii care e? Cantarul nu imi arata decat cu trei kg mai mult, in schimb burtica mi se pare imensa... Pe cuvantul meu, sa nu radeti de mine, dar creste de la o zi la alta. Ma urc zilnic pe cantar si ma mai linistesc, dar totusi, in ritmul asta... Si in plus, peste 2 saptamani am o nunta si mi-am #351;lut deja rochita suuuuuper, dupa ce am umblat 4 ore prin oras si ma umflase deja plansul ca o sa trebuiasca sa imi iau ceva numai de dragul de a-mi lua, am gasit rochita asta care mi-a oprit inima... Sper sa mai incap in ea pe 22...

Apropo de nunti, daca tin eu minte bine, ieri au avut cununia doua dintre zuzicile noastre! Casa de piatra, fericire si sanatate le doresc

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

angi, bravo de cumparaturi. daca ai ocazia si vezi lucrusoare care iti fac cu ochiul, pe ele!!! io nu stiu ce am..nici nu ajung la magazinute si, marturisec, nici nu ma atrage nimic. nu ma impunge nimic sa ma apuc sa caut si sa ma bucur de ce vad. oi fi defecta, habar n-am. e drept ca am avut o tresarire saptamana trecuta cand am cumparat hainute pt o fetita de 4 luni care m-a invitat la botez. :-) adica m-am simtit bine in magazinutul ala si incepusem sa imi imaginez ce as putea cumpara mai incolo pt al meu. dar cuvintele cheie erau "mai incolo", nu stiu de ce am frana asta, nu e superstitie sau cine stie ce dar...nu-mi vine si gata! mai clar de atat zau daca pot exprima ce si cum simt.
si nu te ingrijora de burtica. ce sa mai zica fetele care inca nu-si arata cele 5 luni de sarcina?

pup

irina 21+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hei imi raspunde si mie cineva...stiu ca ciocolata normala nu e bine sa mananci multa dar cea alba are ceva k eu as mank in cantitti industriale...

Cea mai optimista gravidutza!
18+
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, la datorie

deci, pentru toate e cate un raspuns:
io ma dau la voi, am luat 7 kg ca popa, si sunt rotunda si apetisanta (desi recunosc ca si inainte am avut aceeasi parere despre mine, si pe vremea cand aveam 72 de kg ca atare credeam la fel -acum am 68), si in asta consta sa te simti sexy. stiati ca 70% dintre barbati isi considera partenerele sexy, spre deosebire de doar 30% dintre femei care se considera pe sine sexy?? pentru diferenta de 40%

si eu am tinute limitate, numai ca Angi, am fost in galeriile Unirea cu aia mica sa-si ia blugi si am descoperit ca la magazinele cu blugi/raiati se gasesc si de gravide, iti dau detalii pe sub Cta ca sa nu umplu aici degeaba

si acum, cati barbati ati vazut voi care sa se streseze in fiesce zi ca ce burta au facut, sau ce colacei etc?? daca la ei e semn de prosperitate, la noi e ca-n cantecul ala (a whole lotta womana needs a whole lotta more [love]).
nu uitati, a fi sexy e o stare de spirit, adica e de la cap. Daca capu' e cu problema, rearanjam!!

revin, ca vad ca nu va potoliti!! ascultati aici la fata, vieatsa ie complecsa!!

Monica 23s

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

hei imi raspunde si mie cineva...stiu ca ciocolata normala nu e bine sa mananci multa dar cea alba are ceva k eu as mank in cantitti industriale...

18+

Lala, am vrut sa-ti raspund dar am uitat scuze

ciocolata n-are treaba, doar ca mai agita bebe, la mine da dup-aia din picioare, zici ca ma-sa-i stadion!! daca nu ai probleme cu tensiunea, de exemplu, da-i si cu de-aia de cacao!! numai ca am incredere in tine ca nu dai si tu in obsesia kg dup-aia!!

