*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nonna, Mihamora ma bucur ca m-ati citit!
Mexxa CASA DE PIATRA! Mi-a placut "pata de coloare" de pe rochie, buchet si costumul mirelui! Foarte cu gust totul!
Deea bun venit! Nu dispera! Fii curajoasa pentru tine si copilul tau!
Ella imi pare rau ca trebuie sa stai in pat! Multa rabdare!
Kriss mai e un pic si plimbi si tu carutul! Atunci ai sa te uiti cu admiratie la gravidute!
Andreea,nastere usoara!

David azi m-a plans rau! Cand nu a dormit a fost suparat si plangacios! E constipat si de asta e agitat! Iid-au ceai de musetel, suc de mar si portocala (fara pulpa). Si tot greu iese! Pediatra mi-a spus sa nu-i mai pun supuzitor cu glicerina ca il invat lenes!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
Cred ca Andrea a nascut, dar nu a putut intra sora ei..poate aflam astazi..
Ieri m-am culcat devreme cu o durere de burtica si o presiune jos(asa cum zici tu Miha)si o stare de oboseala crunta...asta noapte a plecat sotul in capitala si dupa aceea m-am foit cand pe o parte cand pe alta(ca multe alternative nu ai)..am adormit intr-un final si iata ca bine, ca m-am sculat la 6.50.. Nu stiu ce sa zic de presiunea care o simteam jos..acum mi-a trecut..Miha, poate treb. sa te odihnesti mai mult..
Miha, da, Alessia are camera ei..noi stam la casa..Desi ma gandesc ca primele 2-3 luni macar sa aduc patutul in dormitorul nostru..ca sa nu umblu zombie prin casa din 3 in 3 ore cand o alaptez..totusi vreau sa o invat de mica cu camera ei.
va pup si va doresc o zi buna!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata burtici si mamici!Sa aveti o zi frumoasa, kriss super mobilierul,dar cum de nu l-ati luat roz?
Maine merg la control sa mai vedem ce si cum(v-am zis ca eu merg aproape saptaminal ca sa fiu sigura ca totul e ok)
V-am pupat, o zi super va doresc!!!

17+

poze
IN ASTEPTAREA CELUI MULT DORIT

Mergi la inceput

nu e roz..e unisex, ca asteptam si un baietel repede dupa Alessia
si am zis ca se potriveste cu varul din camera asta..mai aveam o camera roz(initial pt. ea)dar e prea mica, si e la strada, deci mai multa galagie..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

mamici de fetite..se pot face gauri si se pot pune cercelusi din maternitate?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Copiez stirile ce le-am primit noi de la surioara Andreei:

"e baietel, 3.750g!
cursul evenimentelor: dimineata la 9 prima jumatate de pastiluta contractii ff usoare care s-au oprit la 11. la 13 a doua jumatate de pastiluta. contractii usoare incepand cu ora 14. la 18 dilatatie 2 cm. la 20.30 dilatatie 4 cm, voma, contractii mai dureroase. la 20.55 a urcat sus cu contractii dureroase rau, dilatatie 5 cm. pus perfuzie la 21.15 introdus epidurala. la 21.30 a venit pe lume Matei dupa 3 impingeri!!!!! nu s-a rupt, nu au taiat-o, nu s-a fisurat! Matei a inceput sa tipe imediat! am fost si i-am vazut aseara la 22.30. andrea era bine, Matei e superb! Va pup! "

ANDREA, FELICITARI!!!!!!
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!
PENTRU MATEI - MULT NOROC IN VIATA!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bine ai venit pe lume pui mic de Andreea! Sa fii sanatos Matei! Viata sa-ti rezerve numai bucurii si fericire.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

slaba activitate pe aici..o fi din cauza ploii..pe mine m-a luat o durere de cap, si beau o cescuta mica de cafea..dar visez la niste gogosicred ca fac o vizita la Kauf.sa imi iau cateva(observati pluralul)..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

quote:
Originally posted by licurici2000

salutare gravidute si mamicute!
tocmai ies din starea de soc, pe care am numit-o plastic atitudinea "strutului". am primit rezultatul de la dublu test (banuiesc ca putine dintre voi l-ati facut), si, rezultatul m-a dat peste cap: risc de sindrom Down de 1/137 cazuri. ca atare ma pregatesc sufleteste de amniocenteza. mi se pare o gluma proasta ce mi se intampla! acum ma hranesc cu speranta ca dublu test e doar o statistica pana la urma si ca sunt fete care au avut risc de 1/8 si au avut copii sanatosi. nu vreau sa ma gandesc la intreruperea unei sarcini la 18 saptamani, sarcina pe care am obtinut-o atat de greu si atat de scump.
andreea iti doresc o nastere usoara . sper sa ai parte de multa caldura umana in maternitate ca sa suporti totul mai usor!
deea si eu voi merge la dr Schass. ea imi va face aminiocenteza. inca nu o cunosc dar imi pun mari sperante in ea.
va pupacesc pe toate!

Licurici, imi inchipui ce e in sufletul tau.
Intr-adevar e o statistica acest dublu test. Am citit, tot pe forum, ca daca sarcina e obtinuta prin fertilizare, posibilitatea ca rezultatul la dublu test sa fie eronat, este mare.
Intra la subiectul " gravidute prin FIV " si ai sa vezi ca fetele de acolo iti pot explica mai multe.

Va fi bine, ai sa vezi !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Felicitari Andreea!!!!!!

Emma 36+

Mergi la inceput