Cafea cu aroma de femei-2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Somn usor fetelor si vise placute!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai eu ma mai foiesc un pic prin zona.

Nu am idee ce face Ina cu testul. Nu ne zice nimic...nimic...

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL2RlY2VibG9nLm5ldC9zYWx2YXJpL3NlYXJjaC5odG0

cititi si voi daca vreti.eu am lesinat de ras.Mi l-a dat si mie cineva.Nu-mi vine sa creeeed.
Cata prostie in lumea asta,Doamne.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

E groaznica chestia asta. Am ras la inceput , dar m-am scarbit pe la jumatate si nu am putut sa termin de citit.
Bleah

nov2006

Mergi la inceput

Somnik usor!
Nu cred ca mai trece Ina pe aici in noaptea asta , asa ca abia astept sa deschid compu maine.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Buna dimineata!
Mai, dar voi sunteti harnice rau.Am avut de citit...
Va urez o zi buna.
La noi a venit toamna.E cam frigut.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna dimi!!!
Nu, nu sunt atat de proaspata pe cat s-ar parea da' am sanse sa-mi revin in cativa ani.
Ma pregatesc sa plec la scoala si mi-am spus "daca nu intri seara din lipsa de timp, intra un picutz dimineata sa saluti... c-asa e politicos" (mi-am zis bine?) si iata-ma-s urandu-va cea mai faina zi de marti din viata voastra.
Ina bafta la test!
wonderful spor la treaba la scoala... ca probabil ai de amenajat prin clasa, de initiat planificarea... de-astea!
Iuliana super link-ul... am ras de l-am trezit pe fii-miu. Era un topic pe la "Discutii generale", parca, referitor la subiectul discutat pe forumul de l-ai dat tu. Mama ce se mai potrivea ca sa "calmam" dorinta fetei, ce l-a initiat la noi, de a stii care e mai fain.
Adina stiu ca si tu ai ceva treaba azi, te trezesti in zori de zi sa-ti duci fetita la gradi. Asa ca spor la plimbarit... vezi poate faci si cumparaturile pe care nu le-ai facut sambata din cauza vremii.
Ioana mai vino sa mai bei si tu o gura de cafea!
Aida te-am prins!!! Vrei sa-i urezi Inei felicitarile prima!!! Sa speram sa fie asa ca facem coada sa-i uram cate ceva.
Pup fetili ma duc sa m-aranjez !

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Imi pare rau insa de la 18 la 20 am avut programat ceva. Iar dupa nu am mai apucat sa intru.
Nu am facut testul aseara - scria si pe cutie - recomandau dimineata - asa ca l-am facut acum.... si am 2 liniute

Acum plec spre laborator.

Nu am citit din urma, o sa citesc cind ajung la birou.

Va pup si vb mai tirziu.

eu - Ina

Mergi la inceput

lulu ai fost mai rapida ca mine cu cateva secunde! Mai bine ca altfel uitam sa-ti spun ca ppt-ul atasat la mail a fost super cool!
Spor la treaba ca stiu ca esti la serviciu!
Pupacesc de nu va vedeti! Da' acu' tot tre' sa plec sa ma pregatesc pentru serviciu!
Paaaa!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Nu mai am sanse sa plec azi la serviciu... ca tot intru sa zic cate ceva... da' ce-am de zis acum merita sa intarzii:

FELICITARI INA!!!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput