Piatra Neamt ,Perla Moldovei (31)
Raspunsuri - Pagina 16
iully spune:
Sper sa fie asa pana se obisnuieste cu ei..ca altfel sigur o sa-mi para rau ca l-am dat aici...
ianusca spune:
Buna seara!
am reusit si eu sa ma adun pe acasa!
Am avut in iasi petrecerea de 10 ani de la terminarea facultatii si apoi o saptamana delegatie la Alba Iulia, unde am inghetat de frig . am plecat de la 20 grade si am ajuns la 2 grade !
A fost frumos m-am odihnit si eu noptile,,in sfarsit! Dar a fost greu fara Ian. decand am venit sta numai langa mine sa nu cumva sa mai plec!
Cred ca a suferit mititelul de el!
Sper ca sunteti ok si voi si copii! Nu am reusit sa citesc nimic din ce-ati scris. dar am sa ma pun la curent!

Pana una alta cun a fost prima zi de scoala sau de gradi?
ce mai fac gravidutele, micii bebei si proaspetele mamici?
V-ati mai intalnit?
Cam multe intrebari?![]()
![]()
Asta inseamna ca mi-ati lipsit!
Pe bune!
LoraG76 spune:
'Neata!
A fost bine in prima zi de gradinita, a mai plans cate un pic cand vedea ca plang altii - asa mi-a zis educatoarea, dar important e ca a vrut sa mearga iarasi azi cu placere. Sper sa fie bine. La voi cum a fost? A, a zis ca educatoarea e obraznica pentru ca a pus-o sa doarma.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!Va scriu repede, ca sunt la matusa mea in Buc. si nu vreau sa abuzez de calc. V/am citit pe sarite, o sa recuperez atunci cand ajungem in Piatra, cred ca joi seara.
Ellinia, Ana, Criss, Carmen, multumesc pentru urarile de ziua mea - ma bucur ca nu m/ati uitat!
pupici tutturor picilor ce au inceput gradinita
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, bine ati revenit! Ce face Lara? Iustinei i-e dor de ea si de Casandra!
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
A doua zi de gradi...
...rezultatul: 2 bone (una a noastra) plang pe langa gradinita, copiii de la grupa mica, inclusiv fiica-mea, plang toti 29 in cor...

...daca educatoarea aia cere azil in Bangladej o inteleg!
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Lora, esti haioasa - da de ce a dat in toti plansul? "tanti Mia" a avoastra a fost subiect de discutie in Creta - Lara si-a amintit de ea si=o pomenea des.
Am vazut acum si mesajul tau de "la multi ani". Merci!
Adriana
LoraG76 spune:
Pai incep 2-3 sa planga si dupa ei potopul! Iustina n-ar plange daca nu i-ar vedea pe ei...ea cica din cauza ca plang ei nu vrea sa stea...o sperie tipetele lor si atunci zice ca vrea la mama. Cel putin asa ne-a zis educatoarea. O sa mai sun pe la 12 sa vad ce si cum. Prietenul ei, Stefan, cel putin, mai are putin si darama gradinita.
Lora, mami de IUSTINA
ellinia spune:
Lora, oricum e bine ca Iustina s-a dus totusi cu placere!
Ma cam sperie cand vad ce drame se nasca cand se duc la gradinita ... baiatul colegei mele a plans non-stop, n-a vrut sa manance, sa doarma, a varsat de cateva ori si l-a gasit murdar
, cu toate ca avea hainute de schimb, dar fiind asa de multi si care plangea, care vroia in brate, etc, nu prea l-a bagat nimeni in seama. Ma gandesc chiar sa ma orientez spre o gradinita particulara unde sunt putini copii in grupa, sau (ptr ca nu agreez deloc ideea unei gradinite particulare)sa-l dau la grupa mijlocie direct daca il accepta, avand 3 ani jumate la anul in sept. Am vorbit ieri cu educatoarea si deja are 14 copii la grupa mica, Stefan ar fi al 15 -lea
deja, e bataie mare la grupa mica. Asa ca, timp de un an am sa ma gandesc ce sa fac. Sau sa-l mai tin un an acasa si sa-l dau de la 4 ani? Nu stiu daca e bine asa! Dar, si cu 30 de copii in grupa uite ce se intampla...apropos de Bangladejul Lorei!
Parerea mea e ca n-ar trebui sa fie mai mult de 15 copii in grupa dar la criza de locuri care este!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
LoraG76 spune:
Mai, eu nu-mi fac griji, chiar daca mai plange...am sunat acum la gradi si deja cantau si dansau in cerc, cu educatoarea, deci a trecut hopul. Nu sunt nici adepta unei institutii particulare decat in cazul in care nu merge la asta de stat. E bine sa se invete sa se descurce, nu sa-i dea cineva bucata de paine in gura...(vorbesc la general, la sensul figurat) si asta nu inseamna ca as fi o mama rea. Cred ca am dreptate. Cred ca exagereaza si parintii...am vazut mame care nu se lasau duse si-si tot pupau copiii...pai normal ca atunci incep sa planga...si incepeau si mamele...asta-i culmea, doar nu-i lasau in apa. Chiar au grije femeile astea de ei, cel putin la noi, se vede. Dar imaginati-va ca nici nu pot sta dupa fundul fiecaruia ingrijitoarele alea...sunt 29 numai in grupa mica, dar mai sunt si alte grupe. E destul de greu si pentru ele, ar trebui sa ne punem in locul lor...oare noi am face fata? Normal, n-ar trebui sa fie mai mult de 14-15 copii in grupa, dar daca asa-i sistemul...ce sa facem noi? Cum au crescut altii cresc si-ai nostri, nu? La fel am fost si noi si poate am crescut in conditii mult mai grele. Sa fim realisti! Eu sunt putin cam pusa pe harta acum pentru ca am vazut mamele alea care ele ii faceau pe copii sa planga, chiar mi s-a pus pata. 
Lora, mami de IUSTINA