Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 9
ina78 spune:
Imparte Adina si-n dreapta si-n stinga... pumni, reprosuri sau sarcini...
Am fost si mi-am luat niste batoane de Mars si de Twix. Mi-am luat si un test nou... si-l fac diseara cind ajungem acasa amindoi... grasunii.
eu - Ina
Rebiana27 spune:
Remember me?
Io sunt aia de-a inceput de astazi serviciul lasand bebelul de 5 luni si jumatate cu bunicu'
!
Am lipsit motivat... la fel de motivat pe cat am si capu' asa de mare acum...
Ce mai faceti fetelor? Va cafeliti? Io n-am avut net pana acum ca ma cafeleam si eu cu voi, printre vase de spalat, rufe de calcat, planificari pt scoala de facut, copil de mancat, schimbat, plimbat... sot de asteptat!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Deci ma lasati sa-mi "beau" cafeaua singura!!! Bineeeee...
Atunci va tradez si eu plecand la plimbare, ca oasele mele obosite sunt tocmai bune sa care un carutz cu tot cu bebel gras in el cateva trepte pana afara si sa-l impinga apoi pe trotuar!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
principe spune:
neataa! vad ca va place cafeaua cu arome!!
am intrat sa va salut si fug sa fac de papa printului.
monica mami de print
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by ina78
Wonderful va gasesc sigur... pui pariu?
Aida se pare ca a plecat deja... la somnic sau la alte activitati nocturne. Adina... tu ce mai astepti .. la vraji cu tine. Stiam eu ca poti...
eu - Ina
Pai atunci sa-ti povestesc.
1. Aveam un coleg, se chinuia cu nevasta-sa de shpe ani de zile sa ramana. Cand am ramas eu, era trist. Ca ei nu pot. Am vorbit multe atunci, ca ce, ca cum...la nici cateva luni nevasta-sa era gravida. A nascut un baietel.
2. Nasha-mea. Vroiau demult copii, se apropiau de 40 de ani. Nimic, nimic. Nasu vroia sa infieze. Ea inca nu, cica sa mai astepte. Am ramas eu gravida. Ea s-a bucurat, dar era trista pentru ea. La cateva luni m-a sunat sa-mi zica ca a intarziat vreo 2 zile. In 15 minute eram la ea la birou cu un test de sarcina in dinti, si l-a facut, si uite-asa a facut-o pe fii-sa.
3. O colega. Demult nu puteau. O nascusem deja pe fii-mea, cand mai trecea pe la birou ma intreba de cea mica...povesti vanatoresti. Se pregatea de FIV. Am fost sigura ca-i reuseste. I-a reusit si asa a facut-o pe fii-sa.
Concluzia: stai pe langa mine.
Adina +Olivia 04.03.2004
Mai ai de gand sa nasti?In cazu' asta sa ma cauti mai tarziu ca vad ca se ia .Le-ai inseminat pe toate si pe alea de pe strada.Esti ca o bomba gravidoasa.
principe spune:
mai voodisto(dinuta) de ce nu spui ca i puteri deastea insamintatoare,ca nu ma mai chinuiam nici eu 4 ani sa am un bot ...dadaeam un tel si gata.
acum stiu ca tre sa vorbesc cu mata inainte sa vina printesa
inuta bafta ,sa fie cu butusei testul
monica mami de print
wonderful spune:
Mi-a zis fratele meu ca-i o biserica de cartier in B unde,daca te rogi cu multa credinta,ramai cu bb.I-am uitat numele.Cica acolo au fost si niste 'vedete' cu probleme de sanatate si au burtica acum.
wonderful spune:
Adin,te-ai dus la EON sa rezolvi cu chitanta?
Azi m-am tunsulica si m-am suvitat.A costat cam mult da'a iesit binisor.Si am un cucui in cap,cred ca-i de la voodoo Adinei.Si nu i-am facut nimic.Nu va puneti cu ea ca-i periculoasa si cand rade si cand doarme.M-am lovit,ca toanta,cu capul de un geam metalic din balcon.N-ati auzit?C-am urlat niste injuraturi ca nu mai puteam.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mi-a zis fratele meu ca-i o biserica de cartier in B unde,daca te rogi cu multa credinta,ramai cu bb.I-am uitat numele.Cica acolo au fost si niste 'vedete' cu probleme de sanatate si au burtica acum.
Unde , care ca vreau si eu!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
aidaciolac spune:
Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu porcaria asta de par ca nu mai sta in nici un fel.
Mai bine ma rad sa fiu si eu ca Emma
Aida - mama de pisica mica.

nov2006