Mamici de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

bravooo billy, felicitari, sa ne dai datele tale ca pe prima pag , sa te trecem si pe tine, felicitari, e primul bb?spune-ne mai multe despre tine!!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Alina, da, este PRIMUL! Mi l-am dorit atat de mult, acum imi vine ba sa rad ba sa plang. Ma straduiesc de la inceputul anului sa raman insarcinata. Am 31 de ani, sunt din Bucuresti, DN 22.01.1976, UM este 04.08.2007 si cam atat...DPN nu stiu cum se calculeaza.

Ar cam trebui sa sun un doctor, nu?

Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neataaaaaaaa, burticilor! O saptamana de vis si fara greturi!

Fetelor, eu simt uneori mici jene cand pe un ovar, cand pe altul, ce-o fi asta? Nu tin mult, cateva minute doar, dar nu stiu de la ce or fi si, bineinteles, ma ingrijorez. In rest totul ok, raportez o greata puternica vineri spre sambata, si un pic ieri dupa amiaza. La mine cred ca e legat si de ce mananc: vineri seara am luat o cina chinezeasca foarte tarziu iar ieri la pranz mici. Clar ca lui bebe nu-i plac mancarurile grele.

Ramo, ma bucur ca totul e ok, felicitari din suflet!

Nicky, bine ai venit!

Billy, felicitari pentru cele doua liniute, ma bucur ca te alaturi grupului nostru!

Cami, eu n-am putut intra ieri, dar iti urez La multi ani, sanatate multa si sarcina cat mai usoara!

Alina si celelalte fete, va dulce!

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna dimineata!
Fetelor, la mine situatia sta in felul urmator: eu am un ciclu lung, de 34-35 de zile, dar intotdeauna, dupa ovulatie-mai tirziu sau mai devreme, cind se produce ea-2 saptamini ma dor sinii.Fix la 2 saptamini imi vine ciclul.Bun. Luna asta am fost la mare si am avut ovulatia ca la carte 14-16 zi. Apoi au inceput sa ma doara sinii.Duminica s-au implini 2 saptamini si uritii nu au venit.Aaa, asa urme vagi rozalii...si imi simt ovarele inflamate, parca radiaza jena inspre posterior...vi s-a mai intimplat asa?
daca nici azi nu vin uritii, miine mai fac un test.

Pup si pe BIllybilly, nou-venita, si pe toate gravidutele.
Va doresc o saptamina usoara, fara necazuri si cit mai putine greturi!!!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

billy dpn e 10.05.2008
theiuta, eu zic ca e de bine, tin pumnii
getutza, vad ca la tine um e 16.o7 si cred ca dpn e calculat gresit?sa te uiti si tu pe prima pagina!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetelor...Nikooradea, eu cind am fost la dr aveam 5 sapt si 3 zile cf UM...ea mi-a spus ca bb arata de 6 sapt. De altfel eu am avut UM pe 28 iulie, iar pe 21 august ar fi trebuit sa-mi vina cm si mi-am facut testul in aceeasi zi si era pozitiv...Deci cred ca am ramas cam in prima saptamina de la cm, cam asa...ideea e ca am uitat s-o intreb care-i DPN-ul cf calculatorului ei, dar o intreb data viitoare. Acuma as fi in sapt a 7-a cf UM, a 8-a cf dr...
Eu am fost vineri si am facut analizele uzuale + urina...am sa merg azi miine sa iau si rezultatele, iar saptamina asta merg sa fac toxoplasmoza si listeria....La David IgM-ul la rubeola mi-a iesit pozitiv, iar la citomegalovirus a iesit slabpozitiv
Pe astea nu le mai repet...
Voi faceti infectioasele astea?

David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

buna simona, eu nu stiu daca le fac ca dr meu la prima vizita a zis sa fac decat uzualele, le-am facut si sunt ok, iar apoi m-a intrebat daca stau la curte sau la ap si daca am animale de casa, am zis ca stau la ap si nu am si cred ca de asta a considerat el ca nu sunt musai necesare, sa vad ce zice acum la urmatoarea vizita!
ina sau dana cand mai intrati pe aici va rog mult de tot sa mai treceti 2 gravidute pe lista:
nickybr dn............um25.07.2007 dpn03.05.2008

billyBilly dn 22.01.1979 um 04.08.2007 dpn 10.05.2008
multumim frumos!

Alina 7+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

alina, am inteles, eventual poti sa intrebi daca le considera necesare...nu e rau sa stii cum stai
billy billy, bravo!!!Sa dea DUmnezeu sa fie bine, frumos dpn 10 mai...DPN se calculeaza 40 de sapt fix de la UM. Alina a fost o draguta, ca de obicei, ti l-a calculat deja.
Theiuta, asta e o veste buna...

David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, voi mai simtiti uneori vreo jena pe la ovare?

Alina 5+

Mergi la inceput

alish eu am simtit asa ca si cum trebuia sa vina cm pana in sapt 6 acum ma simt suspect de bine, ma rog sa fie totul bine cu bb, abia astept urmatorul control!
da, simona, asa fac, il intreb, dr meu e un dragut!

Alina 7+
bebe

Mergi la inceput