Racusori, la apel! (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

aici sunt. va citesc.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am terminat , sa va puneti in cesti cand va treziti
Mi-e frig. Brrrrrrr
O zi minunata va doresc

Ne ``vedem`` dupa amiaza.
Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

aici sunt. va citesc.

MirelaV
pupicei pe burticei

De ce nu ne scrii? Sper sa fi trecut depresia

Cand ajung acasa vreau sa citesc numai de bine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Miki, tare buna cafelutza!!! Si ce bine cand e deja gata!! Spor la serviciu!!
Mire, ce mai faci???
Va doresc o zi minunata!!!LA mine azi e zi de facut bagajele si ultimele cumparaturi.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Cristina vacanta placuta,am sa ma gandesc la tine de la birou.
Mirela te asteptam cu mult drag.
Eu sunt un pic stresata,ca vad ca au inceput sa se imputa treburile pe la servici.Fetelor si la voi este mancatoria asta de tot rahatul si bisericute?
Ce ma surprinde cel mai tare este ca te critica cum esti imbracat cum te machezi,faze de 3 lei,dupa parerea mea umila.Oameni care nu au ce sa faca.Sefi care urla,nu tipa,deci care urla, nu le convine absolut nimic.
Dar sa trecem si peste aspectul asta.

Eu in rest bine,am stari de nervozitate seara,ma pun in pat sa dorm si dau din picioare vreo 2 ore,bineinteles ca ma dau jos din pat ma dau cu o tona de spirt pe ele si adorm in 10 min.Cred ca e ori de la cafea ,ori de la pepsi,dar ce sa-i faci daca imi place.

fetele.

annes

Mergi la inceput

Am uitat.
Ma bucur enorm ca va placut subiectul cu infidelitatea.
Dar pe aia cu "BAGATUL MAINE IN BUDIGAI " ati citit-o.
E cea mai tare.
Si mai e una citez : " CUM SA-L MIROS INTRE CRACI ,NEVAR ",am ras la faza asta de mai aveam utin si imi pocneau falcile.

Hai ca va las cu prostiile.

annes

Mergi la inceput

Fetelor da ce liniste este pe aici.
Nu mai zice nimeni nimic ?

annes

Mergi la inceput

Ba eu is prin zona, Annes!!!
Sunt nerabdatoare sa treaca timpul mai repede. Pe ce data ai nunta ?? NU am retinut. SI la ce restaurant??? Sper ca nu te supara indiscretia mea, dar anul trecut am avut si noi nunta si inca ma mai bantuie amintiri de la nunta si devin melancolica de fiecare data cand aud despre o nunta sau vad cate o miresica...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Cristina , am nunta pe 29 sept.,peste 3 saptamani.
Am vrut initial sa facem in Bucuresti ,dar in iarna nu am mai gasit nimic disponibil,decat duminica.Asa ca am ales orasul lui,Curtea de Arges.Acolo vom face civila si religioasa.Cununia relighioasa a fii la Manastirea Curtea de Arges,iar restaurantul este unul micut ,nu fff cunoscut.
Daca mai vrei sa ma intrebi ceva ,nu ezita,chiar imi face placere.

annes

Mergi la inceput

Superb in Curtea de Arges!!!
Noi cu 6 luni inainte ne-am apucat de cautat si am gasit liber la Hotel Capitol!! A fost minunat!!! SI am avut doar vreo 55 de invitati...

Cristina

Mergi la inceput