Monica 23s

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

angi, bravo de cumparaturi. daca ai ocazia si vezi lucrusoare care iti fac cu ochiul, pe ele!!! io nu stiu ce am..nici nu ajung la magazinute si, marturisec, nici nu ma atrage nimic. nu ma impunge nimic sa ma apuc sa caut si sa ma bucur de ce vad. oi fi defecta, habar n-am. e drept ca am avut o tresarire saptamana trecuta cand am cumparat hainute pt o fetita de 4 luni care m-a invitat la botez. :-) adica m-am simtit bine in magazinutul ala si incepusem sa imi imaginez ce as putea cumpara mai incolo pt al meu. dar cuvintele cheie erau "mai incolo", nu stiu de ce am frana asta, nu e superstitie sau cine stie ce dar...nu-mi vine si gata! mai clar de atat zau daca pot exprima ce si cum simt.
si nu te ingrijora de burtica. ce sa mai zica fetele care inca nu-si arata cele 5 luni de sarcina?

pup

irina 21+

irinouka, nici mie nu-mi vine... poate inca nu il vad asa, real, astapt sa avanseze problmea si sa-si faca hormonii treaba lor. Plus ca eu am frana, stiu ce d eimbracat o sa aiba gramada de la verisori, si dupa ce se naste am toata increderea in sor-sa ca abia asteapta sa-i cumpere chestii, o trimit pe ea la inaintare, sa aiba bucurii.

azi am fost pe la targul din Cta, ne-am uitat la carucioare, sunt deosebit de dezamagita, nu gasesti unul comod si usor nici sa dai cu paru', de pe la 8 kg incep toatele, ma gandesc cat de util e sa luam unul si cu landou?? ca unu' sport pe la 8 mil am vazut, si e si usor, dar de la ce varsta merge??

tat-si si-a luat port-bebe de tinut in fata si deja sta cu el in brate prin casa, ca el sta cu bebe si il tine in brate, si pentru el ala e de baza, ar renunta complet la carucior (de altfel stie de la copilul 2 al lui, la care nu a avut, a facut muschi cu el in brate)

e, cam asta acum. pupici zen si de la mine, oricum la cat am mancat e greu sa fii trist sau furios...

Monica 23s

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ms de raspuns..nu eu chiar nu am nici o obsesie cu kg in plus...nu o sa ma abtin de la nimic....si ce daca ma ingras....bebe sa fie sanatos si sa pape tot ce vrea el...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Moni, multumesc pt bata... problema e ca mie nu imi plac salopetele alea de blugi de graviduta, le urasc de-a dreptul...

Acum mai am o problema la care m-a facut sa ma gandesc Laura Ioana dupa ce am citit postarea ei de la pagina 13. Cum adik sa il simtim pe bebe sughitand? Eu nu l-am simtit sughitand niciodata... si uite asa mi-am facut un alt motiv de panica....

Lala, dar de ce nu e voie ciocolata? Intreb de curiozitate fiindca eu nu am pofta de dulciuri. Dar face rau ciocolata? Il agita pe bebe?

EDIT: Hai ca m-am linistit cu sughitul, am citit postarea lui Miri de pe pagina 14... tot miri, saraca.... mare noroc avem cu ea ca ne tine la respect cu shlapu'

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

hei imi raspunde si mie cineva...stiu ca ciocolata normala nu e bine sa mananci multa dar cea alba are ceva k eu as mank in cantitti industriale... si am ziel in care nu pot manca deloc mancare, doar dulce imi trebuie...

18+

eu "bag" ca sparta de cand am ramas gravi la cioco Milka cu marzipan si cu caramel, si napolitane Joe XXl in ciocolata!!! si pana cuma vad ca e totul ok. sa nu mai zic de laptele cu cacao din fiecare dimineata!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

subscriu si io la clubul cu ciocolata. noul meu hobby este poiana cu rom. mica-mica si voinica, foc! cred ca e vb saici nu doar de chef de cioco ci si de nostalgia dupa bautele de altadata, hihihi!

pup

irina 21+

Mergi la inceput