Societate de asigurari serioasa?

Societate de asigurari serioasa? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Trebuie cat de curand sa inchei o polita CASCO pt auto si as vrea sa aleg o societate de asigurari prin care, ulterior, in cazul unei reparatii sa nu am probleme cu decontarea cheltuielilor si sa astept 100 de ani.
Am avut o experienta proasta cu Ardaf, sotul meu s-a "fript" cu Asirom, iar cei de la Allianz care imi par seriosi mi-au dat un pret la CASCO cu 40% mai mare decat al altor societati, ceea ce mi se pare enorm.
Daca stiti, va rog sa imi dati si mie numele unei societati care v-a multumit cand ati avut nevoie de vreo reparatie.

Mercic mult!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Allianz - pentru ca dai un ban dar stai in fata (nu am nici o cunostinta care sa fie nemultumita de serviciile lor, desi cam scumpe);
Omniasig - pentru ca, cel putin in Bucuresti, rezolvi in acelasi loc RCA, CASCO, constatarea de la politie si actele pentru service.

...restul mi se par bani putini pe servicii slabe si batai de cap (adica primesti cat dai)!

Am uitat sa precizez ca sunt pareri pur personale...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

BCR-asigurari.Nu am avut probleme atunci cand ne-am gasit masina lovita in parcare.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am fost taaare nemultumita de Allianz. Nu am avut probleme cu Asirom, Asiban, Rai. Iti recomand insa sa iei legatura cu o firma de brokeraj...iti dau oferte mai multe si poti alege (totusi verifica si la altii oferta!). Eu am apelat la www.btwc.ro si-s ok.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Noi avem asigurarile de casa si bunuri la Allianz. Recunosc, cand am fost inundati, au venit rapid pt constatare, ne-au despagubit relativ rapid, fara comentarii, a fost totul civilizat.
Insa asigurarea CASCO mi se pare nu scumpa, ci muuuult mai scumpa decat la alte societati 900 Euro pe an nu sunt de colo, in conditiile in care altii (nu societati mici) au aceeasi asigurare la 600 Euro.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu am avut mari, dar mari probleme cu Allianz. Ce-i drept, nu la flecustete, ci la dauna totala.

Acum, la Generali, totul pare ok.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Intr-adevar la Allianz,te rupe la bani.Chiar daca in general au renume bun,in ultimul timp am auzit destule pareri negative despre ei.Pana la urma e corect:"la pomul laudat sa nu te ducu cu sacul!".Cel mai bine,apelezi la o firma de brokeraj ce te poate sfatui ce ti se potriveste cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Eu sunt foarte dezamagita de colaborarea cu OMNIASIG, de exemplu. Desi am doua masini asigurate CASCO+RCA la ei, sunt decisa sa renunt la serviciile lor fiindca m-au dezamgit crunt. La dauna de 6 milioane(600 RON)( singura pe care am avut-o vreodata!)din cauza ca masina mi-a fost usor <<aranjata >>in parcare si a trebuit indreptata si vopsita pe 20 de cmp(Atat!), ma poarta pe drumuri de o luna si mai bine. Asta ca le-a fost LENE sa ia legatura cu banca ( in favoarea careia am cesionat polita CASCO a unei masini luate cu credit), mi-au scos ochii ca banca nu isi da acceptul, ca poate sunt rau platnica. Le-am dovedit ca avem rate platite in avans....dar degeaba. A trebuit sa ma deplasez PERSONAL la banca si inapoi cu un accept ( care avea 3 randuri si mi-a fost dat in doua minute)si abia apoi mi-au dat fisa pentru service( lucrare de o ora!!- dar ai fi zis ca e zob masina).Acum service-ul mi-a retinut talonul pana dau OMNIASIG acceptul de plata ( iar astia..., FOOOOARTE amabili mi-au zis ca poate pe saptamana viitoare candva o sa trimita fax....) Parca vad ca iar trebuie sa ma duc de 10 ori pe capul lor.
Asa ca NU MAI VREAU SA AUD DE EI!!!
Drept pentru care va rog sa imi dati si mie un exemplu de societate de asigurari despre care sa pot spune <<ASA DA!>> ca sa stiu ce am de facut in continuare ( CASCO e obligatoriu pe toata perioada de achitare a creditului).
Asa niste servicii infecte oferite publicului ( PE BANII TAI!!!)...sunt oripilata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am casco, rca si asigurare de casa la omniasig
masina e luata tot cu credit si n-am intampinat problemele acestea, ci au decurs super usor
cred ca ai dat tu de un sictirit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi avem asigurarile CASCO si RCA la BRC Asigurari. Pana acum am avut 2 daune, de fiecare data ni s-a intamplat in parcare. Prima data i-a cazut unuia termopanu' de la baie fix pe capota noastra si-a facut o gaurica de toata frumusetea, de-a trebuit sa revopsim si a doua oara, masina era parcata frumos la strada. Si s-a gandit unul sa-si aduca cu un miniexcavator niste pamant, dar i-a curs pamantul si pietrisul din cupa fix pe masina noastra.
De fiecare data cand ne-am dus la asigurator, s-au rezolvat lucrurile extrem de repede. Constatat, dat anexa 2, mers la politie, mers in service, dat acceptul de plata imediat, fara sa avem niciun fel de probleme.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Toata stima pentru cei de la Generalii.Fratelui meu i s-a lovit masina in parcare si au rezolvat imediat problema.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput