A fost el cea mai buna alegere?
![](images/user_woman.png)
Mi-am pus intrebarea asta de multe ori , daca a fost cea mai buna alegere, apoi l-am intrebat si pe el daca nu ii pare rau ca nu s-a luat cu x sau y mai ales ca noi ne stim toata istoria ( am locuit in acelasi bloc si eram cei mai buni prieteni, stiam totul unul despre altul.)Mi-am imaginat viatza mea cu x si cu y si nu ar fi fost la fel.Am facut alegerea cea mai buna si asa zice si el .
Voi ati facut alegerea cea mai buna sau aveti regrete?Ar fi fost x sau y mai bun?
Raspunsuri
Clover spune:
Pai problema e z, nu x si y. Ca daca pe x si y nu i-ai mai vrut inseamna ca au fost motive.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dora78 spune:
Acum 10 ani asa am zis, ca EL e cea mai buna alegere. La fel zic si acum, caci nu am niciun motiv sa ma indoiesc de alegerea de atunci.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
cmirela35 spune:
Acum 8 ani,asa am zis si eu,ca el e cea mai buna alegere.Acum 3 luni,tot asa credeam,dar de 2 luni,cred ca as fi putut face o alegere mai buna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Nici la mine lozul nu a fost castigator, asa ca mai trag o data.
Adina + Olivia 04.03.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaR/NinaR.jpg)
NinaR spune:
Cred ca aceasta intrebare se naste atunci cand ceva nu merge bine intre tine si partenerul actual. Daca esti fericita nu ai motive sa te intrebi cum ar fi fost viata ta alaturi de o alta persoana.
Am facut cea mai buna alegere, sunt fericita si implinita d.p.d.v sentimental.
Nina
cmirela35 spune:
Adina,bravo
Inca nu mai incerc,dar cine stie?
ca sa mai tragi o data,trebuie sa fii convins ca ai sa castigi.Sa dea DD.sa castigi
Nina,ma bucur pentru tine,si imi doresc sa fi fost si eu la fel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaR/NinaR.jpg)
NinaR spune:
quote:
Originally posted by cmirela35
Adina,bravo
Inca nu mai incerc,dar cine stie?
ca sa mai tragi o data,trebuie sa fii convins ca ai sa castigi.Sa dea DD.sa castigi
Nina,ma bucur pentru tine,si imi doresc sa fi fost si eu la fel
Toata viata e o continua speranta...
Mirela
Din suflet iti doresc, sa iti gasesti persoana potrivita. Doamne ajuta!
Nina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Eu am tras lozul castigator si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale un sot atat de bun.Va doresc si voua la fel.
Incearca sa nu te mai gandesti cum ar fi cu X si Y pt ca va faceti mai mult rau si nu are rost sa scormonesti prin garmada ca sa vezi nu stiu ce...
Gandeste-te la relatia voastra si da-ti ce este cel mai bun din voi ca sa fie bine.Viata este atat de scurta si oameni buni alaturi de care sa traiesti bine sunt cam greu de gasit in ultimul timp.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Laina spune:
eu am tras un loz bun. nu stiu daca e cel mai bun sau nu, dar sunt multumita cu ce mi-am ales. Da, desigur, sunt momente in care ma gandesc cum ar fi fost daca as fi iesit cu x in loc de el, sau ce-ar fi fost daca nu m-as fi despartit de y...dar oare chiar are vreun rost acum sa ma mai intreb? Nu cred. Asa ca stau cuminte in banca mea, nu ma uit nici in stanga nici in dreapta atat timp cat mi-e bine.
Tin minte o zicala veche: mai binele este dusmanul binelui. Riscam sa pierdem ce avem visand la feti frumosi...mai bine nu.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com