Cafea cu aroma de femei-2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wendy, si vezi ca se poate ramane gravida si cu sterilet, asa ca ai grija cum te comporti.

Take care.

Adina + Olivia 04.03.2004

Vai de mine!Stii cum stau pe scaun?Cu bucile incordate de ma dor.Pe nari tot nu ramai cu burta oricat de tari or fi vrajile tale.
In privinta banilor,nicio grija.Decat sa plateasca la greu tratamente dureroase si costisitoare,prefera sa se uite-n ochii tai suavi si dulci,plus ca le costa mult mai putin.
Io am sa ma specializez pe barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:

Rebi (si e valabil si pentru Aida), pai ia mananca si tu mazare cum i-am recomandat Inei si sa vezi ce ochi verzi o sa aiba urmatoarea fetita.

Oricum, la voi doo nu ma mai strofoc asa tare ca aveti deja un obiect al muncii.

Io ca io, ca as manca orice numai sa stiu ca fac si-o fata da' barbate-miu ce tre' sa manance? (cre' ca bataie de la mine ca nu e mare amator de alt copil in vitoru' apropiat... si nu vreau sa fiu batrana cand o avea fii-mea 10 ani!)

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Adina,vezi poate-i iese vreun asiatic cu-n ochi verde si-unu' albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Auzi, Rebi, da' explica-mi si mie ce te-a apucat pe tine asa puitul? Abia ai nascut, stai un pic sa-ti revii.

Ca daca faci acum fetitza, apoi iar ai sa mai vrei un baiat, si apoi iar o fetita...hm, never ending story.

Mergi la inceput

Wendy, si tu nu ma-nerva sa-mi pui vrajile la-ncercare ca poti sa tii bucile stranse cat vrei tu, o fetita tot urmeaza dupa 2 baieti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Adina,vezi poate-i iese vreun asiatic cu-n ochi verde si-unu' albastru.

Ei, nu chiar, am sa i-l fac simetric totusi. Ca dup-aia ma fugareste prin targ

Mergi la inceput

quote:

Auzi, Rebi, da' explica-mi si mie ce te-a apucat pe tine asa puitul? Abia ai nascut, stai un pic sa-ti revii.

Ca daca faci acum fetitza, apoi iar ai sa mai vrei un baiat, si apoi iar o fetita...hm, never ending story.

A-nceput sa-i placa.Cred c-a dat-o pe spate faza cu dilatarea.Aia-i mishto tare.

Mergi la inceput

Adin,io mai bantui pe 'in 1 sau2...' la 'semne ale infidelitatii'.Au dat-o fetele pe poante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:

A-nceput sa-i placa.Cred c-a dat-o pe spate faza cu dilatarea.Aia-i mishto tare.

Cam da!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

[quote]Originally posted by Adina Iulia

Rebi (si e valabil si pentru Aida), pai ia mananca si tu mazare cum i-am recomandat Inei si sa vezi ce ochi verzi o sa aiba urmatoarea fetita.

Oricum, la voi doo nu ma mai strofoc asa tare ca aveti deja un obiect al muncii.

Adina + [red]Olivia 04 albas

Mie nu mi-ai zis asa... deci fac fetitza cu ochii verzi??? Ma omoara sotzu` ... zice ca nu-i a lui...

Eu speram un baietel cu ochii albastrii. (noi doi bruneti ochi negrii)

eu - Ina

[b]eu - puiutul meu

Inaaa,hai ca ti-l inchiriez pe al meu:1,90,100kg,ochi albastriii si nu-i nici prost,numa' ca face baieti.Cel putin cu mine asa i-o iesit.

Mergi la inceput