Semne ale infidelitatii

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Fetelor vad ca va corespondati deja pe aici.
Cum mai este cu inselatul asta?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Hai sa le vindem niste ponturi barbatilor.Cum ar putea sa ne triseze fara sa ne dam seama?Si apoi trecem si la noi,adicatelea cum am putea sa le punem cornite iar ei sa le poarte cu zambetul pe buze,in marea lor inocenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Hai sa le vindem niste ponturi barbatilor.Cum ar putea sa ne triseze fara sa ne dam seama?Si apoi trecem si la noi,adicatelea cum am putea sa le punem cornite iar ei sa le poarte cu zambetul pe buze,in marea lor inocenta?

wonderful, ce faci, dai din casa??

Elle_seb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elle_seb

quote:
Originally posted by wonderful

wonderful, ce faci, dai din casa??

Elle_seb

Dam,Elle,c-asa suntem noi generoase.Ce,nu gasim alte metode mai subtile,mai parsive,dupa aia?Facem un schimb de experienta.Priveste totu' ca pe un curs de training.Pan' la urma scoatem si o carte.Ne umplem de bani la ce vanzare o sa aiba!Gandeste in perspectiva,c-asa fac fomeili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Da' de ce sa-l invat io pe el cum sa ma-nsele, ei uite io nu sunt asa darnica...ei daca vorbim de cornitezele lui aici da' mi-ai captat atentia

...si lasand gluma la o parte nu cred ca e nevoie de training ...pur si simplu unde e vointa e si putinta...si fiec. isi gaseste propria cale si se adapteaza situatiei...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miramar

Da' de ce sa-l invat io pe el cum sa ma-nsele, ei uite io nu sunt asa darnica...ei daca vorbim de cornitezele lui aici da' mi-ai captat atentia

...si lasand gluma la o parte nu cred ca e nevoie de training ...pur si simplu unde e vointa e si putinta...si fiec. isi gaseste propria cale si se adapteaza situatiei...

Nu fii asa de sigura.Intotdeauna putem invata ceva mai altfel decat stiam.De carte ce zici?O tiparim sau o lasam pe circuit inchis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O tiparim

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

O tiparim

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Si-o dam la pret rezonabil s-o poata lua tot omu'.Sa vezi ce citita o sa fie,in trolee,la servici,in maternitati ca sa treaca mai usor peste faza dilatarii,ce mai,peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by marius

Pai se poate inchide daca nu merita continuat. Sa-l inchid?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Marius, in conditiile in care din 10 pagini, citeva (mai mult decit 5) sint in bascalie ( oua plutitoare, mirositoare, pozitii indicate pentru cea mai buna contemplare a chilotilor infideli ...)si tinind cont si de faptul ca Fulvia a "parasit" subiectul, mie mi se pare indicat sa-l inchizi.

Chiar nu putem avea ce invata din subiectul asta (nu mai mult decit am invata din articole de pe coolgirlpunctoro sau funpunctro).

Iar celor care se supara (caci vor fi si astfel de fete), doar "o vorba" le spun: faceti subiect separat despre mirosirea chilotilor! Aceasta o fi existind dar nu ne face cinste!
Recititi paginile si daca voua vi se pare cu adevarat amuzant ...puneti mina de la mina si deschideti, fetelor, repet, subiect separat despre aceasta: infidelitatea are sau nu miros, plutesc ele sau nu, in lighean sau nu, sa folosim sau nu cutitul !

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Nu va mai bateti joc de acest subiect.Nu stiu cum v-ati fi simtit in locul Fulviei sau a oricarei alte persoane care psihic trece printr-o cumpana mai dificila a vietii.Poate ati fost pana acum norocoase ca n-ati fost inselate sau n-ati aflat voi ca sunteti inselate.....si macar din respect pt biata femeie trEbuia sa o incurajati si nu sa radeti de ea ,cu tot felul de idei trasnite si in bataie de joc.INCHIDETI TOPICUL.

Mergi la inceput