Nazdravani de aug - sept 2003
Raspunsuri - Pagina 7

liliac1 spune:
N-aveti idee cat mi-e de ciuda cateodata ca voi sunteti asa de aproape, si noi suntem la asa distanta ...
Ne-am gandit si noi cam cum sa facem sa venim, dar ne-am razgandit din mai multe motive...nici n-are sens sa le insir... distanta, drum, nesomn la pranz, drum inapoi, azi dimineata gradinita...plus tati care ma'nerfeaza cu serviciul lui de weekend si sincera sa fiu am cam obosit sa plec singura cu copila pe drumuri.
Oricum, v-am admirat, nu-mi vine sa cred ce mari au crescut cu totii si recunosc ca mai-mai sa nu identific fetisoarele copiilor (mai putin Andrei si iris, ca are grija cris sa ne puna la curent cu evolutia lor!! ).
Noi am inceput gradi si a fost tare incantata. Poze aici cateva, ca n-am reusit sa fac mai multe. Bineinteles ca iarasi tati a fost marele absent al evenimentului.
tonsis Bine ai venit in clubul nostru select!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

cristinamh spune:
RAdu si Andrei!! sa cresteti mari!!
cu intarziere, LMA si Elenei Teodora. Din motive de ameteala, si luat cu treaba... vineri am uitat complet
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

dana_ene spune:
LA MULTI ANI
Elena-Teodora
Raduc
Andrei Catalin
------------------
Noi raportam ca azi am inceput gradinitza... grupa mijlocie deja... e-he-heeee, copil mare are mama.
S-a trezit copila mea cu noaptea-n cap cu grija sa mearga la camin, sa-si revada colegii.
A venit foaaaaaaaaaaaaaaarte fericita, deja au invatat un cantecel tare dragutz, ceva "Buna dimineatza, gradinitza!" si-l canta intruna.
-------------------
Am vazut poz ele de la intalnire... super-de super !
Intradevar au crescut mari nazdravanii, de cate ori ii vad impreuna ma minunez. Pe Andrei, Iris, Eliza si Radu i-am recunoscut imediat. Alexandra si Maria mi s-au parut inaltute ... 2 domnisoare.
Pe David l-am remarcat cat de inalt este, ce figura de barbatel are. Nu mai este bebelusul pe care mi-l aminteam. E o frumusete.
Am observat-o si pe domnisoara Sisi, tare-tare dulce si frumoasa.
Avem niste copii unul si unul, iarasi trebuie s-o spun.
Anka, nu am putut veni fiindca nu am avut cu ce. Masina veche am vandut-o, iar Loganul ne vine cam peste o luna. Nu ma incumetam sa plec cu mandrele mele nazdravane pe tren sau pe maxi-taxi. Ar fi insemnat un cosmar.
Asa ca, din nou spun : poate anul viitor.

irinuca spune:
Neatza!
Mey fetelor,de ce sa o lasam pe anul viitor (intalneala).Oricand ne mai adunam cateva mai putem face o iesire.Au mai ramas si suc si covrigei si biscuitei.....
Noi am inceput gradi ieri si lacrimile n-au lipsit.Dar..de data asta n-au fost ale lui Radu ci ale Ralucai care mi-a facut un scandal de nedescris ca ea nu vrea sa plece de la gradinita.Cat il schimbam pe Radu ea a intrat in clasa unde a fost fascinata de fetitele care ii dadeau maxim de atentie si de jucarii si de desenele de pe pereti....am scos-o taras de acolo...
Finutul meu e bine.S-a nascut pe 16 la 13.40 si e un dragut.Dar...aia de la maternitate ma scot din minti.Fina mea a nascut duminica cu cezariana si cu anestezie generala.Pana azi u i-au aratat copilul!!!!!Ea l-a vazut doar in poze si in filmultele noastre!Politica spitalului e ca mama sa stea linistita sa-si vada de refacere si cu copilul se vede ea alta data ca doar are toata viata la dispozitie....Bebelusului i se da lapte praf,nici vorba de colostru sau laptic de mamic.
Azi ii muta pe amandoi in rezerva si ma duc sa-l smotocesc.Poate am luat-o razna dar mi s-a facut un dor....Nu sariti acu pe mine ca pe-al treilea nu-l mai fac!!!.Dar finuti...sa fie o mie!
Am mai pus cateva pozici in album.

tonsis spune:
buna fetele!
scuze de intarziere!
ajutati-ma si pe mine\!
am instalat si eu picassa si nu stiu cum sa fac albumele publice sa vi le trimit.mai butonez eu azi pe aici,.daca nu ma descurc,astept ajutorul vostru!
va pup!
mersi de cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris si mersic de primire!
dana
toni si sisi

cristinamh spune:
tonsis, da-mi un buzz pe mess... hornoiuc
irinuca, de acoooorddd!!!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

dana_ene spune:
Danat, ce mai face Raduc? E mai bine?
Irinuca, sa va traiasca finutul.
Ce mai fac gradinarii?
Oana e foarte fericita. Ma uimeste cat de sociabila este cu colegii ei (de care - clar! - i-a fost tare dor), pe cand in rest e destul de retrasa.

