SARCINA SAU NU?

SARCINA SAU NU? | Autor: raac

Link direct la acest mesaj

Primul medic care m-a consultat mi-a facut ecografie, dar a spus ca, probabil, sarcina e prea mica pentru ca nu vede clar(mucoasa este foarte densa si de asta nu e clar). Pentru ca imi era foarte rau in continuare, am fost la alt medic, care mi-a spus ca sunt insarcinata dupa controlul la mana. Mi-a dat tratament cu Duphaston si imi face ecografie dupa ce termin tratamentul. Dar testele de sarcina imi ies negative (3 teste)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

raac posteaza la subiectul pe care l-ai deschis data trecuta,nu deschide alte subiecte.Cand vrei sa scrii un raspuns dai click pe "raspunde la subiect" ,nu pe "subiect nou".O multime de fete ti-au scris la subiectul tau!Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

in primul rand, nu prea am inteles daca menstruatia asteptata a mai venit sau nu si daca nu ti-a mai venit cat timp a trecut de cand o astepti. in functie de asta s-ar putea spune daca era cazul ca testele de sarcina sa se pozitiveze sau nu, poate e prea devreme. la fel si la eco, daca sarcina e prea mica, nu se vede.
pe de alta parte, nu stiu cum ar putea un dr. sa-si dea seama ca esti insarcinata la control cu mana, daca sarcina ar fi mica. daca e mai mare ar trebui sa se pozitiveze si testele si sa se vada si la eco.
in concluzie, avand in vedere ceea ce ai scris si putinele amanunte oferite, eu nu cred ca esti insarcinata, sincer.
in plus nu inteleg chestia cu mucoasa ingrosata din cauza careia nu s-ar vedea bb la eco. spui ca te simti rau, cum, ce simti, duphaston pt asta ti-a dat?
decat sa stai in incertitudinea asta, mai bine faci testul de sange Bhcg si afli sigur raspunsul. si schimba si dr.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput