Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, dar si mie-mi plac desenele animate...despre restul, inteleg perfect, odata cu virsta se pierde din timp si din chef...mai ales cind ai familie, cu copii si servici...nu e ceva anormal...

Victo, imi amintesc si eu discutiile de la inceput, de asta mi se pare ciudat ca mai pot avea loc discutii intre noi, mai ales ca de mult nu s-a mai intimplat asa ceva si cred ca totusi suntem unul din grupurile cele mai unite de pe forum...stiu chiar ca intra la noi si mamici de la alte Odisei, pt a cere sfaturi si incurajari..de asta ma doare ca sunt fete care cred ca nu sunt bagate in seama...

Ia, ziceti, ce s-a hotarit cu intilneala? Ne mai vedem?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, iti recomand (in cazul in care nu le-ai citit deja): "Arsa de vie" de Suad (povestea reala a unei femei arabe); "Indragostita de un masai " si "Adio, Africa" de Corinne Hofmann. Stai ca mai revin. trebuie sa-mi aduc aminte ce am mai citit in ultima luna. Am inceput sa am probleme cu memoria de cand sunt gravida.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami mersi... in concluzie .. sa-mi fac acum toate tabieturile ... ca dupa, nu se stie!
jasmin... da, azi am cele 2 intrebari.. maine sa vedem ce mai vine la rand?
victo si eu am fost ieri ma Mc'.. tot salata am mancat!
gill intru pe site! ce tratament iei acum?

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Noi va felicitam pe toate care ati trecut de saptamina 30 si v-ati inceput deja AMR-ul...Va invidiem...noi n-am implinit inca 27 saptamini...dar lasa ca ne face si noi mari...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, mi-am mai adus aminte de inca doua (niste cartulii tare usurele): "Impreuna" de Anna Gavalda; "Neastampar" de Raymond Radiguet. Merg sa ma mai uit prin casa. Spre rusinea mea am cartile imprastiate in mai multe locuri (depinde in ce incapere le-am citit ).

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GILL de ce ai AMR 9 saptamani??..faci cezariana?

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Fetelor...nu da-ti cu biciul in mine.....
eu v-am spus ca nu m-am suparat......iar voi........ati inceput o frumoasa pledoarie......
uratelor urateloruratelor

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Mergi la inceput

roxxy spune tot ca-l trimit pe tati la cumparat!mersi!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, multumesc; cred totusi ca ma voi abtine- decat sa mi se spuna ca este uratica (sau ca nu o place George), cred ca prefer fara comentarii

Jasmin, cred ca este cam greu sa ne intalnim toate- eu nu pot deloc in cursul saptamanii- ca dupa 5-6 nu mai am niciun chef. In weekend mai merg la tara, trebuie sa stau si cu Sebastian.
Maine- in sfarsit- zugravim si noi camera copiilor - s-a hotarat sotul de pe o zi pe alta (duc de o luna munca de convingere si astazi imi spune pe neasteptate- maine zugravim .
Sa vedem ce o sa iasa, ca el vrea doar cu alb, eu vreu un perete sau doi cu portocaliu ...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gill

Fetelor...nu da-ti cu biciul in mine.....
eu v-am spus ca nu m-am suparat......iar voi........ati inceput o frumoasa pledoarie......
uratelor urateloruratelor

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

BURTICA ROZ

Mergi la inceput