Cafea cu aroma de femei-2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Acum mi-a picat si mie fisa.
Daca iese testul cu botosei nu mai da in seara asta pe aici

Nimic nu stiti

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cand o sa vorbesc cu el,o sa-l intreb si va spun.Stiu c-a fost demolata de Ceausescu,iar oamenii au luat ce au putut,inclusiv caramizi pe care le-au pus in casele lor,la un loc cu icoanele.Dupa '90 s-a reconstruit biserica pe vechiul loc si oamenii au adus inapoi,care ce luase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Cand o sa vorbesc cu el,o sa-l intreb si va spun.Stiu c-a fost demolata de Ceausescu,iar oamenii au luat ce au putut,inclusiv caramizi pe care le-au pus in casele lor,la un loc cu icoanele.Dupa '90 s-a reconstruit biserica pe vechiul loc si oamenii au adus inapoi,care ce luase.

Mi-a luat vreun minut pana sa ma prind la ce te referi.
Mai da si tu un quote, daca discutia avuse loc cand erau lupii albi.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Aida, crezi tu ca nu da Ina vreun semn si noua? Neh, n-as crede. Nu e ea omu' sa ne lase pe noi asa fierband.

Mergi la inceput

Adinel,daca-i cont. bun,pune de fata cu el totul in priza sa vada si boul cam ce consum e intr-o casa de om.Doar nu-i rafinarie...beeb.
Aida,dai cu spuma,parul,desigur,te legi cu picioarele de un ventilator de tavan,vad ca se poarta pozitia,si dai la turatie maxima.Daca nici atunci n-o sa fie valvoi,io ma rad pe cap,cu tot cu suvite.

Mergi la inceput

Pai Wendy, tu crezi ca electricianul care vine maine sa schimbe contorul ma poate salva pe mine?

Ei, daca o sa iasa contorul bun...ma duc in audienta la vreun director ceva. Vad io. Imi iau fusta scurta si rezolv.

Mergi la inceput

Daca aplici si cu el pozitia 'picioare in tavan' te scapa de multeeee,poate chiar iti plateste factura.Io zic ca renteaza,zici si tu ca esti la aerobica.
Serios.El sa constate la fata locului imposibilitatea de a consuma atat de mult.
Of,baiatul dr. de care va vorbeam zilele trecute,nu a murit,bietul de el.E mai rau ca traieste conectat la tot felul de ao=parate.Mama lui,tot dr. in spital a cam luat-o razna.Spune ca a vorbit cu el si in curand o sa fie acasa.Doamne,napraznice lovituri.

Mergi la inceput

quote:

Daca aplici si cu el pozitia 'picioare in tavan' te scapa de multeeee,poate chiar iti plateste factura.Io zic ca renteaza,zici si tu ca esti la aerobica.
Serios.El sa constate la fata locului imposibilitatea de a consuma atat de mult.

Ei da. Mai ma trezesc ca-mi baga un contor altundeva Asa ca mai bine am sa ma abtin, ce zici?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:

Ei da. Mai ma trezesc ca-mi baga un contor altundeva Asa ca mai bine am sa ma abtin, ce zici?
Macar asa o sa vezi si tu ce mult iti consuma pussy a ta,nesatula.

Mergi la inceput

Da' poate nu ma intereseaza la ora actuala.
Ce, tu cand mananci iti cantaresti inainte mancarea?

Mergi la inceput