Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 4
ina78 spune:
Nu. Au fost picaturi rozalii - putine tare cantitativ.
Adina ce poze ai vazut? Preupun ca albumele nu, ar trebui sa fie private si sa-ti dau eu parola.
eu - Ina
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Pai Wendy, sforaitul este unul dintre cele mai mari defecte ale unui barbat.Noroc ca s-au inventat castile si dopurile de urechi, altfel multe vieti nevinovate ar fi fost curmate.
Ina, inca o intrebare: acum menstruatia ai avut-o normala? Adica exact la fel in durata si cantitate ca pana acm?
Adina +Olivia 04.03.2004
Deci tot la dopuri ni-i nadejdea.dar un carlig infipt in nas nu merge?De ce sa-mi stric io bunatate de par de 5 cm stand cu rahatu' ala de casca pe cap?
A_Iulia spune:
Frumusico, sa ne indreptam spre patuturi, ce zici? Mai fac vraja pentru Ina...si inchid obloanele. Aida, tu ce zici? Mai bantui pe forum?
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
Nu. Au fost picaturi rozalii - putine tare cantitativ.
Adina ce poze ai vazut? Preupun ca albumele nu, ar trebui sa fie private si sa-ti dau eu parola.
eu - Ina
Inuta,stiu mai multe de a ta decat de a mea.

Poate-i tavanu' prea jos?
A_Iulia spune:
Ina, am vazut niste pozici frumoase numai cu bebelusi, doo albume.
Wendy, carlige sa fie. Da' vezi ca poa' sa sforaie si daca respira pe gura. Inca mai abitir.
Adina +
Olivia 04.03.2004
ina78 spune:
Wonderful va gasesc sigur... pui pariu?
Aida se pare ca a plecat deja... la somnic sau la alte activitati nocturne. Adina... tu ce mai astepti .. la vraji cu tine. Stiam eu ca poti...
eu - Ina
A_Iulia spune:
Ina, pai poate sa sangereze cand se face nidatia oului fecundat. Asa ca nu te impacienta. Imi scot papusica de carpa pentru voodoo.
Adina +
Olivia 04.03.2004
ina78 spune:
Daca vrei sa vezi si pozici ... ale mele nu numa` bebei ... dau pe pm id si parola.
Si la fete la fel. Sa stiti de cine sa fugiti cind sun la usa cu soneria in brate.
eu - Ina
ina78 spune:
Dar singereaza de 2 zile... adica picura... Intru in ziua 3 ... deja.
Off... mai astept 1-2 zile, poate ... sau sun dr. Vad miine in functie de cum ma trezesc.
Va urez si eu nopte buna.
eu - Ina