Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 22
creem spune:
Aaa...si BB, am vazut ca erai ingrijorata ca nu se misca Yasmi...stii ca si eu am avut perioade cand o simteam foarte putin si intram in panica, dar erau alarme false. Cred ca era doar mai somnoroasa in zilele alea. Si chiar ieri mi s-a intamplat la fel, dar ma autosugestionez ca e totul bine! Fii linistita si increzatoare ca e totul bine!
pussi spune:
creem eu m-am dat pe sani cu crema inainte sa fiu
... si acum ma dau cu crema antivergeturi...stiam de la o mamica ca i-au aparut vergeturile cam la 1.5 luni de sarcina, abia aflase ca e
! Asa ca am incercat sa previn! Eu zic ca e normal!
PUSSI
25+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
Roxxy80 spune:
Creem, mi-e mi-au aparut vergeturi doar pe un san (cel care a crescut mai mult), insa nu ma mananca. Am auzit ca sunt normale mancarimile, inclusiv cele de burtica. Eu zic sa nu-ti mai faci probleme. Da-te cu ulei de bebelul cum ma dau si eu.
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by bb_yasmi
eu sunt in pic..., sotzu' va trebui sa plece peste cateva zile sau o saptamana afara din tara timp de 3 saptamani si mie frica sa nu nasc in timpul asta sau daca nu am sa ma descurc singura???? mamai meu vine de abia peste o luna in tara (sa ma ajute dupa nastere), soacra vine si ea peste 2 luni in tara ....oara o sa ma descurc???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 9 sapt!!!!
BB stai linistita ca nu nasti tu asa repede! O sa fie bine, ai sa vezi!
Fetele, nu imi raspundeti si mie?VA mananca ceva, vergeturi, sani? sau eu sunt mai ciudata?
Roxxy
27+
Rares Matei
Lala_D spune:
PUSSI am impresia ca nu e la fel cu laparo . Cred ca are legatura mai ales cu hormonii eliberati in timpul nasterii si de aici tranzitul mai dificil.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
Victo spune:
gata, m-am intors,,curatica..
erika..cu progaramarle la euroclinic...mai incearca..sa stii ca nu toate operatoarele iti dau acelasi raspuns! eu am probat pe pielea mea!
RGE..bine ca mi-ai facut pofta de lapte cu fidea...
adina g, ce-i acela wrap???
ellis, ai grija cu tensiunea ta. :)
fetelor nu mai reusesc sa recuperez..offf..si numa o zi n-am intrat.
ma duc sa mananc ceva..acum am descoperit branza fagaras de la milli sau napolact..e ok pt o cina usurica...
idei de mancare pt mane..ca azi e deja tarziu..cu ce am facut eu azi, bineinteles.. ciorba d e fasole verde si felul 2 un fel de salata orienatala, doar ca am pus asa...cartofi, oua, rosii, catraveti, ardei, ceapa..si cu vinegreta de rigoare..mai trebuiau niste masline, da mi-a fost lene.:)
31+
piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
bbar trebui sa fie cineva langa tine... pe care sa poti conta, sa suni la orice ora ... daca chiar apare ceva!
PUSSI25+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
pai am pe cine sa sun in caz de nevoie si vreau sa vb cu o femeie sa vina sa doarma la mine noaptea!!! iti dai seama ca daca nua m pe nimeni nu pleaca tati.....

viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by creem
Aaa...si BB, am vazut ca erai ingrijorata ca nu se misca Yasmi...stii ca si eu am avut perioade cand o simteam foarte putin si intram in panica, dar erau alarme false. Cred ca era doar mai somnoroasa in zilele alea. Si chiar ieri mi s-a intamplat la fel, dar ma autosugestionez ca e totul bine! Fii linistita si increzatoare ca e totul bine!
creem la mine misca dar nu mai e asa activa!!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
la capitolul mancare: pe noi ne-a invatat tati cu budinca facuta de el!!!! o data la 2 zile face budinca pt fetele lui!!!! dragul de el!!!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
fetele eu va pupi, ne bagam la TV un pic, asa la telenovele....![]()
![]()
cine face prezenta in tura de noapte???? iarasi doar eu si erika
???
ne auzim ami tarziu!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

dany2007 spune:
quote:
creem la mine misca dar nu mai e asa activa!!!
viitoare mami31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastraAMR maxim 9 sapt!!!!
Nu te speria ca nu mai e asa activa.Acum e fetita mare si nu mai are loc in burtica de acum in colo s-a zis cu piruetele....
,in schimb vor fi lovituri dureroase.La mine bebe a descoperit vezica si cum simte ca e ceva in ea...ma termina.Danseaza pe ea si ma trimite fortat la baie.Dana
25+
Luca-Rares www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

VA mananca ceva, vergeturi, sani? sau eu sunt mai ciudata?