* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 150 ) *

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Ylari, iti multumesc ca mi-ai raspuns, eu n-am avut nici un test pozitiv, dar nici CM, asa ca eram inceata cand am fost la DR.
Pt a sti povestea mea, poti citi la topicul de stimulare ovariana, am mai scris si aici, dar nu stiu pe la ce capitol.
Deci, fii linistita, daca testele s-au pozitivat inseamna ca esti
fetele, acum plec si eu la plimbare cu sotul si cainele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Buna fetelor.
Am o intrebare daca poate sa ma ajute cineva.
Sunt in a treia zi de intarziere de CM, am facut teste si ca de obicei I, TB este de 37,35..45..65, am o intepatura in partea dreapta ca si la ovulatie,.
Voi ce parere aveti?
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Mary temp este super si poate testul se pozitiveaza mai greu,mai bine du-te maine si fa un test de sange sa stai linistita.
Irene Nu stiu daca s-a intors MAria,abia peste 2 sapt mergem la eco sa vedem.
Pupicei

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Am reusit sa revin si eu... am luat de pe undeva un afurisit de virus si abia am scapat de el... l-am ucis!!!

Lili, care SIGUR va face un bebe pana la urma...

http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

ancadragoman multumesc pt incurajare, TB nu este ridicata si inainte de CM? Am emotii de nu mai pot

Mergi la inceput

Pai depinde cat o aveai in lunile trecute inainte de cm,la mine de ex asta a fost un semn clar ptr ca niciodata nu am avut mai mult de 37.1 si in luna in care am ramas era 37.3.
Iti tin pumnii.
A cata zi dpo este?

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Cea mai ridicata a fost 37,20 asta in perioada ovulatiei dupa care a coborat inainte de CM, dar luna asta nu am luat TB ca am folosit teste de ovulatie si am stiut exact ziua in care am avut, dar de vreo 7 8 zile am inceput sa iau asa din intamplare sa vad cat este inainte de venirea rusilor si cand am vazut pe term 37.65 am ramas un pic uimita si de atunci tot asa se tine mai jos de 37,35 nu a cobort.
La cate zile sa pozitivat testul la tine?

Mergi la inceput

Eu am avut test poz la 12 zile dupa ovulatie,un test barza ,cel mai ieftin test

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor!!!!
Nebuna s-a intors (adica eu): Permiteti sa raportez: Barza pozitiv!!! Incepusem sa nu mai am rabdare pana ajung la doctor si sa cred ca poate nu sunt gravi, totul e in capul meu... Uf, am scapat de grija........ Stiu, stiu, sunt cu capul, dar cum am mai zis... asa de tare ma bucur si chiar nu ma asteptam sa se intample fericirea din prima luna, la cate probleme am avut, incat uneori mi se pare greu de crezut ca mi s-a intamplat. In fine, acum parca m-am mai linistit...
Florex, am citit azi dimineata povestea ta, dupa ce iti raspunsesem aici... Imi pare rau... ce ai facut, ai gasit mesajele lui Boo? Pupici si Doamne ajuta!!!

Arde, ce virus??? Nu ai antivirus? E totul ok acum, maaaamaaa, inseamna ca esti mare hackeritza!!! Pupici la fata!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Ylari, ma atacase ditamai troianu` cand am vrut sa vad o poza pe aici, dar a sarit antivirusu` si a inceput sa-l latre ca nebunu`!!! Apoi a trebuit sa scanez tot calculatorul, ca am apasat gresit... hihihi, a tinut 2 ore scanarea... dar l-am ucis pe afurisit!!!

Lili, care SIGUR va face un bebe pana la urma...

http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput