Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 13

simonette spune:
Clau, eu ieri am papat paste cu sos! Bune rau! Poate ti-am dat o idee, azi am rasol cu hrean! Eu sunt acasa, dar din cauza voastra nu pot samerg in pat! Nu pot sa ma despart de voi, desi daca nu mai raspund la un moment dat sa stiti ca am adormit cu capul pe tastatura
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2

simonette spune:
Ciudat... la mine la cabinet, si aia de 16 saptamani costa tot 150 ron, numai daca fac si TT costa 250 ron!
PozeLuca
BB2

honey79 spune:
Hey, Simonette ... intreaba zuzicile de tine. Nu stiu pe unde ai disparut.
Te pupic si,.... poate mai treci si pe la noi.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

bitza037 spune:
Gbutucica hahahaa, uite ca am mai gasit pe cineva care merge la Anais. Si eu tot acolo merg, dar la dr. Strajean care este numai lunea si martea.
IRINA +8
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

bitza037 spune:
hai sa va zic ei eu meniul meu de azi: o sa-mi faca bunica mea(ca este la mine in vizita)supa de vita cu taitei de casa si felul doi cred ca tot niste pate cu sos si cu carnita ca Simonette.
Si am sa o pun sa faca placinta cu mere.
IRINA +8
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

simonette spune:
Honey, am trimis deja pm lui docdecap, care e o scumpa! Sincer m-am simtit invizibila acolo! O samai intru sa spun culoarea carutului...De citit va citesc dar unele fete dialogheaza numai intre ele si altele raman pe margine! Este adevarat ca mi s-a raspuns daca am insistat sau daca am avut intrebari importante dar am avut si multe posturi care au trecut neobservate...si am ales sa raman cu randunicile ca ele sunt mai calde! Nu sunt suparata dar ma simt mai bine aici!
PozeLuca
BB2

underqueen spune:
vreau si eu reteta de paste cu sos si carnita !!!!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida 14+

RalucasS spune:
vai fetelor, ce as manca si eu ceva, dar nu stiu ce, oricum sa fie ceva care sa nu fie facut de mine, as manca orice numai sa imi gateasca altcineva, si chiar nu are cine ca sunt siguricaaaaa
simonette-nu cumva sa ne parasesti, ca facem greva12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

underqueen spune:
raluca te inteleg perfect. daca ma duc la mama sau la soacra as manca 5 farfurii si ce gatesc eu nu-mi mai place...momentan astept ziua de sambata ca face mama praznic pt. bunica mea si face ardei umpluti
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida 14+