*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Fetelor, dati repejor un sfat aicea! La care din cabinete sa ma programez la dra dr. Mihalceanu? Am vazut la sectiunea Utile ca figureaza la 2 cabinete diferite.

La cabinet la dr. Carauleanu face ea si eco pe aparatul ala nou-noutz?
Pe mine ma inetereseaza si consult si eco.
Ce ma sfatuiti? Unde sa sun?

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Si dati va rog si un numar de telefon al d-rei, poate reusesc sa schimb cateva vorbe cu ea inainte sa ma programez, daca va raspunde...fiind in concediu... Sau al asistentei personale.

Nu de alta, dar ma preseaza si sotul ca trebuie sa stie din timp cand facem drumul la Iasi.

Va multumesc ca ma suportati si ajutati!

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am reusit si eu sa ami intru pe forum

Vad ca vorbiti de botez. In principiu el se poate organiza in orce zi. Ca la carte insa, se oficiaza duminica, chiar in timpul slujbei. Putini preoti procedeaza insa asa. Deci...totul depinde de preot. cand poate veni. Daca e slujba in ziua respectiva si tot e acolo...cred ca se poate. Aici se obisnuieste sa fie botezat joia ca pana sambata sa stea miruit. Apoi sa-l spele nasa.
Eu am facut botezul sambata, la oa 14, apoi imediat petrecerea (a fost o petrecere de zi, pana la 22). Baia am facut-o duminica. Victor a fost f cumine. Mai cuminte decat ma astptam. La petrecere a stat cu noi. In local - Inessa, undeva langa Tribunal - nu se fuma, muzica nu era data tare. Tot acolo l-am si alaptat, dar intr-un loc retras. Mie insa mi-a fost f rau. Nu stiu ce am avut. Sambata dimineata m-am trezit cu o indigestie cumplita. Apoi am facut febra, frisoane si niste crampe ingrozitoare. Dar au trecut. (ma mai chinuie crampele, dar trec si ele) Ma bucur ca mi-am crestinat baiatul, ca totul a fost frumos si bine.
Iar ploaia cica inseamna bogatie.

Acusi pun si cateva poze

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Poze de la botez www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/72157601963977625/" target="_blank">aici

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alinus,eu cred ca o sa te primeasca.T e duci si tu cu un cadouas deci eu zic sa faci la cabinetul unde e si Carauleanu ca acolo are o aparatura super.Nr de acolo e 0232257474 si fa-ti programare pt luni 17 daca poti pt ca desi ea e acolo doar martea,saptamana viitoare o sa fie luni acolo,pt ca marti e de garda in spital.Nr ei ti-l dau dar nu are sens pt ca acum si-a lasat nr personal Domnului doctor Lazar,asa ca va raspunde el 0723605222

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Amironeanu,multumim frumos pt informatiile despre spital parca nu suna chiar asa de rau.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

buna fetelor!
am fost azi la eco si ce credeti o sa avem o fetita, medicul ne-a confirmat azi ca o sa avem o domnisorica, Doamne ajuta
Stefania multumesc pt incurajari, cam ce mi-ai scris tu mi-a spus si medicul, asa ca o sa stau linistita si nu o sa ma mai stresez caci dauneaza la printesa
Kriss si Andreea multumim pt urari
deci kriss poti sa pui si la mine un carucior roz si primul prenume,BIANCA si sa speram ca asa o sa ramina sau cine stie...oricum pt noi nu conta foarte mult sexul dar...sanatos sa fie
Va pup dulce si inca o data multumesc pt urari si pentru incurajari

18+

poze
IN ASTEPTAREA CELUI MULT DORIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ella ai grija de tine si de printesa ta!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, felicitari pentru !! sa fie sanatoasa!
Oana, am vazut pozele..tare dragute, sa va traiasca micul crestin!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,chiar ca a fost ca un print puiul tau la botez. Am senzatia ca-ti cunosc cumatra de undeva dar nu stiu de unde.

Ella,felicitari pentru...roz. Sa fiti sanatosi cu totii. Si eu tot numele Bianca il am in cap de lista .Asta dintr-o lista lungaa...pe care o tot schimb in fiecare zi.
LA MULTI ANI sotului tau,sa va petreceti frumos.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput