Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLEEEE, uite aici o juma' de tarta pt tine si pt fete, offf, stiu, stiu ca e prea putin da' restul l-am mancat eu ce rusine mieeee!!!!Dar va invit la musaca, sa ma recompensez, ce ziceti?

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

irene eu nu ma dau in vant dupa dulciuri........dar la musaca.........ma autoinvit..............
deci baga repede adresa......ca acum vin.............

mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by musettepink
Idaira de ce e periculoasa branca ursului?Din cate am citit pe net mi se pare destul de ok,doar sa nu o iei in timpul sarcinii de asta am zis ca daca ma hotarasc sa o iau o sa iau o luna si in luna aia nu o sa prestez ca sa fiu sigura ca nu raman.Tu ai citit ceva de rau?Un mare!

Bun...hai sa-ti zic tot ce stiu eu despre planta asta(ca mai sint si naturista,sa stii!)BU e considerata ginsengul romanesc in materie de fertilitate DAR:
-fff important, se ia numai 10 zile pe luna,z1-10,30 picx3/zi,daca iei incepind cu alta zi,iti dereglezi tot CM(au mai fost postari chiar cu titlul asta:dereglari de la BU????)
-se recomanda cind nu ai nici un fel de probleme ginec sau hormonale
-e toxica daca o iei in sarcina,adica daca ai ramas si nu stii,si tu continui sa o iei...
-trat cu plantute e de minim 3 luni pt a vedea ceva rezultate.Daca iei o luna dupa care intrerupi e ca si cum ai face frectie la un picior de lemn.Cuvintul potrivit in cazul naturistelor e CONSECVENTA,daca vrei sa vezi rezultate pe masura.

michelle iarta-ma daca sint pisaloaga dar eu tot am convingerea ca nu faci bine ca iei Duphast.in z14, inainte de a ovula.Daca stii cu exactitate ca ovulezi z 15-incepe sa-l iei din z 16,nu inainte...te rog eu,mai intreaba si tu in stinga si-n dreapta,intreaba dr tau,inca o data...mai bine intrebi de o suta de ori inainte ca sa fii sigura!!!! Eu stiu asa,ca fiind progesteron,hormon care il secreta de fapt si organismul nostru incepind cu z 21,ajuta la fixarea unei sarcinii,numai dupa ce s-a produs fecundarea ov de catre spermatozoid.Daca gresesc sa ma corecteze fetele!! Oricum,zic eu,intreaba si asigura-te inainte, ca nu te costa nimic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor, cine se baga sa sperie una bucata ciclu ?
Nu am mai avut 2 luni la rand intarzieri asa mari de... niciodata!
E frustrant pe bune! E ca un vesnic Sindrom Pre-menstrual !
Ziua 38... jurnal de bord: ce sa ne mai gandim la facut copii, la branca usrului, la licori din marar, la www.lilypye.com cand uratii astia nu vin?

musacaaaaa ....

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

ALINUSHCA, pai zi asa, ca ii somez eu pe urati sa vina la tine, nu am scapare
Iarta-ma ca te intreb, nu am retinut, e primul CM dupa chiuretaj? Dr ce zice? Sa astepti cu rabdare? Sau sa iei ceva duphaston?

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Irene, pregateste cratita cu musaca... ca viiin!!!!!!! tarta cu mere nu vreau, doar merele
Alinushule, ii terorizez pe uratii aia daca nu vin mai repede la tine. sa-mi pregatesc bata!
Roxanici, asa mama, bravo, imi place ca esti optimista si increzatoare in fortele tale. da-i inainte cu volanul, ca mine sa faci, pe doua roti era doar o gluma. pupici multi si bafta.

