Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Merci Anka.

Eu citesc in metrou, 10 minute cat merg eu cu metroul, asa am citit Inteligenta emotionala in vreo 2 luni e drept, eu care devoram o carte in cateva ore. Dar singurul moment cand am timp pentru citit e in metrou. E adevarat ca uneori imi zboara gandul si nu ma pot concentra sau ca e mult zgomot sau aglomeratie, dar evit traficul infernal si fac si ceva util pentru mine.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

No...seara buna la pitici si la mamici...:). Noi...cam ca anotimpurile...venim...plecam...venim..Aici ninge ca in povesti...cu niste fulgi imensi...ne-am tocit nasurile si eu si Nuca de geam tooot stand si admirand cortegiilor de fulgi..pe care parca ni-i trimite Dumnezeu din cer...dansind..invartindu-se...sub ochii nostri mariti de emotie si de bucurie..Ce fericire aceasta prima ninsoare! Parca-mi curata sufletul de tot cenusiul:). Noutati? Mda...Am tras o spaima duminica cu Nuca...s-a tot plans in ultima vreme de dureri de burtica si duminica pe la 5 mi s-a parut cam pleostita...ea ..in mod normal fiind copil Duracell...asa ca am "termometrat-o" cu buzele si ..m-am ars. Avea 39C...am chemat medicul de familie (maaare noroc ca e vecina mea) si cand a palpat-o la burtica a urlat fii-mea ca din gura de sarpe. Asa ca pun-te haine..de fapt aruncat o jacheta peste trening si impachetat copil in alta jacheta...fugit ca vantul la Medgidia..banuia o apendicita...Acolo...doctori mai blazati..si asistente ingeri...Fii-mea toropita...toropita...dar cand a fost sa-i ia sange s-a trezit spiritul de Mita Baston (mostenire de la ma-sa:D) in ea...si s-a pus pe un ocarat asistente...doctori...de-a valma..Ea (asistenta) "strange pumnul tare!"...fii-mea.."oaileu...ce-mi fac astia...mama mamicutaaa meeeeaaaaaaaaa....salvati-ma ca n-am micobi...oaileeeeu..nu stiing nici un pumn ca nu ma comanzi tu...ce ...?? daca me vezi mica chezi ca poti sa ma bati???? Ce???" si da-i si cearta asistenta..si da-i si bodogane...La un moment dat cand a vazut ea ca se ingroasa gluma..a strans pumnul.."uiteeeeeeeeeee....tuuuu....tanti cu acu'..am stanssss pumnuuuu'...acu lasa-maaaaaa..."...Intr-un final se stransese toata urgenta acolo (nu se zbatea ...nu urla...dar se vaicarea si ocara pe toti...se distrau aia de numa...cica "ce desteapta e..."...ha ha...io eram verde de rusine) a inceput sa zica tare "inger, ingerasul meu"...am inlemnit toti...ca il zicea asa de bine...si asa convinsa ca .."si de rele ma fereste" include si fuga de luatul sangelui...ne-au dat lacrimile la toti...In fine..i-au luat sange...dupa ce mi-au intepat-o peste tot ca nu are vene...si ...a venit chirurgul..a verificat-o...cica are o criza de apendicita...nu e necesara operatia deocamdata ...probabil s-a suprapus pe o raceala (fara simptome)...analizele au iesit f bine..mai putin monocitul si limfocitul..slightly peste/sub limita inferioara...dar asta se cheama raspuns imunitar...asa ca ne-am intors in toiul noptii acasa...Acum ia cumintica medicamentele...desi in mod normal m-a refuzat categoric cand am vrut sa-i dau antitermic...dar deh...ce nu face un luat de sange la casa omului...acu-i este frica...Stam acasa...luam antibiotice...a 4-a oara in viata ei..(si cat am fugit de ele)...si ne terorizam mama cu povestile...a apucat-o dragul de povesti...da-i bine..chiar minunat...Cam astea ar fi aventurile noastre din ultima vreme...Am mai facut ceva pozulici...de le gasiti aici.. http://good-times.webshots.com/album/561474238bBjHkT

va pupacim pe toti cu tot dragul si numai bine sa va fie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

aoleu flo, am ras cu lacrimi...
doamne, ce mesaje scrii si tu!

adevar graiesti, ce nu face un luat de sange "la casa omului"... mooama, sa vezi ce merge si la noi... cu "mersul la analize"...

si noi am facut o criza de burtica, ne speriasem de un helicobacter pilori, dar ne-a linistit , ca, daca avea asa ceva, erau crize nasoale. dar ca, din tot ce-am descris, sunt niscai paraziti, si ne-a dat zentel. sa vedem, poate scapam, ca asa imi era mila de el...
ce sa-i fac? i-am zis ca i se trage de la ros unghiute (asta e noua) si mana in nas... poate pricepe!

copilu inteleg ca e ok, dar tu, flo? cum te simti?

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

In primul si-n primul rand,
LA MULTI ANI, IRIS!
Tot ce-i mai frumos pe lume sa te inconjoare pe tine, pe fratiorul si pe parintii tai!

Floricico, aoleu, ce-ati patimit.
Adevarul e ca si pe mine ma podidisera lacrimile dar si zambetul cititnd ce spunea Amazoana, draga de ea. Bine ca nu a fost decat atat si n-a ajuns la operatie. Brrr! Pupam fata frumoasa sa-i treaca, sa se simta numai bine si sa aiba grija de ea si de mami a ei.

Cris, il durea burtica tare?
Cum de-ati ajuns la medic cu el?
Ati facut petrecere in weekend?

Anka, tu ce mai faci? Te simti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut - am citit in mega-diagolana si sunt obosita de... acum adorm, aici, in picioare...
Iar 12 ore la birou, iar milioane de sedinte, probleme, discutii, deadline-uri... doamne, ce m-am saturaaat!!!
De simtit ma simt ceva mai bine, dar nu grozav. Inca sunt racita dar nu mai am febra
Dupa 5 zile de antibiotic tot tusesc, si nu stiu cat o sa o mai tin asa.... Din fericire, Eliza n-are nimic. Am apucat sa ii dau niste echinaceea si acum ii dau Immunomix (20 de zile din 30, pe perioada rece) Vad ca e bine deocamdata.
Intrebare - citeam pe la legislative si vad ca a fost si este in vigoare legea aia cf careia se primeste un salariu bonus pentru nastere. Voi ati luat asa ceva? Daca imi amintesc bine, Cristina stiu ca ceruse hazbandu cand a nascut-o pe Iris - Cris, asa-i? Din ce vad la legislative, mai nimeni nu primeste banii astia (eu nici nu visez...) dar sunt totusi curioasa: voi i-ati primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io nu, ca "n-au avut fonduri alocate", mama lor de nesimtiti... iar am enervez...

dana, facea crize destul de urate, acum nu stiu cat era rasfat, ca el
sta si geleste si daca se zgarie. deh, a stat prea mult cu ma-sa acasa! dar de durut il durea... cum am ajuns la dr?! pai nu mai rezistam sa-l vad si a treia oara facand asa.

am avut si petrecere in www.flickr.com/photos/hornoiuc/sets/72157603227553108/detail/" target="_blank">we, si la www.dropshots.com/hornoiuc#date/2003-01-31/05:47:52" target="_blank">cresa. acum imi dau seama ca vin sarbatorile, si inspiratie la cadouri... lipsa...
ce mai am de luat:
- cadou andrei - sfintisoru'
- cadou mos niculae x 2
- cadou craciun x2

ce sa le iau!?!?

pe andrei ma gandeam sa-l rezolv cu un mp3-player de-ala mic, ca mi-a ajuns pana peste cap ce scandal iese, ca am unul singur... si se bat ca chiorii amandoi care sa-l ia. trebuie s-o filmez pe iris neaparat, sa vedeti ce concentrata e cu castile si cum danseaza...

bon, asta de ziua lui... si in rest!?

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza!

Anka, ma gandesc la tine ce rau e ca ai asa un program incarcat. Ti-ar trebui mai multa relaxare.
Sa te faci bine .
E super ca Eliza n-a luat nimic de la tine. Bun asa!

Cris, am vazut pozele si filmuletul.
Doamne, nici nu-mi vine sa cred... Iris a implinit 2 ani, peste 2 luni jumate implineste si Roxana mea... a trecut timpul, avem copii mari. Pup eu pe ei toti !

Idei de cadouri, zici?

Pai, eu scap relativ usor fiindca deja m-am hotarat. Oana e mare fan papusi-sirene (se uita la serialul cu sirene de pe Jetix, a invatat-o verisoara-sa), iar Roxanica adora carucioarele de papusi.
Asa ca am decis ca:

de Mos Nicolae:
- 2 carucioare de papusi (ieftine, ca nu se merita sa strice unele scumpe ) + multe-multe dulciuri

de Mos Craciun:
- 2 papusi sirene +
- 2 seturi de bucatarie (pe cele vechi le-au stricat de nu mai gasesti o cratitza intreaga)
- 2 seturi de frizerie/cosmetica (ca s-a intamplat acelasi lucru ca si la cele de bucatarie)
- www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNDAxMzcmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1jb3J0JmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-40137/index.html" target="_blank">SET DE CORTURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Neata fetele, si noi la apel dupa o luuuuuunga absenta.
Anka - felicitari si o sarcina usoara!

