Racusori, la apel! (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Miki, poate saptamana viitoare...daca ai liber o ora, doua..

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

iti spun duminica sau luni cand am liber saptamana viitoare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seasoul, bafta multa maine!!! Ufff....ce fotograf !!! Sa nu va dea filmul???!!!....da ce face cu el???
Mire... si noi.
O seara buna tuturor si noapte bunha, somnic usor!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SEASOUL

Miki,data viitoare te invit la o cafea(fara curatenie,promit )

M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?

vin si la curatenie

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

quote:
Originally posted by cristina_26

Miki, poate saptamana viitoare...daca ai liber o ora, doua..

Cristina

iti spun duminica sau luni cand am liber saptamana viitoare

Miki

OK...

Cristina

Mergi la inceput

M-am enervat. Nu ma mai uit. Ma streseaza si soatza, ma tot striga sa ma uit in continuare.

Mai e cineva in zona?
Mire am facut rulada cu mere. Mda...facut....am scos-o din congelator si-am lasat-o 40 de minute in cuptor. Nu ma am la prajituroase

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Multumesc Cristina,acum ma apuc de invatat.Miki,este sotul fericit?Nu ma pricep la fotbal,dar am jucat prost,parca eram la antrenament,pacat.Pofta mare si noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Nu au jucat prost ai nostri. nu stiu de ce au inceput sa dea inapoi si-au primit golurile. faza e ca n-avem portar. in fine, soatza e super fericit
Spor la invatat.
Plec la culcare.
Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Io-s mai vesela... o fi din cauza ca nu am urmarit meciul aseara?
Sesoul, as minti daca as spune ca eu si soata nu ne certam. Si el e mai rau de gura, e mai rau ca o soacra (ca socrela e tare cumsecade si niciodata nu se amesteca intre noi cand ne certam), dar lui-i trece repede. Eu-s mai tacuta, rareori rabufnesc, dar imi trece greu. Mi s-a intamplat sa ma supar pe el si sa nu-i vorbesc si o sapt. Si el stie, si atunci face tot posibilul sa nu ma supere.
Mire, asa zi-i, bagi colegul la idei! Sa stapanesti sanatoasa ce ai cumparat. Si eu am fost la cumparaturi ieri, mi-am luat pantofi.
Va dau o fierbinte si niste croissante cu cioco, sa va indulcesc, ca prea sunteti suparate de la meci
fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata!!!
Bine ca nu m-am uitat decat prima repriza la meci, ca altfel ma enervam tare rau..Miki, sa iti treaca supararea.
Seasoul, bafta multa!!!!!
Vicky , tare buna cafelutza!!! CRoissante!!! , nu le pot refuza...
Ramona, bafta si tie!!! Sper ca nu m-am inselat , dar parca ziceai ceva de o restanta...
O zi minunata tuturor!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce cafea buna viki
io nush fetelor..se presupune ca sunt in concediu si eu la ora 8.45 bantuiam prin casa... bine..dar aseara inainte sa se termine meciul deja dormeam. nu k as fi eu prea pasionata
vad k si tu cris esti matinala. treci inapoi in pat k pe mine m-a gasit vreniceala.
va pupacesc fetelor..si sunt prin zona .. beau cafeaua de la viki si papacesc ciocolata din croissante

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput