Piatra Neamt ,Perla Moldovei (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Andreea merci frumos,nu stim ce sa facem,inca nu ne-am hotarat!Toata lumea zice ca e bun pretul,apartam are aproape 110mp

Dana,mami de Ana Maria(3 ani )si Paul Marian(in curand 7 ani )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Gata, am ajuns si noi pe acasa. Ne-am plimabt, am fost in vizite si apoi m-am pensat. Am ajuns acasa franta si am adormit un pic. Acum imi fac o cafea mica, mica de tot cu lapte .

Dana si eu zic ca daca va place apartamentul et 4 nu e chiar o problema. Copii sunt mari nu mai trebuie sa ii cari in brate, nu mai ai carut si poti sa iti faci cu timpul chiar mansarda. Noi stam la 2 (si e ultimul etaj) si vrem sa facem mansarda intr-o zi , candva.

Lora dupa ziua Andradei am sa iti zic impresiile de la DODO. Si noi am fi avut mult mai multi copii dar nu ne permitem financiar. Si asa ne costa mult, dar eu acasa cu atatia copii + adulti nu prea imi vine sa fac si in alta parte nu stiu unde care sa aiba si loc de joaca adecvat lor.

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lumeee!!!
Azi plec in concediu...iarasi... Uraaaa!!! Traiasca!!!!
Dau si-o cafea!
O zi buna la toata lumea1

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Lora super. Concediu placut iti urez. Unde va duceti? O luati si pe Iustina?

Uitati o cafea si de la mine ca vad ca inca dormiti

Mergi la inceput

Criss, azi plecam in Bucuresti si maine, impreuna cu verii mei de acolo plecam spre Herculane. Vrem sa mergem si cu vaporul pe Dunare, abia astept. Da, o luam si pe Iustina, n-am fost niciodata in concediu fara ea, doar cand avem vreo nunta sau ceva nu o luam.
Aseara voiam sa fac bagajele, ca azi plec direct de la serviciu...nu va zic cat a durat...eu le asezam, Iustina le scotea...pana la urma le-a scos din geamantan si s-a bagat ea in locul lor.....dupa aia voia sa probeze toate hainele si se tot ducea cu cate una la taica-su s-o imbrace...si al meu sot, in loc s-o dezbrace de una si sa i-o dea pe cealalta, i le tot cladea pe ea una peste alta...era la un moment dat mimoza mea imbracata cu vreo 5 bluze si un hanorac pe deasupra si vesta peste hanorac si-si mai trantise si-un fes pe cap..bineinteles si ala pe dos...arata intr-un mare fel!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Nici noi nu plecam fara Andrada. Nici nu m-as simti bine fara ea si chiar daca as vrea sa o las acasa nu am cu cine asa ca o luam peste tot cu noi. Doar la vreo nunta mai ramane acasa si cand am plecat la Venetia in excursia castigata am fost fara ea un week-end.
Sa faceti multe poze si sa ni le aratati si noua ca eu una nu am fost niciodata la Herculane. Distractie placuta.

Dana ce faci? Iti revii din mahmureala dupa ziua de ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora imi si imaginez ce era si cum era Iustina. Super ca plecati in asemenea concediu. Distractie placuta si veme buna sa aveti. Mai vorbim cand va intoarcei.

Ellinia azi nu-i sarbatoare. Maine este.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetelor!!!!
bine v-am regasit ,am sosit si noi de la mare,a fost frumos,multi nori si o zi si jum de soare,dar drumul spre casa a fost urat ca am prins inundatiile de la tecuci si o fost jalnic de ce am vazut ,bine ne am intors din drum dar tot greu am ajuns dar bine.
nu prea v-am citit,dar am timp,LA MUTLI ANI pt anacea mica,poze o sa pun dar mai tarziu un pic.
pupici de la carmen si stefi.

Mergi la inceput

Carmen, bine ati revenit acasa! Ce face Stefi, cum s-a simtit in concediu? I-a placut marea? S-a mirat cand a vazut atata apa?
Criss, daca intri la mine la semnatura undeva pe site am si poze de la herculane de anul trecut. A, uite-aici:
http://good-times.webshots.com/album/555738318VzONho?start=0

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen bine ati revenit din concediu!
Lora concediu placut! Si drum bun!
Dana, Ianusca, Criss, Ana distractie placuta maine! Petrecere frumoasa!
Ianusca sa stii ca m-ai inspirat si ma imbrac si eu tot in rosu si negru maine!
Beau o cafea ca acusi trebuie sa o iau din loc iar! Ma enerveaza ca s-a incalzit si m-am imbracat cam gros...Azi am de umblat o gramada, asa ca nu stiu daca am sa mai pot intra.
Va doresc un wk cat mai placut!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput