Gravidutze si mamici de Arad (1)

Gravidutze si mamici de Arad (1) | Autor: Getutza81

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt o gravidutza de Arad, si pentru orice sper sa ne intalnim aici si sa ne ajutam reciproc, va astept, pupici pe burtici si bebici frumosi si nazdravani si sa crestem mari

Geta 4+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre28 spune:

Buna Geta, ma bucur ca ai deschis subiectul si sper ca se vor alatura tot mai multe gravidutze si mamici.
Vad ca ai 4+. Inseamna ca nu de mult ti-a iesit testul cu II liniute. Teai gandit deja la care medic vei merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Da, de fapt testul lam facut la cateva zile dupa ce am ramas... acum am 5+ si in 10 ma duc la control, sper sa fie totul ok. Eu am fost la 3 doctori pana acum, am facut 4 eco, e poveste mai lunga. Dar in cele din urma ah hotarat sa raman la Sendroiu Radu, dupa mine e cel mai bun de pana acum, o sa pove mai incolo ce am patit cu restul. Sper sa ne strangem cat mai multe, tu cate sapt ai ?

Geta 5+, iubitoare de

Mergi la inceput

Eu am 13+. Si eu m-am interesat in stanga si-n dreapta care medic ar fi cel mai bun si in final am ajuns la TM. Daca totul decurge bine as vrea sa si nasc acolo, cica ar avea saloane private 100 lei pe zi foarte curate si cu personal cumsecade si fara ciubucuri.
Dar cum ai ajuns sa faci 4 eco pana acum? Nu e chiar indicat din cate stiu sa faci asa des. Cum stai cu greturile? Au aparut deja? Mie mi-au trecut, dar nici nu m-au tinut decat vreo 3 sapt. Acum abia astept sa simt primele miscari. Astept sa-mi zici ce-ai patit cu dr-ii?

Andre13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ceau, stiu ca nu e indicat sa faci multe eco, dar in cazul meu pot spune ca si eu am fost nerabdatoare, dar si medicii sunt incopetenti. Asadar, cu greturile acuma 2 zile mau apucat, si mie rau toata ziua, eu ma plangeam ca de ce nu am greturi, as fi preferat sa fie totul ca la carte, astfel stiu macar ca totul e in regula. Deci, eu am avut prima zi la ultimul cm (ciclu menstrual) in data de cca 16 sau cel tarziu 18 iulie. Am facut testul prin data de 17 august, stiind ca deja cm trebbuia sa se fi instalat, mie nu imi intarzie cm de obicei, sau vine cel tarziu in ziua 30 a cm. Cum spuneam am facut testul, a iesit negativ. Dupa cateva zile, cm tot nu a venit, am mai facut un test, de data asta unul mai scump. Acesta a iesit a doua liniuta slab pozitiva, nu lam facut dimineata. Cu acest test miam facut programare la gine. Cum nu am gasit nici un cabinet sa imi faca in aceeasi zi, pentru ca eu eram foarte nerabdatoare sa stiu, mam dus la cabinetul acela de langa piata mica (M. Viteazul) pe straduta aceea spre podgoria, cabinetul e jos, are si farmacie si stomatologie. Mie acolo numi place deloc, am impresia ca se fac avorturi pe banda, si medicii nu sunt atenti si nu iti explica cum ar trebui, de fapt nu iti spune nimic. Bineinteles ca a fost prea devreme, mia spus si medicul, dar eu am insistat pentru ca eram fff nerabdatoare. Nu sa vazut nimic la eco transabdominal si mia recomandat sa revin in 2 saptamani. Asta era prin data de 21 august. Lunea urmatoare miam mai cumparat un test, si lam facut dimineata la primul pipi. De data aceasta arata clar pozitiv. Asadar mam programat la doctorita Balta de la UTA. Am inteles de la o prietena ca e ok. Am avut programare la ora 15,15 si am intrat la 16,15, dupa o ora. Asistenta era foarte scarboasa si nu mia placut de ea de la inceput. Am intrat la doamna doctor, mia facut un eco transabdominal si nici nu a stiut sa calculeze cand trebuia sa imi vina cm in acea luna (august), ea zicea ca in 26, adica a gresit calculul cu 13 zile, mie in mod normal trebuia sa imi vina in 13, cel tarziu in 18, nicidecum in 26. Ma rog, nu a vazut nimic si a hotarat sa imi faca eco intravaginal. Ok, ma duc spre masa aia, si era un servetel folosit probabil de o doamna dinaintea mea. Cum am vazut ca nu da nici un semn sa il schimbe, am intrebat eu dc ma pun peste ela, rasp ei fiind da. Adica sa stau pe un servet folosit de altcineva inaintea mea. Ma rog, nu e nicidecum igienic, dar am zis asta e, ce era sa fac in momentul ala, si asa eu eram bul;versata de ce nu se vede micutul meu. Ok, si acum ce crezi? cand imi introduce chestia aia, nu o protejeaza cu nimic, iti vine sa crezi ???? eu nu stiam la momentul ala ca aia trebuie protejata cu un prezervativ, credeam ca altfel le igienizeaza. Deci si acuma imi vine greata cand ma gandesc cate boli poate puteam sa iau sau am luat de la nenorocita aia de doctorita. In fine, nu la vazut nici acolo, si atunci eu deja eram speriata si mai tare pt ca stiam ca la eco transvaginal se vede si la 2 sapt si dupa calc meu trebuia sa aibe deja vreo 3+. La fel mia spus si ea sa revin dupa 2 saptamani, si ca totusi se mai poate sa fie extrauterina, ei, dupa cate stiu eu, la extrauterina e deja urgenta, nicidecum nu se asteapta inca 2 saptamani, se pot agrava foarte tare lucrurile in 2 saptamani. Si ea, cu atata usurinta imi spune sa revin peste 2 saptamani. Iti dai seama ca eu acolo nu mai intru cat traiesc. Am mai discutat cu o prietena, si ea a insistat sa ma duc la medicul ei ca e fff bun si iti explica absolut tot ce trebuie sa stii. Asadar lam sunat si desi el era in concediu mia recomandat chiar in ziua aia sa ma consulte, ca dc e extrauterina e fff periculos, eu lam intrebat dc nu trebuia sa se vada deja la celelalte 3 eco care leam facut, el a zis ca depinde de dr, de aparatura. Ok, in ziua aia, 29 august, aveam programare la el. In sfarsit, cum am intrat, bineinteles la ora la care am fost programata, mia facut tabelul, a vazut cum ar trebui eu sa stau cu saptamanile, si mia facut eco intravaginal, deci al 4 pana acum. De data asta a aparut si micutul meu, si era la locul lui, acum intervenind o alta problema. E de 4 sapt, iar dupa calcule trebuia sa aibe vreo 5-6 saptamani deja. Sa nu se fi oprit din evolutie zice el, sau ovulatie intarziata. La fel, sa revin in 2 saptamani. Eu deja parca nu mai suport dimensiunea asta de "2 saptamani". Deci acum in data de 10 urmeaza sa aflu daca in sfarsit totul e ok, si imi face si carnetul de gravida, si imi iau medical pe toata perioada. Asta a fost povestea mea despre doctori. Acum voi ramane cu Sendroiu si voi vedea eu pe parcurs. In timisoara ma gandesc ca e cam departe si nu as vrea sa stau internata mult in spital, sotul meu are servici si nu ar putea sa stea cu mine si atunci miar fi urat. Dar totusi, tu unde mergi ?

Geta 5+, iubitoare de

Mergi la inceput

Draga Getutza, ma ingrozesc toate cele povestite de tine si ma gandesc ca nu ar avea voie sa se intample toate astea ma refer la cabinetele medicale.
Distanta nu mi se pare deloc mare, mai ales cand e vorba de sanatatea voastra, si cat despre sotul tau ca nu ar putea sa stea cu tine, credema ca nici nu l-ar lasa sa stea foarte mult, si in primul rand ai avea cu ce sa-ti ocupi ziua, crede-ma. Eu i-ti recomand sa uiti de dr-ii din Arad si sa te interesezi de unul din TM sau din Szeged. Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare ca si tine si de atunci nici nu vreau sa aud de dr-ii din Arad. Binenteles decizia i-ti apartine, dar te rog mai gandeste-te la cele spuse de mine si consulta-te si cu familia ta.
Te pup.

Andre13+

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun, in legatura cu sarcina nu-ti face griji, pana nu ai dureri sau sangerari nu e nici un bai.Eu la inceput i-mi masuram temperatura(vaginal) in fiecare dimineata, si cand vedeam ca temperatura e peste 37 stiam ca totul este OK. La primul control nici dr. meu nu era foarte incantat, ca dupe calculele lui trebuia sa fie mai mare sarcina, dar nicidecum nu m-a bagat in sperieti si intradevar m-a chemat din nou peste 2 sapt.Iar la al doilea control care a fost la 8+ a recunoscut ca intardevar am avut ovulatie mai tarziu cu 9 zile. Dar nu a uitat sa ma felicite, cea ce m-a facut sa incep sa plang ca o proasta, iar cand am iesit de la el din cabinet si m-a vazut sotul cu ochii umflati, tot s-a albit la fata, dar s-a linistit cand a vazut ca incep sa si zambesc printre lacrimi.
Draga Getutza , astept cu nerabdare sa aflu la ce parere ati ajuns. Te pup.

Andre13+

Mergi la inceput