Sasha are niste bubite pe corp, incerc sa aflu daca e piscat de ceva sau mi-a facut vreo varicela, eu am fost in concediu medical si de aceea am lipsit la apel (acasa in continuare nu am net).

Idei de cadouri pt baieti :pt. Craciun - ce i-am luat deja lui Sasha si ma plimb cu el in portbagaj ca acasa ar gasi-o imediat : manusa lui SpiderMan care "trage panza", apa, etc.
- pt Mos Nicolae (tot in portbagaj il car pe cel pe care l-am luat...) : in Cora au o multime de jocuri pt copii la superpreturi (20 - 40 lei), seturi cu tot felul de instrumente de scris, pictat, plastelina, etc.

revin...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Da, si eu sint in pana de idei, mai ales ca fetele mele nu au niste preferinte anul asta. Emmei am sa ii iau un scooter de fetite mari. Are unul, dar impinge cam greu la ala. I-am mai luat si o cutie cu bilute, margelute si alte bizbizuri...trebuie sa le puna pe ata si sa faca margele, bratarele etc. Stiu ca poate sa faca asa ceva si o sa ii placa, mai ales ca toata ziua vrea bijuuri. La Diana chiar nu stiu ce sa ii iau. Emma la vremea asta deja era fan printese inrait si nu aveam probleme cu ce sa ii cumpar. Diana a avut parte de toate jucariile pe care i le-am cumparat Emmei si nu mai e atrasa de ceva f. tare, plus ca ta-su le cumpara cite ceva de fiecare data cind iese cu ele in oras:). Pentru Mos Nicolae nu o sa ma omor cu cadouri maripentru ca deja au primit de la Carmen (exa :))seturi de carticele cu diapozitive etc. Deja le-a intrebat pe fete ce sa le cumpere de Mos Craciun:). E o tipa tare draguta si le iubeste tare mult. Se duce la magazine de copii numai chitita sa caute ceva pentru fete si sa cumpere. Si, puteti sa credeti sau nu, dar si fetele mele trag la ea.

Eu am terminat cursul de farmacologie saptamina trecuta cu A. Mai am asta de mate, dar nu imi fac probleme pentru ca deja am A si mai am un test si un set de laboratoare. Si cind ma gindesc ca in Romania la fac. nu ieseam din 5:). Si cursul asta e destul de grelut...stau si studiez in fiecare sapt 8 ore la biblioteca.

Azi e Ziua Recunostintei si sintem invitati la 2 fam...la una la prinz si la una la cina...nu am gaiti mai nimic...decit o ciorba de fasole cu afumatura (ca asta a fost cerut:) si un chec de ciuperci. Asa ca anul asta m-am scos. Nu am terminat vopsitul in casa...am vopsit numai bucataria si holul mare, mai avem dormitorul nostru si de spalat mocheta si geamurile...sper ca pina de Craciun sa termin. Poate terminam zilele astea cu vopsitul ca Alex areliber pina luni si e o fericire. Saptamina trecuta am fost la un party si asa au mai fost pupate fetele astea in fund de pritenii nostri, iar Diana a dansat cu barbatii (febletea ei dintotdeuana:) lipita de ei...un adevarat amor. Se ducea la ei si ii apuca de picior si nu se dezlipea de ei.

Gata, ma car ca tre'sa le facem baie la fete (adica ta-su)ca nu vreau sa intirziem.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Anca, m-ai terminat!Te rog mult daca afli ce are Sasha sa-mi spui si mie ca doar suntem colegi de banca la engleza.O varicela e exact ce-mi lipsea.

Noi am reusit sa vindem apartamentul,si mai mult decat atat peste 2 saptamani ne apucam de construit.O prima faza.restul la primavara.
Trebuie sa eliberam apartamentul in februarie si ma gandesc cu groaza ca ne mutam pe la mame/soacre.
Mircea se intoarce duminica dupa o delegatie de 1 luna.Uite ca am supravietuit. Dar nici ca mai repet experimentul alta data

Anka - ce antibiotic ai luat mey?Aveai voie?

Mergi la inceput