Inkjet vs Laserjet
Ok, poate titlul nu e tocmai cel mai fericit.
Ideea e ca vreau o imprimanta noua. Daca e multifunctionala, nu ma supar. Dar m`am saturat sa dau o gramada de bani pe consumabile, vezi cartuse color.
Pana acum am avut 1 imprimanta Lexmark care pur si simplu "manca" cartusele. Apoi mi`am luat multifunctionala tot Lexmark, care.... le devora! Pe langa faptul ca se terminau f repede, la reincarcare nu reactionau deloc bine, trebuiau inlocuite. Si`s scumpeeee....
Acum sincera sa fiu, m`am lecuit le Lexmark. Caut ceva mai durabil si cu consumabile mai ieftine. Astept sfaturi si pareri in acest sens.
Cineva mi`a sugerat sa imi iau o imprimanta cu laser. Dar nu am destula informatie despre acestea - ce durata de viata au, cat se poate printa cu ele etc etc. Asa ca pote ma lamuriti voi care e treaba!
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Raspunsuri
joxy spune:
Alb-negru / color ?
A4 / A3 ?
Cate pagini / zi ? pt. a putea face media lunara.
Cu respect,
G.
P&ANA spune:
leser cu siguranta !este fiabila,poti tipari in medie 3000 pag. normale . dezavantajul ar fi ca cele color sunt in jur de 2000 ron .
un cartus laser reincarcat te costa 60 ron iar unul nou 200-250 ron .
o zi buna
alina71
a fi om e lucru mare...
april spune:
laser fara discutii. nici nu se compara cu inkjet. parerea mea.
3000 pagini, reincarcare ieftina.
pisicutza mea
Ramona J spune:
Am trecut si noi pe laser, sint foarte multumita.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Chan spune:
Depide pentru ce o folosesti. Daca vrei o imprimanta pentru printat documente, cea mai indicata raport calitate pret pe pagina este imprimanta laser. Daca vrei sa faci si oferte color, sa printezi poze sau alte proiecte care necesita o calitate mai buna a imaginii, imprimanta cu inkjet este cea mai buna.
O imprimanata color cu laser (chiar una f. buna si f. scumpa) nu iti poate reda imagini la o calitate acceptabila (rezolutie).
Pentru laser iti recomand HP iar pentru inkjet Canon.
Iubika spune:
Imprimanta o vreau pt uz personal. O medie de - sa zicem - 2 pagini pe zi.
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!