ce obligatii au codebitorii unui credit?

ce obligatii au codebitorii unui credit? | Autor: unboticutz

Link direct la acest mesaj

stiu ca intrebarea nu e chiar de generale dar am nevoie de un raspuns destul de urgent si pe la knowhow/casa nu prea intra lumea.

intrebarea mea este: in cazul in care un codebitor doreste sa contracteze un credit in ce masura este afectat de faptul ca este deja codebitor? i se scad din venituri obligatia de plata a imprumutatului principal?

am sunat pe la banci, in principiu nu declara nimeni pe nicaieri daca e codebitor dar stiu ca in general de la banci am primit si raspunsuri neavizate (operatorul si opinia..). ma interesa un caz concret, sa fiu sigura ca totul este in ordine.

va multumesc!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

multumesc pentru mutare. probabil daca eram si eu moderator aveam dreptul la macar cateva ore de "generale"

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Codebitorul meu si-a facut credit imobiliar recent. Creditul il voi termina de achitat la anul, deci nu l-a afectat nicicum. E drept, ca creditul facut de el e la o cu totul alta banca decat cea la care este codebitor. Pe adeverinta de salariat se mentioneaza doar obligatiile de plata de care are habar angajatorul, insa eu platindu-mi ratele in termenul scadent nu am produs nici un efect asupra veniturilor codebitorului.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput