Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Si ce mare filozofie a facut?...parca e greu sa scapi de tiran si sa fii singura cuc.......yo cred ca EL era un baiat bun dar annnnca nu a stiut cum sa-l manipuleze.

Of, smecherie cu palarie... Ce vrei sa spui, ca barbatii sunt cu toti naivi, nevinovati, iar noi, femeile ii intoarcem cu cheitza? (...nu ca mi-ar displace ideea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:

quote:
Originally posted by Annnca
[
Iar dumnealor barbatii....au aparut ca si ciupercile dupa ploaie!

Never say never !

auzi draga...da ala e semn ca te speli pe dinti sau alta magarie?

Nu, e semn ca (virgula) canta la muzicutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

quote:

Si ce mare filozofie a facut?...parca e greu sa scapi de tiran si sa fii singura cuc.......yo cred ca EL era un baiat bun dar annnnca nu a stiut cum sa-l manipuleze.

A, si daca Annnca nu a stiut cum sa-l manipuleze, a inceput el sa se manipuleze... uite-asa, de unul singur... dis-di-morning...

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Lasa Annnca ca o sa iti revi tu,o sa te pui bine pe picioare si totul o sa fie doar o amintire.Nici nu o sa-ti mai aduci aminte anumite detalii.Asa ca ai toata viata inainte.Capul sus ca doar esti fata tanara nu merita efortul sa suferi de acum.Cand o sa ai sotul tau si copii tai o sa fie altfel.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Fetelor,doamne pazeste...a revenit ex`ul.Ma pomenesc cu o invitatie sa dau accept la un id.Era data mea de nastere.Am banuit ca e un amic,ca mai are el glume de astea in program.

De fostul nu mai stiam nimic de 4 zile cam asa.
Si cand colo ....dumnealui.

Ma fetelor,cica plange,ca nu ma poate uita.Si rugaminti si promisiuni...de mi s-a facut mila.
Asa-s eu ..slaba de inima.

Cica nu s-ar fi intalnit cu donsoara...a fost o fantezie de-a mea cica.Si pesemne nici nu vrea sa o vada,ca numai la mine se gandeste.
Mai fetelor,dar a venit pe pace ...cum nu l-am mai vazut.
A zis ca,daca nu ii acceptam id`ul asta,sambata se posta la mine in oras si ma suna din fata usii.

Eu sunt rece,nush.M-a atins un pic la coarda sensibila..ca m-a pus dracu sa-l ascult cum se plange ca ii e dor de mine..si na fiind si eu cu amintirile in spate mi s-a facut mila si m-a atins un pic.

Ce fac fetelor ???

Un gand razletz imi zice : acorda-i a doua(mia) sansa.

A zis ca asta e sansa noastra,sa-mi demonstreze ca nu are nimic cu ea,cu nimeni ca nu a atins alta,ca nu ma iubeste decat pe mine.

Donsoru` vrea sa ma duca la detectoru de minciuni..sa ne demonstram nush ce treburi...

Cica,a incercat sa ma uite,dar nu poate.

Noh..eu ce fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Ancaaaaa,NU NU si NU!! Asta este manipulare,cum poti crede asa ceva??Ok,nu a fost cu donsoara,insa nu uita ca,cu tine s-a purtat foarte urat(ascuns actele de identitate,ti-a vorbit super urat,se purta distant si rece etc...nu imi mai amintesc acum...aaa...nu ii mai placea mancarea ta)CUM SA MAI CREZI UN ASA OM???VREI SA AI PARTE DIN NOU DE ASTA??? NU NU SI NU,gandeste-te bine,tu singura ai spus ca iti este mai bine fara el.O sa treaca totul,stiu ca este greu acum insa incearca pe cat posibil sa gandesti logic,nu lasa amintirile sa te doboare.
Scuze ca am scris cu caps insa vroiam sa citesti mai bine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annnca

Donsoru` vrea sa ma duca la detectoru de minciuni..sa ne demonstram nush ce treburi...

Cica,a incercat sa ma uite,dar nu poate.

Never say never !

Eu ti-as sugera mai degraba un control medical,sigur ii trebuie.Sa demonstreze ce???Si de ce dovezi ai mai avea tu nevoie??Doamne Anca,nu merita,gandeste-te bine,deja te gandesti la un viitor ,fara el,nu merita sacrificiul,esti tanara,fii tare.

Mergi la inceput

Dar...oare este prea mult sa-i dau omului o sansa?
Imi trece gandul asta ff vag prin cap.

Nu stiu...daca ma iubeste ?
N-am fost nici eu perfecta...am fost destul de geloasa..tot analizez acum.
Habar n-am daca merita o sansa sau nu.
Oricum prb mare a fost fosta lui...pt mine.L-am cam pisat cu asta...na ma rog..ma temeam ca se vor impaca.

De multe ori trebuie sa pierzi ceva ca sa-ti dai seama ce ai pierdut.
Daca si-a dat seama..merita o sansa ?
Voi ati da-o ?

M-a cam bulversat.Incepusem sa ma obisnuiesc fara el si aveam zile bune de cand eram calma,resemnata.Chiar nu`mi mai doream nimic cu el..si ma gandeam ca o fi cu alta..si ziceam : Asta e,merg mai departe.

Uof !

Mergi la inceput

Mai Anca,tanara esti,draguta cu siguranta,cu tot viitorul in fata,la ce bun sa plangi dupa un el care nu te-a pretuit?Nu,eu nu i-as mai da o sansa si stii de ce??Pentru ca daca prima data a facut ce a facut,cu siguranta o sa o mai faca din nou.Lumea este plina de barbati,nu-i bai ca nu ai sa ramai singura.Cat despre domnul......duca-se,si sa faca ce vrea.Poate sa vina si cu orchestra,serenade,flori si in genunchi la usa mea....intentionat mi-as lua un prieten si l-as pune sa raspunda

Tu i-ai dat mai multe sanse,nu numai una,cand locuiati impreuna ai facut si imposibilul sa fiti impreuna,dupa spusele tale.

Hmm,si in plus ai steagul de Italy,esti deja acolo sau urmeaza sa pleci??Daca urmeaza cu atat mai bine,lasa-i un offline si spune-i

Multa bafta si sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine.

Mergi la inceput

Inca n-am plecat.Mai am putin vreo sapt si ceva,maxim 2.

Eu nu prea inteleg de ce nu ma lasa acum in pace....
El a ales,el a cules...Nu.. ?

De ce ma bulverseaza acum,in loc sa ma lase.

Mergi la inceput