Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 14
docdecap spune:
'neata fetele din Cta!
TinnaS, bine ai venit, nu stiam ca si tu esti din Cta!! super! (noi suntem impreuna si la zuze)
niste completari, scuze daca nu mai stiu acum pentru cine:
Dr Ciufu (cu eco)e in concediu, vine sapt viitoare, cand imi programez eu morfo de trim II. Intr-adevar, de obicei e de pe o zi pe alta, sapt. asta insa stiu ca e plecata
HIV e gratuit si la IDS, unde mi-am facut eu toate analizele de primul trimestru, culmea ca dr. de familie imi daduse HIV sa fac si inainte, cand nu eram gravida, si tot gratuit a fost. Sunt bine testata si seronegativa! Deci nu cred ca e o treaba de gratuitate, ci de incredere in laborator poate.
Vazusem ieri un banner pe Ferdinand ceva cu baby expo si Mircea cel Batran, ma gandeam ca am ratat-o deja, ma bucur sa aud ca abia vine, nu stiu noi cum o sa facem, husbandu' e plecat din Cta joi si vineri, iar eu nu sunt libera deloc sambata iar duminica dupa 3, deci nu cred ca vom merge impreuna, facem prospectari separate. Oricum la carucior l-am numit sef de proiect, sa vedem ce-i iese!!
Cam atat acum, o zi frumoasa pana mai pe seara, cand am auzit ca ploua ![]()
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
alina_1980 spune:
va las acum ,plec la servici, sa aveti o zi buna!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
ina78 spune:
Buna dimineata!
Fetelor am fost si am fcut analiza de singe. Problema e ca nu retinusem exact cum se numea.
Imi amintem ceva cu beta hcg... si p-sta m facut-o. Ideea e ca rezultatul e gata in 20 zile. Si spunea asistenta ca unii medici recomanda repetarea la 24 h sau la 48 h. Si costa 150 ron. O sa merg la Dantes la o consultatie. Ca pina vine doctorul meu... cine stie ce prostii mai fac. NU?
Sau sa merg la dr. de fam.?
Acum realizez ca am facut alta analiza, nu? 

eu - Ina
eu - puiutul meu
alina_1980 spune:
pup ina, ai cam luat teapa, stiu la ava este trecuta la ''analize genetice'' de infetilitate feminina, aiurea, este o simpla analiza hormonala, da asta e, beta HCG, peste tot, si la sinevo si la ids este in jur de 30 RON, asta e acum.... da se repeta la 48 de ore si rezultatul trebuie sa fie dublu ca sa arate ca sarcina e in evolutie!
eu am facut decat una la ids cu 32ron si am avut rezultatul a doua zi 253 la 3 sapt de sarcina, am facut-o sa ma conving ca e sarcina pt ca la test a doua liniuta era cam pala si nu mai aveam rabdare pana ajungeam la dr!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
ina78 spune:
Am cautat pe site si am gasit exact analiza:
Bitest cu interpretare (free-beta hCG, PAPP-A)
Trebuie sa o repet? 
La 48 ore cu rezultatul peste 20 zile?
eu - Ina
eu - puiutul meu
mav spune:
Ina, da' chiar ca te-ai pacalit
... pai la Synevo, puteai avea rezultatul la BHCG in cateva ore.... nu in 20 de zile! Ce porcarie... imi pare rau pt tine.... Nu poti sa dai o fuga chiar acum la Synevo??? Hai ca-ti trimit pe privat nr de tel al unei asistente de acolo si o rogi sa te ajute si poate ai rezultatul pana maine, sa stii si tu cum stai!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Vai de mine, Ina, 150 RON? Ce nenorociti! Si 20 de zile rezultatul? Pai in 20 de zile faci eco si gata, mama lor de hoti!!! Asta e, acum faptul e consumat!
Pupici,
Angelique
24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
mav spune:
da, ina, acum am citit mai cu atentie mesajul tau.... trebuia sa faci beta-HCG sau HCG total (HCG= gonadotropina corionica umana - si e hormon de sarcina).
...of, prin ce treci si tu...
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Saru-mina pentru confirmare. Ca sint bolovanca.
Mav multumesc mult. Am sa repet testul miine dimineata.
AngeliquedeS macar sa tineti minte (sau sa treceti pe listutza la tzepe) sa nu pateasca si alte fete ca mine.
De bani nu-mi pare rau ci doar de timp.
Noi sa fim sanatosi.
Acum nu pot pleca de al birou. Am ajuns la 10.30
si am si zii de salarii miine. (inseamna munca in plus azi).
eu - Ina
eu - puiutul meu
creem spune:
Ina...ce analiza ai facut tu este pentru depistarea anomaliilor genetice si se face in sapt 10 - 12 de saprcina! Si in mod normal se coreleaza cu marimea translucentei nucale masurata ecografic! - ceea ce tu nu ai dus!
Mai ce nesimtiti aia de acolo, trebuia sa le explici ca vrei doar sa ti se confirme sarcina! Ar trebui sa te dci sa le faci un scandal monstru pentru ca au profitat de naivitatea ta!
Unde ai facut analiza asta? ca sunt intrigata rau de ce ti s-a intamplat!