Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
honey79 spune:
Gina de venit in SUA am veni si maine. Sotul e aici cu jobul, overseas.Asteptam sa-i gaseasca guv. un job in State si ne mutam. Sper doar sa se intample cat mai curand, caci eu am voie de la doctor sa zbor pana pe 7 Ianuarie, parca. Iar dupa , nu prea-mi vine sa ma chinui cu bebel de 1-2 luni pe avion,7-8-9 ore.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey
16+
15+
matgravidut spune:
Monica-doc, numai bine de la Monica-mat. Asa ramanem 
Danonique, tare rau imi pare ca esti mik si trista. Hai nu mai fii necajita.
19+ Monica ((
Gina M spune:
Irlandeza - nu ai mai scris de ceva timp! Ce mai faci tu?! Esti bine?! Da-ne un micut semn de viata.
Poze - Recente & David Benyamin
23+
alina023 spune:
Zi buna dis de dimineata la toate zuzele din dotare!
Am fost la party aseara, fetele si m-am destrabalat. Am zbantuit, am mancat praji buuuuuneeeee, si am si fumat 3 tigari (da' sa nu ma certati rau de tot, da?
). A fost o petrecere interesanta. La plecare fiecare invitat trebuia sa-si aleaga o carte cu dedicatie din partea sarbatoritei (Osho, Coelho si inca un autor pe care nu-l cunosc). Mi-am ales "Compasiunea" lui Osho. Abia astept sa o citesc. Apropos, pentru fetele care vor sta mai mult pe acasica de acum sau chiar pentru cele ocupate dar care mai citesc (eu una citesc fff rar din lipsa de timp) va recomand Osho. Veti descoperi un univers minunat care, culmea, este chiar universul vostru.
Gina, este f frumos setul pentru patut dar eu cred ca as opta pentru unul mai viu colorat, asa cum spune sotul tau. Pe de alta parte, cred ca setul asta se potriveste mai bine cu stilul de mobila pe care l-ati ales. Succes la cumparaturi pe mai departe! Noi va urmarim indeaproape.
Doc, eu ti-am urmat sfatul cu varsatul nervilor, fara sa stiu de el. M-am ofticat pe unul care se misca exact ca un melc (ca deh, era omul la serviciu fiind intr-o masina de protectie si paza) si am inceput sa claxonez si sa blagoslovesc. Numa' ca, sa stiti fetelor, mai sunt si barbati cu stari de gravidie (si aici ma refer la supravietuirea unui singur neuron in capsorul lor, care de plictiseala ii indeamna sa-si arate barbatia in fata femeilor). Prin urmare a coborat omul din masina (care om avea spre 2m si cred ca destul de mult peste 100kg) si a venit la geamul masinii mele. Heheeee...da' ce sa tac??? Mai tare m-a inversunat. Probabil insa ca a vazut burtica si s-a calmat sau...cine stie, s-o fi speriat de moaca me'
.
Si pentru ca suntem la capitolul masini,...sunt fff frustrata. Mi-am gasit masinuta mea (cumparata abia anul acesta in martie si aleasa de mine dupa cum imi place si la care tin extrem de mult pentru ca visam demult la ea) zgariata pe o aripa. Dar zgariata adanc si in zig zag. Se vede atat de clar ca cineva a facut asta... Si daca-l prind....parol ca asa-i fac si eu pe fata boului.![]()
Honey, cred ca la starea de nervi pe care o am eu de la o vreme as fi speriat putin tehniciana respectiva. Mi se pare o mare aberatie si nu as accepta nici in ruptul capului sa nu-mi arate bebelinul. Dar asta e...sunt sisteme si sisteme; probabil ca si ea urma o procedura standard.
Miri, felicitari pentru putsa!!! In continuare iti citim mesajele cu mare placere. Esti o adevarata binecuvantare pentru neshte zuzi-trului-luli-psihopupu ca noi. Iar cu kg in plus....sa ma fi vazut aseara ce-mi unduiam sunculitele in mijlocul ringului de dans....
