Mamici de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
Adidana13 spune:
Buna dimineata!
Ieri nu am mai scris nimic pentru ca eram ingrijorata un pic. La analizele secretiei doctorul mi-a depistat o vaginita acuta, datorata, se pare, faptului ca faceam spalaturi intravaginale, lucru total interzis.Asta e...acum urmez un tratamet cu ovule Macmiror, sotul are si el tratament. L-am intrebat pe nenea doctorul daca e cazul sa ma ingrijorez si mi-a spus ca "deocamdata nu". Dar tocmai acest raspuns m-a facut sa-mi fie teama mai rau. Ce ma fac? A mai patit cineva???
In rest, e totul bine. Nu am greturi, desi azi am intrat in a saptea saptamana. Nici nu-mi doresc!!!
Datele pentru listuta:
DN: 13.01.1971
UM: 26.07.2007
DNP: 01.05.2008
Se poate si pentru mine cartea? Va rog frumos (eventual parola si ce ami trebuie)
Va multumesc.
Adidana si bebel
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
maiiunie2008 spune:
Alina si Cami spunea la fel... minca ciorbtze si acrituri si are fetitza.
Pe mine ma bucura vestea.
Ce-o vrea Dumnezeu.
ina78 spune:
Scuze eu am scris mai devreme... modificasem listutza si am uitat sa-mi schimb user-ul. 
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
fetele, ina si un
mare pt tine, esti iertata, normal!
da, lista de la 18 e cea buna!
eu nu am pofta deloc de mancare, am asa o "sila"in mine, scuzati exprimarea! cred ca am si slabit un pic, asa imi spun toti!eee, recuperez eu mai tarziu!
e primul meu bb si nu sunt in masura sa vreau baiat sau fata, apoi la al doilea cred ca o sa vreau ce nu am avut prima data, oricum e bine, noi suntem 2 surori si sotul meu 2 frati asa ca suntem obisnuiti in familii cu 2 copii la fel!
Alina
8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
Alysh spune:
Alina si nou suntem doua surori si soctul meu mai are un frate si e tare bine! Eu mi-am dorit mult surioara, asa de mult cum imi doresc acum bebelul. Si ne iubim enorm si fara ea cred ca as fi fost mai saraca de o mie de ori decat sunt acum. Intre noi e diferenta de 10 ani, ca mama nu mai vroia copii ca era greu pe vremea lui raposatu', dar cum eu insistam si palngeam pana la urma mi-a facut-o.
Si bineintels ca nici la mine nu conteaza ce va fi, baietel sau fetita, importanta e sa fie sanatosi....dar am zis si eu asa sa ma mai rasfat un pic.
Alina
5+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
madaluta spune:
RSilvia; bun venit ! cred k dupa mine esti urmatoarea cu bb1 asa de mic...Nu iti teama?
Eu raportez insomnii...nu stiu ce sa ma fac...dimineata sunt cheauna , dar trebuie sa ma trezesc odata cu dasrius k altfel n-am incotro...Sper sa nu apara si greturile.....
Cat de spre dulciuri si acrituri= fata/baiat...eu n-am putut manca nici una nici alta.In schimb dupa ce au trecut greturile( in care mancam doar paine prajita cu margarina dar pe care oricum le vomam)eram innebunita dupa carne...As fi mancat la orice ora carne...
Cand am timp o sa trimit in mailul comun ce lucruri interesante mai am eu legate de sarcina ,bb..etc
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
danangie spune:
Buna dimineata,
Ma bucur ca va place lista.
ALINA
si pentru tine. Important e sa imi spuneti ce ati mai vrea sa adaugati si pe urma poate imi vin idei. Cat despre cum se deschide un nou capitol uite aici:
" deci...important e sa iti deschizi 2 pagini "desprecopii". Amandoua paginile deschise cu nick-ul "maiiunie2008". Pe prima pagina, te duci la listutza de la pagina 18, dai edit, o copii, pe urma te duci la pagina doi...dai "Creeaza subiect nou". Scrii la titlu: Mamici de mai iunie 2008(4), si pui aici pagina copiata de la cap.3 pagina 18. Dai "creeaza subiect"......si astepti sa-ti apara pagina cu noul subiect. Adica noul capitol 4 de la subiectul "mamici de mai iunie 2008". Pe urma.....trebuie sa copii adresa acestei pagini. Adresa o gasesti sus pe pagina in partea stanga , unde scrie: Adress....sau Indirizzo.....si acolo iti apare un carnat de litere si cifre care incepe cu "http......etc...etc...". Ei, trebuie sa copii aceasta adresa. Pe urma te duci la capitolul 3, la ultima pagina a capitolului, adica pagina 20, si scrii mesaj nou asa: adica..invitatia o faci cum crezi tu. Dar, ca sa-ti apara cuvantul capitol , in asa fel sa le trimiti la noul capitol......trebuie faci paranteza patrata, pe urma fara pauza scrii cuvantul url, pe urma semnul egal, pe urma ghilimelele. Cam asa: [ url = " dar fara pauze intre ele. Dupa ghilimele trebuie sa pui adresa copiata de la noul capitol 4. Pe urma, inchizi cu ghilimele si cu paranteza patrata. Cam asa: " ] Dar fara pauza intre ele. Pe urma scrii cuvantul capitol. Imediat dupa scrii asa: [ / url ] dar fara pauzele dintre ele. si gata. Asa ar trebui ca atunci cand ducem sageata pe cuvantul "capitol" si dam clik.....sa ne duca direct la noul capitol.Pe urma, pentru inchiderea acestui vechi capitol nu trebuie sa ne preocupam pentru ca il vor inchide moderatorii.
Pana acum ai inteles ceva? Ca daca da....daca e totul clar cu acest lucru...trec sa-ti explic cum pui pe pagina noua la "Asa a inceput odiseea noastra", capitolul 3.
INA eu te inteleg ca esti ocupata, nu te ingrijora. Dat fiind ca nu aveam ce face aseara....m-am gandit sa va arat un model de pagina. Si eu sper sa va ajung din urma.
Dana
noi
simonacip spune:
neata iubitelor....sa stiti ca nici eu nu cred in povestile cu mincarea. bb e ce vrea Dumnezeu pana la urma, si chiar ca nu conteaza daca e sanatos.
Bun venit nou-venitelor...Sedere placuta pe la noi
eu am o greata..urita de tot azi si n-am chef de nimic, abia astept sa ajung acasa sa stau intinsa in pat.
N-am nici eu pofte, nu prea imi vine sa maninc, decit asa, ca am senzatia ca mai imi amelioreaza greturile....un singur lucru am poftit: piersici. Si mi-am luat si am mincat un kg dintr-o data...
Dar si pe astea probabil le-am poftit in ideea ca imi fac bine la starea asta de rau, ca-s acrisoare...
Am vrut sa merg la Institutul Cantacuzino azi sa-mi fac toxoplasmoza si listeria, dar n-am putut de rau...cred ca merg vineri...
pupici fetele, aveti grija de voi si de burtici
David (10 nov 2004) si
Simona
6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ina78 spune:
Dana eu am inteles... mai stiam eu ceva... ![]()
Sa vedem care e mai aproape la deschiderea noului capitol. O faci tu? Ai timp? Sintem la pag 20 deja.
eu - Ina
- puiutul meu
danangie spune:
INA daca vreti eu reusesc sa deschid noul capitol. Dar ma gandeam poate vroia altcineva sa incerce. Cum vreti....eu sunt aici.
Dana
noi