Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

pai parca la inceput am citit "sunt distrusa ..." cum poti sa mai stai cu un barbat care te-a distrus si mai simtea si placere in asta .iti dai seama ca niciodata nu mai poti avea incredere in el. este egoist si rautacios ,ii place sa te vada cazuta ,asta il face pe el sa se simta "barbat"
. si acum vrei sa te intorci la el ???? nu te mai inteleg tu trebuie sa -ti vezi de viata ta si sa-ti gasesti pe cineva care te merita ca el...nu prea cred

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Stau f mult in cumpana...Si tind f mult inspre..NU !
Ma comport si f ciudat cu el,nu i-am promis nimic,nu i-am confirmat nimic,pt ca nu prea vreau...

Never say never !

Anca,de ce sa mai stai in cumpana??? NU,si gata.De fapt nici nu ai la ce sa spui nu,pentru ca o relatie intre voi(dupa cum tu bine ai spus aseara)nu poate dura mai mult de o luna.Treaba ta daca vrei sa mai pierzi o luna din viata ta,si macar de ar fi cineva care sa merite.
Concentreaza-te pe restante(scoala ce ai)si plecarea in Italia si pune punct acestui capitol din viata ta.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Anca... tu zici de abstinenta? Da' s-a lasat de practicile matinale? Sau alea intra la abstinenta? Off... cica noi suntem greu de inteles... Ai sa zici ca sunt si eu acida... si s-ar putea sa ai dreptate. Da' parca au fost prea multe magarii cu care a improscat sentimentele tale. Iar acum pretinde ca ii pare rau, ca un copil mic. Numai ca un copil poate fi iertat oricand, dar un adult care face de-astea... Nu e de incredere. Nu poti pune nicio baza in el. De ce ti-ai mai incurca viata inca o data? A aratat ce-i poate pielea... gata, trecutul sa ramana in urma. Hai, fii tare. 20 de ani? Si la asta te gandesti?

Guestus, nu mai contabiliza tu kilogramele, ca nu dispare foametea din China daca se abtine Anca de la baclavale. Tura asta ai fost antipatic rau.

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

lasati fata sa-si ia teapa de rigoare, ca sa nu suspine in italia dupa x man...
mkr asa se lumineaza ca cu leprele nu-i bine sa ai de-a face....

ancutza io te cred ca acu esti rece si indiferenta si sa dea dzeu sa fie mereu asa. dar ignorul sau la un mom dat, te-a facut sa fii disperata, ceea ce inseamna ca exista in tine o slabiciune. pt el, sau asa in general. la aia as medita eu...nu la el. el e si el acolo un p.. verde care traiste si el de pe o zi pe alta. ca ai avut la un mom dat ganduri marete ca pleci cu el in italia sau ramai cu el aici....asta numai tu le stii...si numai cel de sus va putea sa dea un raspuns clar, dc se poate sau nu sa iti indeplinesti toate visurile cu el. noi aici speculam si ne bazam pe o anumita experienta de viata.

eu din experienta mea de viata, am ajuns sa incadrez barbatii cu acest gen de comportament, in categoria "lepre" si sa nu-mi mai bat capul cu ei. pt ca un barbat care te face sa devii disperata si sa-ti concentrezi toata energia pt a rezolva relatia conflictuala cu el, este un barbat cu care nu vei realiza nimic in viata. o sa obtii marele succes al acalmiei dupa zile in sir de disperare si scandal. ceea ce nu inseamna evolutie.

dar e doar parerea mea.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Nu stiu prin ce minune,baiatu` s-a potolit.Sau bate in retragere.
Cred ca,pana la urma..el habar nu are ce vrea.
Dupa ce,aseara s-a umilit in ultimul hal,azi mi-a aratat cum dispare un magar in ceata.

Mi-e din ce in ce mai greu sa-i dezleg mintea incalcita.
Clar,suntem 2 oameni extrem de diferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu mai ai nimic de gandit. La varsta ta adio si n-am cuvinte.

Gaseste altceva de infrumusetat decat solarul, ca e cancerigen. Si nu pica in plasa de a schimba barbatii rapid doar pentru a-ti demonstra ca esti frumoasa/desteapta/dorita.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Nu stiu prin ce minune,baiatu` s-a potolit.Sau bate in retragere.
Cred ca,pana la urma..el habar nu are ce vrea.
Dupa ce,aseara s-a umilit in ultimul hal,azi mi-a aratat cum dispare un magar in ceata.

Mi-e din ce in ce mai greu sa-i dezleg mintea incalcita.
Clar,suntem 2 oameni extrem de diferiti.

Never say never !

e tactica...iti da putin cat sa te amageasca si apoi se retrage, te lasa sa fierbi ca mai incolo sa culeaga roadele: te vei duce tu ca un catelush umil sa te rogi de el.
in plus, s-a rasculat orgoliul in el...
oamenii astia sunt defecti prin definitie...
se joaca cu mintea ta fara sa depuna prea mare efort...nu simte ca are prea mult de pierdut.

sfatul meu: rupe=te de acest joc bolnav cat inca mai ai mintea intreaga....daca o mai ai...tind sa cred ca nu.

cu el si cu aceste "jocuri"" nu faci decat sa te uzezi..de castigat, nu vei castiga.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

nu crede nimic din ceeea ce zice si face ,are o tactica in el.......face numai fite sa te ameteasca asa cum a disparut asa va aparea CA UN MAGAR. chiar esti dispusa sa iti traiesti viata langa un patruped? nu merita atata zbucium si nefericire din partea ta , nu-l mai ,asa sa te joace pe degete ca acum asta incearca sa faca .zoe fii barbata !!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

quote:
Originally posted by Clover

Nu mai ai nimic de gandit. La varsta ta adio si n-am cuvinte.

Gaseste altceva de infrumusetat decat solarul, ca e cancerigen. Si nu pica in plasa de a schimba barbatii rapid doar pentru a-ti demonstra ca esti frumoasa/desteapta/dorita.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Nu am schimbat pana acum nici un barbat Clover.
Flirtez,asta da,dar nu trec mai departe.Sunt intreaga la minte incat sa nu pic in plasa nimanui.
Iar referitor la solar : Decizie personala!
Nu moare nimeni din solar,cat timp nu abuzeaza.Si pana la urma..si soarele e daunator..asa ca,tot inainte.

Apropo,a aparut magarul din ceata.Imi vine sa rad,ce tactici are.Dar stie ca ii cunosc planurile din momentul in care le gandeste,iar cu asta,chiar nu a castigat nimic,ca..mie nu-mi plac jocurile de-a soarecele si pisica si in nici un caz nu-mi plac barbatii nehotarati.
N-am avut nici o reactie la disparitia lui si s-a gandit sa apara ahahha

Mergi la inceput

ANNCA draga ai vazut ca a fost EXACT cum ti-am spus???? (mamaaaaa ma mir si eu de mine !!) acum doar de tine depinde:alegi sa te invarta pe degete cum vrea el sau renunti la el ca nu merita atentie. NU POTI AVEA INCREDERE IN EL!!! fii tare pe pozitii!

dana

Mergi la inceput