Danonique, pupam fata si asa cum a zis si Miri, alege raul cel mai mic. Noi iti suntem alaturi. Imi pare rau ca ti se intampla asta.
Va pupacesc si va doresc un weekend de mare exceptie!!!
PS. Eu voi avea unul prelungit. Luni si marti merg la Viscri. Am auzit ca este o zona superba unde si-a cumparat si printul Charles ceva proprietati. Si merg cu soata...mamaaaaaa...mini luna de miere facem.
Alina
25+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
docdecap spune:
neata Alina,
vad ca mai e o matinala care bantuie pe aici...
io azi-noapte l-am visat pe bebe, si ca ma chinuiam sa am lapte si nu venea, al naibii, si dup-aia am reusit si am avut, si era asa de fericit si eu abia asteptam sa se faca cele 3 ore sa-i mai dau o data, si intre timp smecheru' vorbea deja cu mine... m-am trezit in miezul noptii cu un zambet cat toata fata, evident ca a trebuit sa-i spun si lu' tat-su, ca stiu ca adoarme la loc imediat, chiar daca ma aude si retine.
si era BB asa dragalas si asa mi-era de drag!!!
Danonique, nu ti-au recomandat cerclaj sau altceva?? ca sa poti si tu ca omu' sa te mai plimbi, sa mai dansezi etc? Si nu te mai invinovati pe tine, n-are nici o treaba cu ce ai fi facut tu, daca stai bine si te gandesti, ce ar putea declansa deschiderea colului? habar n-ai, nu?? veeezi?? (nici medicii nu stiu sigur, asa ca sunteti chit)
fetele, la noi e un intuneric si ploua, zici ca s-a facut octombrie. brrr!
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
alina023 spune:
Ce frumos, Monica!!! Imi inchipui ce fericita erai ca l-ai vazut pe bebe. Si eu abia astept sa-mi vad fetita. In acelasi timp insa parca nu vreau sa treaca prea repede perioada de sarcina. Si-asa pana acum mi s-a parut ca a trecut ca gandul...
Si la noi ploua si e frig. Brrr... Dar prefer vremea asta in locul caldurilor insuportabile.
Alina
25+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
Gina M spune:
alina023 - tot ce pot spune este sa ai grija cu tigarile!
Nu duc la doaga buna si stii bine ca, este periculos pentru BB.Daleee in truda lor macar in acest timp caci, n-ai sa mori in mod sigur fara ele.![]()
Multumesc insa pentru sugestia cu setul de patut!O sa ma mai gandesc!
Poze - Recente & David Benyamin
24+
medamaya1 spune:
Buna fetele.Am ajuns si eu ieri acasa, mi-a fost tare tare rau pe drum si dupa ce am ajuns acasa am
de 3 ori, pina am adormit, tot ce aveam in mine. In sfirsit, ma bucur ca s-a terminat, sintem bine si eu si bebeicii, nu am dureri, nu singerez, doar patez putin tamponul cu ceva maroniu.
Mi-am vazut si bebeii, nu i-a masurat nici nu prea avea cum la cit se miscau, au crescut mult decind nu i-am vazut de pe 23, sint bine toti si se pare , nu e absolut sigur, ca vom avea 2 putze si o pasarica. Sintem tare fericiti si tatii e mindru de nu-si mai incape in piele.
Peste 3 saptamini merg aici la control si peste alte 3 saptamini adica in sat 21 merg la BUC. la Marinescu.
Dr mi-a zis ca-i fac pe toti gimnasti, unul dintre ei s-a dat peste cap , altul facea genoflexiuni, ce mai va spun, miscare cit cuprinde, abia astept sa-i vad din nou.
Va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine

Merg sa citesc din urma, ca atre mult ati mai scris.
Meda 15+
gabrittza spune:
meda e prima data cand versi?eu am avut greturi si varsaturi la greu din saptamana 8 pana .... la 16 sapt.dar ajungeam si la 7-8 varsaturi pe zi!dar bine ca am scapat sper ca tu nu ai problema asta si sa fi fost doar ceva intamplator.
gabrittza
17sapt+