Nazdravani de aug - sept 2003
Raspunsuri - Pagina 2
cristinamh spune:
irinuca, gand la gand!!
eu ma gandeam sa reprogramam din cauza vremii turbate care se anunta, sa nu fie cumva ploaie in we...
eu sunt de acord!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
La multi ani David!!!
reby, sa-ti traiasca baiatul!!
din partea noastra!
feedback pe mess, apropo de schimbat data.
ankalaura ok
mireaf ok, ca pot veni si ei
danat, banuiesc ca voi va sarbatoriti in we ala, asa ca ziceti si voi cum va convine... sambata sau duminica?
liliac1 spune:
David
Reby, sa iti traiasca feciorul si sa va bucurati de el!!
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
danat spune:
LA MULTI ANI David! Sa fii sanatos, sa cresti mare si plin de noroc!
Cristinamh eu una nu am confirmat ca participam pt ca nu stiu de azi pe maine ce facem. In acel we nu ne serbam pt ca mai mult de jumatate din prietenii nostrii (verisori si alti apropiati) sunt plecati din Bucuresti asa ca sarbatorirea lui Raduc va fi amanata. Daca nu vom fi ocupati cu altele importante si de neaminat atunci venim, dar acest lucru il voi sti, probabil, abia vinerea viitoare.
Si la fel, as vrea sa spun in avans pt maine LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume derivate din Sf Maria, sa fiti sanatosi, cu mic cu mare!
Si sa nu uitam sarbatoritii de maine:
- un flacau tare frumos si pe mamica caruia nu am vazut-o de un veac pe aici (stiu ca e f ocupata la servici) si anume Matei care face tot maine 4 anisori! La multi ani flacaule si sa traiesti mult si bine!

- o domnisorica frumoasaaaa si dulce Maria cu o mamica la fel de frumoasa care absenteaza (motivat banuiesc din ocupare de timp de catre fratior). La multi ani scumpete mica, sa fii sanatoasa si baftoasa!
Pup gashka!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
tonsis spune:
buna ziua tuturor!
la multi ani ca vad ca sunt o gramada de sarbatoriti pe aici!sa cresteti mari si sanatosi...
scriu si eu aici pt ca duminica 9 august e si ziua printesei mele ...pritesa sisi implineste 4 ani ( sisi de la anastasia)
nu am citit tot din urma ca sunt in viteza ,dar o sa citesc ..
va pup si la multi ani!
dana
mama antoniei (31 dec 2001)
si a lui sisi (9 sept 2003)
Sasha.p spune:
[quote]Originally posted by cristinamh
La multi ani David!!!
reby, sa-ti traiasca baiatul!!
din partea noastra!
feedback pe mess, apropo de schimbat data.
ankalaura ok
mireaf ok, ca pot veni si ei
/quote]
Scuze, Cristina, dar azi am fost proasta toata ziua : n-am inteles, "OK" sa schimbam data sau OK pt duminica ?
Daca ramaneti pe duminica aceasta si stabiliti ceva azi pe net dupa 16.30 (cand ma duc acasa unde inca nu am net) dati-mi si mie de stire pe telefon, please !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
iuliana spune:
David 
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
iuliana spune:
Danateu, le-ai uitat pe fetele mele
....si pe mine:). Diana si cu mine sintem Mariute, iar Emma e Ana....asa ca sesarbatoreste in grup miine si poimiine la noi:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
ankalaura spune:
La multi ani lui DAVID!
La fel pentru Oana si Erik, din urma, ca nu am prins momentu', si lui Darius (a propos, mai stiti ceva de Deliak?)
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
(mah, nu imi merg butoanele astea, sa fac si eu niste urale, un scris mai gras, o culoare mai faina....)
Noi suntem pentru intalnire, in orice moment de acum incolo, ca altceva nu avem de facut. Doar sa stabilim clar ce si cum.
Si observ ca a aparut lume noua :) (tonsis) - Hello Dana, si sa iti traiasca printesele! Bun venit in club!
tonsis spune:
ANKALAURA.....multumesc de primire!si la multi ani pentru toata lumea!o sa incerc sa pun poze in album sa ma laud si eu cu fetele mele!(spun incerc pt ca nu am reusit pana acum).
va sarut pe toate si va citesc in fiecare zi.
dana