danat spune:
Dana-ene deocamdata nu mai tuseste, l-am tinut putin pe siropuri naturiste si alifii si e mai bine din acest pct de vedere, insa mucii vad ca sunt constanti, insa slava Domnului, nu avanseaza stau la locul lor.
Multumim pentru urari celor care nu ne-au uitat!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

ankalaura spune:
Doamne Doamne, sunt un car de nervi! Am luat-o pe ELiza de la gradi azi, am ajuns cu chiu cu vai acasa, abtinandu-ma pana pe Tei sa nu injur si sa nu dau nici un "claNson", desi... stiti si voi cum se circula pe linia de trambai, se lucreaza, etc... tabloul de Bucuresti... Pe Tei, ma incadreaza doi babani cu niste 4*4 lucioase de multe zeci de mii de orice valuta vreti voi - unu sa iasa de pe o straduta, altul de pe cea opusa. Desi era evident ca eu sunt cu prioritate, amandoi peste mine. Asta dupa ce pe Floreasca era sa ma loveasca unu cu o tartareata, ca ocolea gropile, da' nu s-a mai asigurat inainte sa vireze..... Bag un claNson la astia doi mari, cred ca au zis ca sunt nebuna... Eu imi zic.. What the BEEEP... asta e... Merg inainte, ajung pe alee. Un alt cretin tot cu un baban din asta - cred ca un Q7 - opreste pe nenorocita asta de alee de un lat latime, fara semnal, fara avarii,... Eu in spatele lui, ca nu vedeam nimic de el in fata, si am fost convinsa ca ii vine cineva de pe sens opus. Stau si stau, el stationa nene. Vin doua fufe, cu niste copii (asta in plin trafic, da??), sa suie copilul in masina. Il suie. Ii dau un claNson discret, ca sa stiu ce are de gand. Intre timp, in fundul meu, vreo 5. Nu mai puteam sa il ocolesc. Se da idiotul jos si vine la mine
- Ce vrei ba? N-ai loc?
Eu
- Domnule, daca mai aveti treaba, de ce nu parcati undeva?
- Pai da ba inapoi!
- Unde sa mai dau inapoi?
- Pai da-te jos ca iti arat eu cum
Ma crucesc in sinea mea, el se urca in Q7, si sta in continuare. Una din tanti, de afara, purta o conversatie cu el, pe geamul deschis. Stau si stau. deja altii treceau pe langa noi, dar se strecurau cu greu, cand unii, cand ceilalti, de pe sensul opus. Eu chiar nu mai aveam cum sa misc. Ies intr-un final pe geam si eu, si ii zic cucoanei, ca el era prea sus in masinoiul lui
- Doamna, fiti buna si rugati-l pe domnul sa parcheze undeva.
A doua cucoana, mai tanara, tipa spre mine:
- Ce vrei fa? Ia mai taci
Eu
- Doamna, eu am vorbit frumos
- Ce tipi fa? Ia vezi-ti de treaba si taci din gura!
Dupa 10 secunde, pleaca imbecilul, ma pot si eu deplasa. Fac imediat dreapta (ca asta era la mine pe alee, la 50 de m de locul meu de parcare). In parcare, o baba cu o catea - "Fetita". Ii fac semn ca parchez, sa se dea de acolo ca sa nu ii lovesc potaia. Se da baba, cateaua ramane. Parchez. Parcarea la mine e nasoala, am un Logan in dreapta si un stalp in stanga - stalpul asta imi ia juma' de metru din raza de bracaj. Transpir pana parchez daca am si masini pe partea ailalta de alee, ca e ingust tare. E cu adevarat o parcare al naibii de dificila. Ma dau jos, ce credeti ca facea cateaua?? Manca dintr-o punga niste ceva ca o branza de vaci. Dau jos copilul, cu atentie sa nu calce pe catea sau in branza. Ii spun babei
- Doamna, de ce ii dati sa manance in parcare?
- Pai unde sa ii dau?
- Pai la dvs acasa, la usa
- Pai nu ma lasa vecinii
- Eu va cred, dar de ce sa manance langa masina mea? Ca sa calc in resturi? Nu e de ajuns ca e toata parcarea plina de rahati?
- Nu ca ea nu face kk aici, si o sa manance tot!
In spatele masinii, la parcare, avem 50 de cm de pamant cu buruieni. Va dati seama ca acolo e plin de rahati, pe langa rotile masinilor asemenea. E nevoie de un adevarat slalom ca sa urci in masina, iar ca sa iti iei cumparaturile din spate... daca te apuca noaptea... esti halit!!!!
Ma intreb, sincer, cu ce am gresit??? Vom avea si noi, vreodata, curatenie si bun simt???
Nu mai pot! Nu imi vine sa cred! Cata marlanie! De ce mai fratilor?? Oare oamenilor astora chiar le place sa traiasca asa? sa se comporte asa? Ce ma fac eu cu copilul asta al meu care asista in fiecare zi la astfel de scene?
M-am descarcat si eu la voi..... Si... saptamana asta incepuse atat de bine....