Racusori, la apel! (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Missy tin pumnii.
Mire gata concediul?
Cristina saptamana viitoare am liber in 19 si 23. Fata care zicea ca vine in Düsseldorf n-a mai dat nici un semn, asa ca ieri m-am dus la munca

Va doresc o Duminica frumoasa ( la noi se anunta 23 de grade)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da miki, e cam gata. acum il asteptam pe cel de sarbatorile de iarna..vreo 3 saptamani
nush cum o sa ma reacomodez la job de maine..k tare bine era acasa..darrrrr....asta e.
tu ce faci azi?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

O sa te acomodezi. Primele zile sunt mai grele.
Eu merg la munca azi.
Am intrebat si eu cand am urmatorul concediu ( sa stiu din timp sa cumpar bilet de avion) si cica de abia in Ianuarie. Contractul meu expira la sfarsitul anului si asa am aflat ca e prelungit
Eu sunt tare ganditoare acum. Am primit o oferta pt. un nou job si nu stiu ce sa fac. Imi place aici, dar sunt zile cand urasc pe toata lumea. Prietena mea cea mai buna si sotul mi-a zis ca trebuie sa decic singura. Nu stiu ce sa fac, oricum raman pana la sfarsitul anului....dupa...nu stiu
Offfff

Miki

Mergi la inceput

miki, daca oferta e mai buna...de ce sa stai pe ganduri? poate asa vei munci mai putin. e cumplit sa lucrezi asa si sa n-ai timp de tine. eu lucrez 9-19 (si de multe ori plec mai devreme) si tot mi se pare mult k scap tarziu...si seara nu mai ai timp si chef de nimik...vesnic obosita si...asta e
insa asta e programul de lucru mai peste tot...se compenseaza cu altele..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

capitolul 28
se intampla ceva ciudat cu paginile. eu la capitolul asta cand vad 10 cand 20. poate la capitolul 28 sa nu mai fie prb

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetelor,racusoarelor!
scuze ca nu am mai scris ...sunt pe aici acum ca tot vine toamna si ne retragem in casa....ma apuca deprimarea cand ma gandesc....gata cu concediul,cu week-end-uri la soare.....
vreau sa pun si eu poze si nu stiu cum.ma ajutati si pe mine?
va pup
dana

Mergi la inceput