Marina, o in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Andreea ma rog la DD pentru tine si puiutul tau sa fie totul bine si asa va fi,ai sa vezi!Imi inchipui cat esti de speriata,este normal dupa cele intamplate dar incearca sa fii optimista.Sper sa iti transmitem toate gandurile noastre bune si sa te ajute.Multa bafta la medic!Te asteptam cu vesti bune!
Flavia am dat fuga la "capsunici" sa vad printesele lui Mari.Doamne,ce minuni!Sunt superbe!
Michelle ma bucur ca incerci sa te detasezi,dar totusi sa nu uiti de zilele importante!Si eu stiu ca Duphaston-ul se ia din Z16 pana in Z25,dar daca tie asa ti-a dat dr,o sti ea ceva.
Idaira ma bucur ca esti mai activa,foarte bine faci pentru ca sunt convinsa ca avem ce invata de la tine!
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu problemuta ta pt ca eu nu am luat Duphaston.
Liana un mare pupic pt tine sa treaca durerea!
Cristy iti tin pumnii sa fie cu ochisori!Ce mult m-as bucura sa ne dai vestea cea mare!
Irene vreau si eu o bucata din tarta facuta de tine ca am pofta de ceva dulce si chiar nu stiu ce sa mananc!
Mi-am adus aminte ca parca m-ai intrebat daca sunt nascuta in septembrie,da asa este,sunt Balanta!
Mcrissa ce mai face sora ta?Sper din suflet ca este bine.Tu in ce zi esti?Nu ai mai trecut la raport!
Vivela ma bucur ca ne-ai mai citit dar nu trebuia sa nu mai scrii pentru ca sigur nu ai fi deranjat pe nimeni!Daca ne arati niste poze cu bebelusul,te iertam!
Cristina26 e superba Ingrid "cea ganditoare!"Multi pentru ea!
Lau-Meli,Teo,Musettepink,Alinushca,Roxana,Mav,C.myry, va pe toate si va doresc week-end placut.

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele,
Va multumesc din suflet ca va ganditi la mine, inseamna foarte mult pentru mine.Asaaaa, sa va dauvestile acum. Deci am fost la medic, l-am vazut pe bebe, i-am ascultat inimioara, este foarte bine, medicul zice ca sunt in 9 sapt si 3 zile. A fost foarte emotionant, era si sotul alaturi de mine si ne-am bucurat tare amandoi. Medicul a fost tare dragut, este italian si asta mi-a placut, parca e mai aproape de noi. Am facut analize de sange, papanicolau, teste de secretie, toate cele. A zis ca per total totul e f bine, sa nu ma stresez ca foarte multe femei pierd prima sarcina, dar ca nu exista nici un motiv ca la cea de a doua sa se intample la fel, mai ales ca suntem amandoi sanatosi. Mi-a dat niste vitamine si a zis ca nu exista un tratament pe care sa mi-l dea, pentru ca nu vede de ce. Am vorbit de progesteron, el zicea ca nu crede ca e cazul sa iau, eu am luat pana acum si cred ca totusi voi lua si in continuare. Scurgerile s-au mai rarit, a zis ca nu e ceva neobisnuit, sa stau linistita. Astazi sunt linistita si fericita, sper sa ma tina..
Va multumesc inca o data ca sunteti niste prietene adevarate, inseamna enorm pentru mine. Intru mai tarziusi mai scriu, acum vreau s ama culc un pic a azi noapte nu am dormit aproape de loc. Ah, mi-a mai zis ceva, ce stiam, bineinteles. Stresul nu face bine, trebuie sa stau linistita ca daca e sa se intample ceva se va intampla oricum.

Va pup mult.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andreea n-ai idee cat ma bucur pentru voi ca sunteti bine Felicitari! De data asta totul decurge cum trebuie si, peste 7 luni, vei tine in brate minunea ta cea mica

Michelle si eu stiu SIGUR ca progesteronul inhiba ovulatia si trebuie luat DUPA ovulatie! E tampita doctorita aia, ce naiba????!!!! Te rog eu mult, ca si Idaira, sa nu iei inainte de ziua in care esti sigura ca ai ovulat! De obicei se da din Z16 (tocmai pt a fi sigur ca ovulatia a avut loc), dar celor care ovuleaza dupa aceasta zi le da chiar mai tarziu!

Va pup pe toate

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana am prins mesajul (era sa-l ratez).
Tizo nu plange ca bata era pt mine Liana nu stie ca n-are voie sa dea cu in gravide
Chris sper sa ne dai o veste super faina saptamana viitoare Iti tin pumnii!
Mirelus
Flavia sper ca s-a mai obisnuit micutul cu gradinita! Ce-ti mai face strugurelul? Te oboseste sau e cumintel?

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput